Dodaj do ulubionych

test jedna kreska,

01.12.07, 09:29
a okresu brak. moze to nerwy? jak myslicie?a moze jednak dzidzius;)?
Obserwuj wątek
    • polla.k Re: test jedna kreska, 01.12.07, 09:38
      powtórz test za dzień czy dwa i zobaczysz
    • armina_vanderbilt Re: test jedna kreska, 01.12.07, 10:00
      Przekwitam to i okresu nie mam.Lekarz dał mi tabletki na regulacje,
      ale nie pomagają.Walnę se lufkę czystej z rana.lol
      armina
      • carlabruni Re: test jedna kreska, 01.12.07, 10:02
        armina_vanderbilt napisała:

> Przekwitam to i okresu nie mam.Lekarz dał mi tabletki na regulacje,
        > ale nie pomagają.Walnę se lufkę czystej z rana.lol
        > armina
        a ja nie przekwitam. do przekwitania mam jeszcze kupe czasu;).
        • carlabruni moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 10:40
          wiem, ze ten watek was meczy. przepraszam bardzo.
          • armina_vanderbilt Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 10:43
            Ależ nie!Wątek jest intelektualnie doskonały,więcej takich!Tylko
            wrócę z toalety z przyjemnością się dopiszę.Mam duże doświadczenia w
            tym zakresie,lol
            armina
            • carlabruni Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 10:46
              armina_vanderbilt napisała:

> Ależ nie!Wątek jest intelektualnie doskonały,więcej takich!Tylko
              > wrócę z toalety z przyjemnością się dopiszę.Mam duże doświadczenia w
              > tym zakresie,lol
              > armina
              ok. czekam. udanego zalatwiania sie;).
              • armina_vanderbilt Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 11:11
                No więc w sprawie przekwiatania to jest tak:kobiecie zmienia się
                poziom hormonów w dupcee i z tego powodu organizm zaczyna inaczej
                funkcjonować:na przemian jest zimno i ciepło, kobieta nieznośnie się
                poci i dostaje plam na skórze.Z pochwy bez przerwy leci żółtawa
                wydzielina,której nie sposób zatrzymać chybaże tamponem.lol, co będę
                sama skutecznie i częściej czynić.No i oczywiście do tego dochodzi
                zmiana nastrojów.W prząciągu minuty popada się w euforię, by zaraz
                potem popaść w depresję, ale od czego są ciasta i czekolady? Znów
                mnie gniecie w jelicie
                armina
              • moniakos1 Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 11:14
                miałam tak wiele razy, powtarzałam test a okresu brak. W końcu
                spóźnił sie jakieś 2 tygodnie. Testy uważam za niemal 100 %. Jak
                byłam w ciąży pokazał 2 kreski:-)
                • carlabruni Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 13:20
                  moniakos1 napisała:

> miałam tak wiele razy, powtarzałam test a okresu brak. W końcu
                  > spóźnił sie jakieś 2 tygodnie. Testy uważam za niemal 100 %. Jak
                  > byłam w ciąży pokazał 2 kreski:-)
                  a jaki test robilas? zaczynam popadac w jakas paranoje bo tak to bym
                  miala te dwie kreski i bym wiedziala, ze jestem w ciazy czy
                  dostalabym okres to wiedzialabym, ze w ciazy nie jestem, a tak to
                  jestem w kropce i nie wiem nic. pozdrawiam serdecznie.
                  • moniakos1 Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 14:09
                    bobotest, pretest. W otatnim roku ze trzy razy miałam tak że obsunął
                    mi się okres o 10-14 dni. Nic nie wskazywało że dostanę (żadnych
                    bóli itp) zawsze było tak że dopiero co mąż był (jest za granicą) i
                    w sumie nie martwiłam się ale chciałam wiedzieć poprostu bo
                    niecierpliwa jestem. Teraz już więcej nie kupię bo szkoda kasy na 5
                    testów.2 wystarczą, jeśli zrobiłaś jeden zrób jeszcze jeden innej
                    firmy i jeśli będzie 1 kreska to wrzuć na luz.
                    • carlabruni Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 14:14
                      moniakos1 napisała:

> bobotest, pretest. W otatnim roku ze trzy razy miałam tak że
                      obsunął
                      > mi się okres o 10-14 dni. Nic nie wskazywało że dostanę (żadnych
                      > bóli itp) zawsze było tak że dopiero co mąż był (jest za granicą)
                      i
                      > w sumie nie martwiłam się ale chciałam wiedzieć poprostu bo
                      > niecierpliwa jestem. Teraz już więcej nie kupię bo szkoda kasy na
                      5
                      > testów.2 wystarczą, jeśli zrobiłaś jeden zrób jeszcze jeden innej
                      > firmy i jeśli będzie 1 kreska to wrzuć na luz.
                      moze masz race. moze czas przestac o tym myslec i okres sam
                      przyjdzie. moze to stres. jestem bardzo zestresowana. wystarczy
                      wejsc na forum depresja. tam jest kilka moich watkow. to bedziez
                      wiedziala czemu. pozdrawiam serdecznie.
                      • kadfael Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 14:31
                        Widzę, że od dłuższego czasu sama się wpędzasz w jakiegoś stresa. Po
                        co sie dołujesz? Jeśli nie wierzysz testom idź do lekarza i
                        przekonaj sie ostacznie. Nie rozumiem takiego samoudręczania się. I
                        jeszcze to wchodzenie na forum depresja. Po co?
                        • carlabruni Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 14:36
                          kadfael napisała:

> Widzę, że od dłuższego czasu sama się wpędzasz w jakiegoś stresa.
                          Po
                          > co sie dołujesz? Jeśli nie wierzysz testom idź do lekarza i
                          > przekonaj sie ostacznie. Nie rozumiem takiego samoudręczania się.
                          I
                          > jeszcze to wchodzenie na forum depresja. Po co?
                          bo miewam czasem epizody depresyjne, ale to nie wazne, bo niw wiele
                          osob to zrozumie, a ja nie mam zamiaru tu nikogo depresja zadreczac.
                          • kadfael Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 16:29
                            No to jestem w stanie zrozumieć, dlaczego to tak wychodzi z tymi
                            testami. Ale uwierz najlepsze są najprostsze rozwiązania-więc zrób
                            badania krwi i idź do gina. Co do epizodów depresyjnych-mam
                            nadzieję, że się leczysz? Nie zaniedbuj tego.
                            • carlabruni Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 17:17
                              kadfael napisała:

> No to jestem w stanie zrozumieć, dlaczego to tak wychodzi z tymi
                              > testami. Ale uwierz najlepsze są najprostsze rozwiązania-więc zrób
                              > badania krwi i idź do gina. Co do epizodów depresyjnych-mam
                              > nadzieję, że się leczysz? Nie zaniedbuj tego.
                              u ginekologa bylam w poniedzialek i powiedziala mi, ze macica jest
                              przygotowana na okres. no bo przeciesz 2 tygodniowej ciazy nie
                              stwierdzi, bo rto jeszcze nie widac.depresje lecze i sa dobre
                              skutki, bo nawet nie widac po mnie, ze mam depresje.pozdawiam
                              serdecznie.
    • iberia.pl Re: test jedna kreska,-rzyg, n/t 01.12.07, 15:09

• carlabruni Re: test jedna kreska,-rzyg, n/t 01.12.07, 15:15
        iberia, wcale sie tobie nie dziwie. mnie tez juz ten yemat meczy.
        chyba przestane o tym myslec. pozdrawiam serdecznie.
        • iberia.pl widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 16:01
          do glowy, alleluja!
          • carlabruni Re: widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 17:14
            iberia.pl napisała:

> do glowy, alleluja!
            taaak;). gdzies tam ten rozum znalazlam. rzygac mi sie chce, ale od
            tego nakrecania sia. stalo sie to dla mnie poprosrtu nudne.
            porozmawiajmy lepij o czyms innym. jezdzisz autem? kiedy zmienilas
            opony?
            • iberia.pl Re: widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 17:57
              jezdza autem, opony zmienilam na poczatku pazdziernika, a olej 2
              tygodnie temu :-)
              • carlabruni Re: widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 18:03
                iberia.pl napisała:

> jezdza autem, opony zmienilam na poczatku pazdziernika, a olej 2
                > tygodnie temu :-)
                a ja dopiero dzis zmienuilam opony;)w moim malym polo;).
                • elektrokapusciocha Re: widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 19:07
                  Carlabruni, dlaczego po prostu nie pojdziesz zrobic beta hcg z krwi? 30zl, pare
                  godzin i bedziesz wiedziala. Czy wolisz wydawac fortune na testy i zakladac
                  miliony watkow o jednej kresce? A moze Ty czerpiesz z tej niepewnosci jakas
                  dziwaczna przyjemnosc?
                  • carlabruni Re: widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 19:29
                    elektrokapusciocha napisała:

> Carlabruni, dlaczego po prostu nie pojdziesz zrobic beta hcg z
                    krwi? 30zl, pare
                    > godzin i bedziesz wiedziala. Czy wolisz wydawac fortune na testy i
                    zakladac
                    > miliony watkow o jednej kresce? A moze Ty czerpiesz z tej
                    niepewnosci jakas
                    > dziwaczna przyjemnosc?
                    no wlasnie nie mam przyjemnosci z tego. juz mnie to nawet nudzi, bo
                    przeciesz okres poznia mi sie opiero drugi dzien i poza tym nie mam
                    zadnych objawow ciazy. nie dawno leczylam zapalenie drog rodnych i
                    pewnie mi sie cos poprzesuwalo z okresem.
    • chircia Re: test jedna kreska, 01.12.07, 21:46
      A ja miałam jedną kreskę na teście i okazało się, że jednak jestem w
      ciąży. Uważam, ze testy nie są w 100% wiarygodne(zresztą nawet na
      ulotce nie ma takiej informacji). Test wykonałam kilka dni po
      terminie, w którym miał pojawić się okres.
      • carlabruni Re: test jedna kreska, 01.12.07, 23:23
        chircia napisała:

> A ja miałam jedną kreskę na teście i okazało się, że jednak jestem
        w
        > ciąży. Uważam, ze testy nie są w 100% wiarygodne(zresztą nawet na
        > ulotce nie ma takiej informacji). Test wykonałam kilka dni po
        > terminie, w którym miał pojawić się okres.
        dzieki za normalna odpowiedz chircia;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka