carlabruni 01.12.07, 09:29 a okresu brak. moze to nerwy? jak myslicie?a moze jednak dzidzius;)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla.k Re: test jedna kreska, 01.12.07, 09:38 powtórz test za dzień czy dwa i zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: test jedna kreska, 01.12.07, 10:00 Przekwitam to i okresu nie mam.Lekarz dał mi tabletki na regulacje, ale nie pomagają.Walnę se lufkę czystej z rana.lol armina Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: test jedna kreska, 01.12.07, 10:02 armina_vanderbilt napisała: > Przekwitam to i okresu nie mam.Lekarz dał mi tabletki na regulacje, > ale nie pomagają.Walnę se lufkę czystej z rana.lol > armina a ja nie przekwitam. do przekwitania mam jeszcze kupe czasu;). Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 10:40 wiem, ze ten watek was meczy. przepraszam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 10:43 Ależ nie!Wątek jest intelektualnie doskonały,więcej takich!Tylko wrócę z toalety z przyjemnością się dopiszę.Mam duże doświadczenia w tym zakresie,lol armina Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 10:46 armina_vanderbilt napisała: > Ależ nie!Wątek jest intelektualnie doskonały,więcej takich!Tylko > wrócę z toalety z przyjemnością się dopiszę.Mam duże doświadczenia w > tym zakresie,lol > armina ok. czekam. udanego zalatwiania sie;). Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 11:11 No więc w sprawie przekwiatania to jest tak:kobiecie zmienia się poziom hormonów w dupcee i z tego powodu organizm zaczyna inaczej funkcjonować:na przemian jest zimno i ciepło, kobieta nieznośnie się poci i dostaje plam na skórze.Z pochwy bez przerwy leci żółtawa wydzielina,której nie sposób zatrzymać chybaże tamponem.lol, co będę sama skutecznie i częściej czynić.No i oczywiście do tego dochodzi zmiana nastrojów.W prząciągu minuty popada się w euforię, by zaraz potem popaść w depresję, ale od czego są ciasta i czekolady? Znów mnie gniecie w jelicie armina Odpowiedz Link Zgłoś
moniakos1 Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 11:14 miałam tak wiele razy, powtarzałam test a okresu brak. W końcu spóźnił sie jakieś 2 tygodnie. Testy uważam za niemal 100 %. Jak byłam w ciąży pokazał 2 kreski:-) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 13:20 moniakos1 napisała: > miałam tak wiele razy, powtarzałam test a okresu brak. W końcu > spóźnił sie jakieś 2 tygodnie. Testy uważam za niemal 100 %. Jak > byłam w ciąży pokazał 2 kreski:-) a jaki test robilas? zaczynam popadac w jakas paranoje bo tak to bym miala te dwie kreski i bym wiedziala, ze jestem w ciazy czy dostalabym okres to wiedzialabym, ze w ciazy nie jestem, a tak to jestem w kropce i nie wiem nic. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
moniakos1 Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 14:09 bobotest, pretest. W otatnim roku ze trzy razy miałam tak że obsunął mi się okres o 10-14 dni. Nic nie wskazywało że dostanę (żadnych bóli itp) zawsze było tak że dopiero co mąż był (jest za granicą) i w sumie nie martwiłam się ale chciałam wiedzieć poprostu bo niecierpliwa jestem. Teraz już więcej nie kupię bo szkoda kasy na 5 testów.2 wystarczą, jeśli zrobiłaś jeden zrób jeszcze jeden innej firmy i jeśli będzie 1 kreska to wrzuć na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 14:14 moniakos1 napisała: > bobotest, pretest. W otatnim roku ze trzy razy miałam tak że obsunął > mi się okres o 10-14 dni. Nic nie wskazywało że dostanę (żadnych > bóli itp) zawsze było tak że dopiero co mąż był (jest za granicą) i > w sumie nie martwiłam się ale chciałam wiedzieć poprostu bo > niecierpliwa jestem. Teraz już więcej nie kupię bo szkoda kasy na 5 > testów.2 wystarczą, jeśli zrobiłaś jeden zrób jeszcze jeden innej > firmy i jeśli będzie 1 kreska to wrzuć na luz. moze masz race. moze czas przestac o tym myslec i okres sam przyjdzie. moze to stres. jestem bardzo zestresowana. wystarczy wejsc na forum depresja. tam jest kilka moich watkow. to bedziez wiedziala czemu. