Gość: Kobieta IP: 168.143.123.* 03.08.03, 23:13 tak dziś pretensjonalnie miauczał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda_sodowa1 Oooooo, to szkoda...bo........ 03.08.03, 23:26 ....on własnie jutro miał ciebie trupnąć. A tak, ścierwo,jeszcze będziesz tu podsmradzać dni parę. Ale po paru dniach zdechniesz i to w mało konfortowy sposób.A kobieta to ty nie jesteś, choćbyś się mocno naprężał. Gość portalu: Kobieta napisał(a): > tak dziś pretensjonalnie miauczał Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w Re: Oooooo, to szkoda...bo........ 03.08.03, 23:59 woda_sodowa1 napisał: witaj jestem tu po to aby Tobie pomóc dlaczego uważasz że jesteś 'woda_sodowa1'? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_sodowa1 Re: Oooooo, to szkoda...bo........ 04.08.03, 00:19 odpowiem, jak ty najpierw powiesz, dlaczego uważasz, ze jesteś >psycholog< A tak w ogóle to jest wątek o tym, że jakiś kretyn zabił kotka. psycholog.w napisał: > woda_sodowa1 napisał: > > > witaj jestem tu po to aby Tobie pomóc > > > dlaczego uważasz że jesteś 'woda_sodowa1'? Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w Re: Oooooo, to szkoda...bo........ 04.08.03, 00:38 woda_sodowa1 napisał: > odpowiem, jak ty najpierw powiesz, dlaczego uważasz, ze jesteś >psycholog > 0 > A tak w ogóle to jest wątek o tym, że jakiś kretyn zabił kotka. > > > psycholog.w napisał: > > > woda_sodowa1 napisał: > > > > > > witaj jestem tu po to aby Tobie pomóc > > > > > > dlaczego uważasz że jesteś 'woda_sodowa1'? czy pani 'woda_sodowa1' może napisać kto to jest kretynem a kto nie? Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Oooooo, to szkoda...bo........ 04.08.03, 14:11 1.kretynem jest ten, co zbija kotka za pretensjonalne miauczenie 2.Kretynem nie jest ten, który nie zabija kotka za pretensjonalne miauczenie. psycholog.w napisał: > woda_sodowa1 napisał: > > > odpowiem, jak ty najpierw powiesz, dlaczego uważasz, ze jesteś >psychol > og > > 0 > > A tak w ogóle to jest wątek o tym, że jakiś kretyn zabił kotka. > > > > > > psycholog.w napisał: > > > > > woda_sodowa1 napisał: > > > > > > > > > witaj jestem tu po to aby Tobie pomóc > > > > > > > > > dlaczego uważasz że jesteś 'woda_sodowa1'? > > > czy pani 'woda_sodowa1' może napisać kto to jest kretynem a kto nie? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_sodowa1 Re: Oooooo, to szkoda...bo........ 04.08.03, 14:15 już chciałem odpisać, ale widzę, że >padalcowa< napisała dokładnie to, więc się tylko podpisuję pod jej wypowiedzią i dodam jeszcze, że na pewno kretynem jest ten, co takie wątki płodzi, jak byt podpisany kobieta. psycholog.w napisał: > woda_sodowa1 napisał: > > > odpowiem, jak ty najpierw powiesz, dlaczego uważasz, ze jesteś >psychol > og > > 0 > > A tak w ogóle to jest wątek o tym, że jakiś kretyn zabił kotka. > > > > > > psycholog.w napisał: > > > > > woda_sodowa1 napisał: > > > > > > > > > witaj jestem tu po to aby Tobie pomóc > > > > > > > > > dlaczego uważasz że jesteś 'woda_sodowa1'? > > > czy pani 'woda_sodowa1' może napisać kto to jest kretynem a kto nie? Odpowiedz Link Zgłoś
koklusz Re: zabiłam kotka. 03.08.03, 23:27 To ty jesteś pretensjonalna , gdybyś zabiła nosorożca , ale kotka bleeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka_dymka Re: zabiłam kotka. 04.08.03, 14:30 A ja spuściłam rybki do klopa i dziś pływają sobie wielkiej wodzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woda_sodowa1 Re: zabiłam kotka. 04.08.03, 14:38 wskocz tam za nimi i popływaj razem. Miłych wrażeń. cebulka_dymka napisała: > A ja spuściłam rybki do klopa i dziś pływają sobie > wielkiej wodzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woda_sodowa1 Re: zabiłam kotka. 04.08.03, 14:43 agresywny, "kobieto" to jest ten, który kotka zabija i rybki do klopa wrzuca. Agresywny werbalnie. A taka agresja wypowiedzi, dyktująca tak kontrowersyjne tematy wątków przez które emanuje nienawiść do zwierząt- naszych braci mniejszych jest wyjątkowo obrzydliwa. neferet napisała: > jesteś agresywna jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka_dymka Re: zabiłam kotka. 04.08.03, 14:45 Akurat pływać dobrze nie potrafię,ale jak się nauczę to spróbuję je odszukać!!!Dzięki za radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: zabiłam kotka. IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 04.08.03, 14:50 To szybko się ucz, bo się męczą twoje rybki w twoim klopie, głąbico, i mogą zejść a potem ich duch będzie cię straszył. cebulka_dymka napisała: > Akurat pływać dobrze nie potrafię,ale jak się nauczę to > spróbuję je odszukać!!!Dzięki za radę! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: zabiłam kotka. 04.08.03, 14:54 A może to tylko żart? A tu takie teksty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: zabiłam kotka. IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 04.08.03, 15:01 gratuluję koncepcji na poczucie chumoru. No, do głowy by mi nie przyszło, ze to jest poczucie chumoru. Jeszcze raz gratuluję. iwona_ar napisała: > A może to tylko żart? A tu takie teksty.... Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka_dymka Re: zabiłam kotka. 04.08.03, 15:03 A ja gratuluję znajomości ortografii głąbie!!!A może ten "chumor" to tylko żart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............. Re: zabiłam kotka. IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 04.08.03, 15:15 tak, to żart, równy poziomem całemu wątkowi, szanowna pani nauczycielko nauczania poczatkowego. Ach, jak polacy uwielbiają się pouczać, ale kotka to uśmiercą a rybki w klopie zamęczą. Poucz się bardziej wysublimowanego wyczucia, co żart a co żenada, głąbku kapuściany. cebulka_dymka napisała: > A ja gratuluję znajomości ortografii głąbie!!!A może ten > "chumor" to tylko żart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: zabiłam kotka. IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 04.08.03, 15:22 która co ma prowokować i w jakim celu ma prowokować? iwona_ar napisała: > A może tylko prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebulka_dymka Re: zabiłam kotka. IP: *.if-pan.krakow.pl 04.08.03, 15:45 Ależ po co mam sie uczyć wysublimowanego wyczucia,skoro są tacy jak Ty,którzy dobrze potrafią odróżnić żart od żenady?Zawsze musi być ktoś mądry(???),by mógł być ktoś głupi.Akuratnie tu w tym wątku wolę pozostać głąbkiem kapuścianym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: zabiłam kotka. IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 04.08.03, 15:56 czyli w/g ciebie, niezalogowana cebulko, to dobry zart- a nie zenada. Czy dobrze rozumiem ?, bo upał może mi percepcje zmącił.pewnie także za przyczyną upału nie jestem w stanie pojąć, po co w ogóle piszesz w tym wątku. Nie wartościuję tu, kto mądry, kto głupi. Jednak oburzają mnie takie żarty( czy prowokacje)choćby dlatego, ze przez swoją prymitywną agresję mogą budzić agresję w czytelnikach a i tak jesteśmy społeczeństwem o wysokim stopniu agresji, a szczególnie dotyczy to ludzi młodych. Ale po co ja to piszę i w ogóle szczymdogości, drogi cebulkowy_głąbku_kapuściany. Gość portalu: cebulka_dymka napisał(a): > Ależ po co mam sie uczyć wysublimowanego wyczucia,skoro > są tacy jak Ty,którzy dobrze potrafią odróżnić żart od > żenady?Zawsze musi być ktoś mądry(???),by mógł być ktoś > głupi.Akuratnie tu w tym wątku wolę pozostać głąbkiem > kapuścianym. Odpowiedz Link Zgłoś
neferet Re: zabiłam kotka. 04.08.03, 16:14 Może kobiecie zależy na wywołaniu kłótni i agresji. Są tacy ludzie. I są też ludzie na takie prowokacje podatni. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: zabiłam kotka. IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 04.08.03, 17:02 Kobiecie??? o nie , na 100% wątek założył młodzieniec, któremu nadmiar testosteronu pryszcze na mózgu ( i mordzie ) wywołał. neferet napisała: > Może kobiecie zależy na wywołaniu kłótni i agresji. Są tacy ludzie. I są też > ludzie na takie prowokacje podatni. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: zabiłam kotka. 04.08.03, 20:25 a moze ty glupi cmoku, babochlopie pryszczaty za duzo zagranicznej cieleciny sie obzarles, he??!! bo to mi wyglada na pierwsze stadium krowskiej Qrwicy! Odpowiedz Link Zgłoś
woda_sodowa1 Re: zabiłam kotka, TERAZ ZABIJ SIĘ SAM !. 04.08.03, 21:25 Nareszcie zdrowy głos rozsądku !!! nie_kaz_golic_brody napisał: > a moze ty glupi cmoku, babochlopie pryszczaty za duzo zagranicznej cieleciny > sie obzarles, he??!! bo to mi wyglada na pierwsze stadium krowskiej Qrwicy! Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: zabiłam kotka, TERAZ ZABIJ SIĘ SAM !. 04.08.03, 22:10 woda_sodowa1 napisał: spusc sie w klozecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś