wiarusik 26.12.07, 08:47 Darować sobie,czy nie? Odpowiedź TAK lub NIE. Do was należy decyzja;) I UWAGA-będę się sugerował TYLKO wynikiem tego głosowania. Czas do północy;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Co myślicie o tym stwierdzeniu: 26.12.07, 17:42 "Życie jest jak goowno na kole-raz na górze,raz na dole"? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: do przodu... 26.12.07, 21:40 He he he... Słowo-klucz!:) Kto je rozszyfruje będzie do przodu;) Wszystko jest do dupy.Nawet zarobki nie cieszą. I jest tak od wielu wielu lat,że niby można się przyzwyczaić. Ale czasem sobie myślę,że "pewnego dnia rzucę to wszystko i wyjdę rano niby po chleb";P Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 26.12.07, 22:21 wiarusik napisała: > Pociesz mnie smarkaczu <pocieszacz> :D Nie sugeruj się wynikiem tego glosowania, wyjątkowo niska frekwencja :) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 01:30 wiarusik napisała: > Nieważne;) > Przynajmniej to miły gest;)) Miły gest? Dla Ciebie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 01:40 wiarusik napisała: > Nie pozostanę dłużny;) Jestem zaskoczona :) Poza tym zmieniasz temat. Jak wyniki wyborów?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 27.12.07, 01:46 Remis i jestem z tego powodu w kropce;) Pomóż mi,zdejmij ze mnie ten ciężar... Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 01:52 wiarusik napisała: > Remis i jestem z tego powodu w kropce;) > Pomóż mi,zdejmij ze mnie ten ciężar... Ok, zdejmuję, ale jest bardzo cieżki. Heh ale się poświęcam :D Niby remis, ale taki bardziej na 'Nie' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 27.12.07, 02:23 Skoro nie rozumiesz,to ok;) Właśnie potrzebuję kogoś prostodusznego bez werterowskich rozterek,jak niektóre "damulki":) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 02:29 > Właśnie potrzebuję kogoś prostodusznego bez werterowskich > rozterek,jak niektóre "damulki":) Do czego potrzebujesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 27.12.07, 02:32 Najlepiej do wszystkiego,ale życie często płata figle i nie pozwala na tak ambitny plan;) To zależy od wielu okoliczności;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 27.12.07, 02:37 Do sexu też of kors,jeśli o to nieśmiało pytasz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 02:40 wiarusik napisała: > Najlepiej do wszystkiego Nie przesadzaj ;) > To zależy od wielu okoliczności;) np? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 27.12.07, 02:44 Jeśli wyglądasz jak potomstwo Habsburgów,to niestety,ale będę musiał żec "PASS";) Chyba,że masz inne zalety,które zasłonią tę wadę;) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 02:50 > Chyba,że masz inne zalety,które zasłonią tę wadę;) Ile potrzeba tych zalet (i jakich) zeby ja zaslonic? ;) oczywiscie pytam z ciekawosci. Nie mam takiego problemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 27.12.07, 02:54 Ładny głos,dobroć,miła,uczynna,skora do różnych praktyk w łóżku...;) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 03:02 Tylko tyle? myslalam ze masz wieksze wymagania ;)) A Ty co masz do zaoferowania? Oprocz niewielkich wymagan? ;) > Zabawna,wyrozumiała... Chociaz nad 'wyrozumiala' sie zastanawiam ;)jak bardzo?:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 27.12.07, 03:08 Jeśli już mnie wypytujesz o biznesy,to czarno to widzę;) Liczę na spotkanie z potrzeby serca. A wyrozumiała w skali od 1 do 6,szacuję na 4+,względnie 5- ;) Na dziś to wszystko:) Smarkom mówię dobranoc,bo już po dobranocce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 03:16 > Jeśli już mnie wypytujesz o biznesy,to czarno to widzę;) a Ty tylko o jednym ;) > A wyrozumiała w skali od 1 do 6,szacuję na 4+,względnie 5- ;) 4+ jest ok ;D > Na dziś to wszystko:) > Smarkom mówię dobranoc,bo już po dobranocce;)) Dobranoc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 27.12.07, 17:43 Chyba jesteś duchem,bo nie istniejesz dla poczty;) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 17:47 Mnie tak naprawde nie ma , a to co czytasz to twoja wyobraznia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 27.12.07, 17:49 wpisuję happy_time@gazeta.pl i nie mogę wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 17:53 Wiem, ostatnio sie cos popsulo. Myslalam ze naprawili, ale widac dalej nie istnieję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 27.12.07, 18:00 Pewnie!:) Możesz też założyć nowe konto i napisać mi jaki jest nowy adres;) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 18:12 wiarusik napisała: > Pewnie!:) Skoro tak mowisz ;) Zakldac nowego to mi sie nie chce, ale mam jeszcze jakies inne. Nie wiem tylko czy działa bo dawno nie używane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Głosowanie 27.12.07, 19:36 wiarusik napisała: > No to czekam;) marta5014@gazeta.pl prosze;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Głosowanie 26.12.07, 19:27 Cały luksus polega na tym,że nie muszę tutaj pisać o przyczynach,powodach i całym tle;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Głosowanie 26.12.07, 19:29 noooooo, to w takim razie absolutnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Głosowanie 26.12.07, 19:27 no własnie jak mozna odpowiedziec jak sie nie wie o co kaman Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Głosowanie 26.12.07, 23:22 lepiej siedźmy cicho bo potem będzie na nas :P Odpowiedz Link Zgłoś