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 14:31 Widzę, że od dłuższego czasu sama się wpędzasz w jakiegoś stresa. Po co sie dołujesz? Jeśli nie wierzysz testom idź do lekarza i przekonaj sie ostacznie. Nie rozumiem takiego samoudręczania się. I jeszcze to wchodzenie na forum depresja. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 14:36 kadfael napisała: > Widzę, że od dłuższego czasu sama się wpędzasz w jakiegoś stresa. Po > co sie dołujesz? Jeśli nie wierzysz testom idź do lekarza i > przekonaj sie ostacznie. Nie rozumiem takiego samoudręczania się. I > jeszcze to wchodzenie na forum depresja. Po co? bo miewam czasem epizody depresyjne, ale to nie wazne, bo niw wiele osob to zrozumie, a ja nie mam zamiaru tu nikogo depresja zadreczac. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 16:29 No to jestem w stanie zrozumieć, dlaczego to tak wychodzi z tymi testami. Ale uwierz najlepsze są najprostsze rozwiązania-więc zrób badania krwi i idź do gina. Co do epizodów depresyjnych-mam nadzieję, że się leczysz? Nie zaniedbuj tego. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: moze za kilka dno powtorzyc test? 01.12.07, 17:17 kadfael napisała: > No to jestem w stanie zrozumieć, dlaczego to tak wychodzi z tymi > testami. Ale uwierz najlepsze są najprostsze rozwiązania-więc zrób > badania krwi i idź do gina. Co do epizodów depresyjnych-mam > nadzieję, że się leczysz? Nie zaniedbuj tego. u ginekologa bylam w poniedzialek i powiedziala mi, ze macica jest przygotowana na okres. no bo przeciesz 2 tygodniowej ciazy nie stwierdzi, bo rto jeszcze nie widac.depresje lecze i sa dobre skutki, bo nawet nie widac po mnie, ze mam depresje.pozdawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: test jedna kreska,-rzyg, n/t 01.12.07, 15:15 iberia, wcale sie tobie nie dziwie. mnie tez juz ten yemat meczy. chyba przestane o tym myslec. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 17:14 iberia.pl napisała: > do glowy, alleluja! taaak;). gdzies tam ten rozum znalazlam. rzygac mi sie chce, ale od tego nakrecania sia. stalo sie to dla mnie poprosrtu nudne. porozmawiajmy lepij o czyms innym. jezdzisz autem? kiedy zmienilas opony? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 17:57 jezdza autem, opony zmienilam na poczatku pazdziernika, a olej 2 tygodnie temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 18:03 iberia.pl napisała: > jezdza autem, opony zmienilam na poczatku pazdziernika, a olej 2 > tygodnie temu :-) a ja dopiero dzis zmienuilam opony;)w moim malym polo;). Odpowiedz Link Zgłoś
elektrokapusciocha Re: widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 19:07 Carlabruni, dlaczego po prostu nie pojdziesz zrobic beta hcg z krwi? 30zl, pare godzin i bedziesz wiedziala. Czy wolisz wydawac fortune na testy i zakladac miliony watkow o jednej kresce? A moze Ty czerpiesz z tej niepewnosci jakas dziwaczna przyjemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: widze, ze poszlas po rozum 01.12.07, 19:29 elektrokapusciocha napisała: > Carlabruni, dlaczego po prostu nie pojdziesz zrobic beta hcg z krwi? 30zl, pare > godzin i bedziesz wiedziala. Czy wolisz wydawac fortune na testy i zakladac > miliony watkow o jednej kresce? A moze Ty czerpiesz z tej niepewnosci jakas > dziwaczna przyjemnosc? no wlasnie nie mam przyjemnosci z tego. juz mnie to nawet nudzi, bo przeciesz okres poznia mi sie opiero drugi dzien i poza tym nie mam zadnych objawow ciazy. nie dawno leczylam zapalenie drog rodnych i pewnie mi sie cos poprzesuwalo z okresem. Odpowiedz Link Zgłoś
chircia Re: test jedna kreska, 01.12.07, 21:46 A ja miałam jedną kreskę na teście i okazało się, że jednak jestem w ciąży. Uważam, ze testy nie są w 100% wiarygodne(zresztą nawet na ulotce nie ma takiej informacji). Test wykonałam kilka dni po terminie, w którym miał pojawić się okres. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: test jedna kreska, 01.12.07, 23:23 chircia napisała: > A ja miałam jedną kreskę na teście i okazało się, że jednak jestem w > ciąży. Uważam, ze testy nie są w 100% wiarygodne(zresztą nawet na > ulotce nie ma takiej informacji). Test wykonałam kilka dni po > terminie, w którym miał pojawić się okres. dzieki za normalna odpowiedz chircia;). Odpowiedz Link Zgłoś