Dodaj do ulubionych

staniki avocado

IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 13:37
Czy któraś z Pań, posiadaczek dużego biustu kupowała coś w sklepie
internetowym Avocado? Jeśli tak, bardzo proszę o opinię.
Czy staniki są dobrej jakości, czy dobrze trzymają biust?
Z góry dziękuje za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: tangerines Re: staniki avocado IP: *.pop.e-wro.net.pl 09.08.03, 14:13
      Widziałam ofertę. Ciekawa. Avocado sprzedaje produkty kilku firm. Boję się
      jednak zainwestować bo towar można zwrócić oryginalnie zapakowany. Właśnie
      chciałam do nich zadzwonić i zapytać o szczegóły. Ja noszę 75F ale tylko Felina
      i Triumph, inne 75F z tanich firm jest na mnie 3 rozmiary za małe. Dwa lata
      temu wykryłam rewelacyjny model Triumpha i jestem mu wierna, zmniejsza biust
      optycznie: Ladyform Soft R, polecam.
      • Gość: zalma Re: staniki avocado IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 22:10
        co znaczy "zmniejsza optycznie" widziałam już kilka staników reklamowanych w
        ten sposób, ale coś nie bardzo umiem sobie to wyobrazić.
        Podobnie jak Ty noszę Felinę, ale zachwycają mnie staniki Avocado:nie
        przypominają pancerzy...jestem ciekawa jednak jak ich delikatność przekłada
        się na jakość i skuteczność. Pozdrawiam wszystkie Panie o dużych biustach.
        • Gość: tangerines Re: staniki avocado IP: *.pop.e-wro.net.pl 10.08.03, 10:07
          Krój powoduje inne ułożenie biustu i na prawdę wygląda to lepiej. Biust jest
          wizualnie mniejszy o 1 numer. W porównaniu z innymi modelami jest mniej
          pancerny. Przymierz sobie, to raczej popularny model. Są białe i czarne.
    • snow.white dziewczyny! 09.08.03, 22:27
      w watku "Juz wiem,co znaczy dobry stanik" macie link do forum o bieliznie-
      podalabym go Wam tu,ale jeszcze sie nie nauczylam,jak to robic ;) wiec
      zerknijcie same :)

ps.Avocado ladne-ale jakos nie wierze,w kupowanie stanikow na odleglosc...

pozdrawiam!! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka