jaceks20 23.02.08, 22:30 ciezki dzien, Legia przegrala wiater wieje napilem sie jak baczek zawstydzilem sie by zaprosilc kitka_malego na piwo ide dalej w tango to wwzystko to polityczny matrix Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: kure no... 23.02.08, 22:32 Kitek miałby chyba trochę daleko na to piwo. :) Nie narzekaj jak baba z rynku. ;) Z tego co napisałeś wielkiej tragedii nie ma. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: kure no... 23.02.08, 22:39 Kitek jest pewnie padniety po malowaniu kuchni i zakupie mebli.. O naprawianiu laptopa nie wspomne.. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kure no... 23.02.08, 23:54 :-] Padnięty, bo namęczył się podczas wybierania koloru farby. A potem namęczył się podczas picia piwka podczas oglądania Friends. ;-P Malowanie i zakupy przełożone na jutro, ale za to już wszystko przemyślane. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kure no... 23.02.08, 23:56 Ehh co Ty masz z tą polityką? ;-) Coś dzisiaj w radiu mi się obiło a propos Legii i Kosowa, coś jakby ktoś omawiał te dwa tematy na raz, ale mogę już o tej porze nie kojarzyć tego za dobrze. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: kure no... 24.02.08, 18:27 kitek_maly napisała: > > Ehh co Ty masz z tą polityką? ;-) > Coś dzisiaj w radiu mi się obiło a propos Legii i Kosowa, Czyżby Francuzi wysłali Legie Cudzoziemską do Kosowa i ona tam przegrała?? jezuuu to ja aż tak nie na bieżąco jestem????????? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: kure no... 24.02.08, 11:46 dla ciebie ciężki chyba nie pełen luz i pełen kufel piwa Odpowiedz Link Zgłoś