mimrek 28.01.08, 20:56 www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=6533&strona=2&s=&b=1#koment zobaczcyłem tą galerie zdjęć i jestem w szoku !!Jest tak zajebiscie piekna na twarzy ze nie umeim tego zrozumieć nawet !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_ksiezniczka2 Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 21:00 człowieku a Ty wiesz ile ta dziewczyna przeszła operacji plastycznych? a nawet jak nie przeszła, to wiesz do jak barrrrdzo drogich kosmetyków i zabiegów ma dostęp? no i przede wszystkim słyszałeś o czymś takim, jak retusz zdjęć hehe? :P no;d Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek mala ksiezniczko rozdwojenie jazni masz? 28.01.08, 21:18 napisalas "człowieku a Ty wiesz ile ta dziewczyna przeszła operacji plastycznych? " a w nastepnym poscie sie tego wypierasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: mala ksiezniczko rozdwojenie jazni masz? 28.01.08, 21:19 To bylo pytanie a nie stwierdzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_ksiezniczka2 Re: mala ksiezniczko rozdwojenie jazni masz? 28.01.08, 21:19 a obok napisałam: "a nawet jeśli NIE przeszła" ....................... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 21:00 Troche natury i kasa.. bedzie tak wygladala do 80 tki :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus.camby Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 21:00 Nie możesz sobie znaleźć dziewczyny, tylko musisz się od 2,5 roku ślinić na forum do pań z telewizora lub czasopisma? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek haha operacje././haha 28.01.08, 21:09 Wiesz nie wmówisz mi ze miala operacje ust albo piersi bo akurat to na 100% nieprawda!!!jej ostatnie filmy swiadczą o tym ze nie poprawiala biustu bo ma taki jak miala obwisły i asymetryczny. pozatym usta miala takiej uz w wieku 4 latek bo ogladalem galerie jej zdjec z dziecinstwa i miala takie usta od dziecka ..więc cop ty kobieto zazdrosna mówisz? Czy kazdą laske ładną podejrzewacie o operacje? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: haha operacje././haha 28.01.08, 21:11 Czy ogladanie takich zdjec zastepuje realny seks? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_ksiezniczka2 Re: haha operacje././haha 28.01.08, 21:17 nie napisałam nic o piersiach czy ustach, w ogóle czy ja napisałam, ze miała operacje na 100% haha.... p.s. w niczym jej nie zazdroszczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus.camby Re: haha operacje././haha 28.01.08, 21:36 A co to? U niektórych osób nastąpiła awaria "drzewka" wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: haha operacje././haha 29.01.08, 00:15 mimrek napisała: > Wiesz nie wmówisz mi ze miala operacje ust > albo piersi bo akurat to na 100% nieprawda! Usta zapewne ma naturalne, co do piersi nie byłabym już taka pewna, ale być może. Natomiast niewątpliwie miała robiony nos i zapewne policzki. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r oto jak sie to robi :) 29.01.08, 20:22 www.simons.pl/images/makeup.jpg ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 21:25 mimrek napisała: > www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=6533&strona=2&s=&b=1#koment > zobaczcyłem tą galerie zdjęć i jestem w szoku !!Jest tak zajebiscie > piekna na twarzy ze nie umeim tego zrozumieć nawet !!!! Bo ona po prostu jest zajebiście piękna i już. Takie rzeczy się zdarzają w naturze. A Brad Pitt, który jej towarzyszy na tych zdjęciach to mógłby się zdecydować: czy chce być szpakowaty czy złoto-brązowy. Bo włosy ma zafarbowane, a brodę i bokobrody siwe - wygląda to jakby miał perukę. Stylista nie doradził? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl w ktorym miejscu jest piekna? 28.01.08, 21:37 bo jakos nie wiedze...te murzynskie usta jakos mi sie nie podobaja, o retuszu zdjec nie mowiac...zal mi cie chlopcze, ze musisz sie ekscytowac tym co w necie znajdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 21:46 Eeeee a co się stało z Bradziem? Zbrzydł był. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 21:47 mimrek napisała: > www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=6533&strona=2&s=&b=1#koment > zobaczcyłem tą galerie zdjęć i jestem w szoku !!Jest tak zajebiscie > piekna na twarzy ze nie umeim tego zrozumieć nawet !!!! Hehe w szczegółach nie wiem jak ona to robi, ale ja tez jestem piękna i nic nie robię :P Tak już mam :-D Choć pewnie w makijażu byłabym bosko piękna (niestety nie umiem się malować, nie mam prywatnej wizażystki i ludzia od fotoszopa) tak to jestem tylko normalnie piękna :D Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 21:56 ja tez, ja tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 22:13 Ej, no Brad własnie fajnie wygląda, zwłaszcza jak jest trochę zarośnięty i niedomyty (sic!) vide Babel. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 22:16 dita.von.teese napisała: > ja tez, ja tez:) Tez jesteś piękna? Nie śmiem wątpić nawet! Gorzej jeśli też nie umiesz się malować :P Odpowiedz Link Zgłoś
piano00 Re: Taa nie miala operacji hahaha ostatni naiwny? 28.01.08, 22:17 Se zobac zjak wyglądala wczesniej albo jak wyglada bez makijazu hehehehe: gbm.blog.onet.pl/2,ID181333963,index.html gbm.blog.onet.pl/2,ID196559870,index.html gbm.blog.onet.pl/2,ID210903964,index.html gbm.blog.onet.pl/2,ID179734234,index.html gbm.blog.onet.pl/2,ID191189012,index.html gbm.blog.onet.pl/2,ID210535330,index.html gbm.blog.onet.pl/2,ID242509823,DA2007-08-14,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Taa nie miala operacji hahaha ostatni naiwny? 28.01.08, 22:20 każdemu można zrobić lepsze czy gorsz zdjęcia, popatrz na swoje zrobione z 2 lata temu:) niektórzy nie potrafią się z czymś pogodzić:) ehh ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek na tych fotach widac jeszcze bardziej to piekno 29.01.08, 13:16 widac ze bez makijazu wyglada lepiej niz z maklijazem wiec słabo mnie przekonalas tą galeria ..ona nawet skrzywiona wyglada jak bogini..bo ma to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Brad ma koło siebie w końcu Kobietę 28.01.08, 22:12 a nie dziewuszkę, piersi sobie podciągnęła po porodzie i coś z nosem poprawiała, i dobrze, tak czy inaczej ma swój urok:) najfajniejsze jest to że to ogień i woda:) dla mnie bardzo kobieca:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 22:46 a mnie się ona podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: Co ludzie w nich widza?! 28.01.08, 22:57 Nie wiem co niektorzy ludzie w niej widza.A photoshop sie nie liczy bo nawet z brzyduli mozna zrobic pieknosc. Ma usta za duze,na pol twarzy jakies sztuczne,w ogole dziwna jakas. Tak samo nie wiem co ludzie widza w Bradzie Pitt.Niby jeden z najseksowniejszych aktorow.Przeciez on jest okropny,brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
beau13 Re: Co ludzie w nich widza?! 29.01.08, 00:03 w ogóle ma wielką głowę i szczenę jak koń, paskudna jest, ble. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 23:08 no ładna jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 28.01.08, 23:49 To prawda jest piękna... Ale ona jaki jest zaje....bisty :D on jest przepiękny :p Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 29.01.08, 00:25 Kombinacja genów, wielkich pieniędzy i sprawnych rąk chirurga. Jest przepiękna. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 29.01.08, 08:55 chodziła kiedyś po necie taka prezentacja pt. Incredible Makeup... znajdź to sobie i się dowiesz jak ona to robi :P ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 29.01.08, 09:04 jeżeli o mnie chodzi to ta kobieta bije rekordy urody www.bellucci.stopklatka.pl/index1.html A jeśli mowa o operacjach - no cóż, te kobiety dośc często pokazują nam się w filmach, chcielibyście iśc na super film akcji i oglądac pomarszczoną i obwisłą Angelinę z różnymi niedoskonałościami? Nie. Chodzimy do kina po dobry film a odtwórcy głównych ról mają nam nie przeszkadzac w tym swoim wyglądem. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 29.01.08, 10:03 czy jest taka piekna nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
nieziemska.istota Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 29.01.08, 15:22 fajnie razem wyglądają:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietruszka1006 Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 29.01.08, 15:28 A dla mnie ona jest paskudna... I nie to ze jej zazdroszcze. Bo pomimo że jestem kobieta tez podziwiam inne kobiety za urode, za klase... Ale ONA... Ma za duże usta, i za dużą końska głowe... Odpowiedz Link Zgłoś
natalia999 Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 29.01.08, 15:47 Te krytykujace,ciekawe jak wy same wygladacie.No tak jest paskudna,brzydka,za duze usta,oko,ucho.Pewnie jestescie piekniejsze od Angeliny Jolie i innych pieknosci Hollywoodu,ze tak umniejszacie im urody,buhahaha Spojrzcie moze na siebie krytycznym okiem,bo tak naprawde to marzycie by tak wygladac.Babska zawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 29.01.08, 19:34 natalia999 napisała: > Te krytykujace,ciekawe jak wy same wygladacie. A odkąd to można krytykować tylko brzydszych od siebie, co? Jak rozumiem nie można też krytykować żadnej muzyki, jeżeli samemu nie tworzy się lepszej? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 29.01.08, 19:38 Nie musi specjalnie nic robić, bo po prostu jest piękna, ale moim zdaniem właśnie to co ostatnio robi nie idzie jej na korzyść. Mówię o tym odchudzaniu dla Afryki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Jak ona to robi ,że jest tak zajebiście piękn 29.01.08, 21:45 Większość, a nawet można zaryzykować stwierdzenie, że wszystkie gwiazdki hollywood się poprawiały. Tam już młode 20-letnie dziewuchy sobie robą operacje plastyczne-a to nos,implanty w policzkach, usta, broda,podniesienie linii brwi, piersi.Są portale ze zdjęciami po i przed operacją, można sobie poszukać. Mnie się Angelina średnio podoba. Usta faktycznie ma naturalne(są zdjęcia jak była małą dziewczynką). Może mieć za to implanty w policzkach. Jest ładna,ale tak bez entuzjazmu. Teraz jak schudła to w ogóle wygląda na wysuszoną. Dla mnie jednak nieskończonym ideałem piękna jest włoszka-Monica Belluci. Odpowiedz Link Zgłoś