nutopia 28.02.08, 21:02 piję wódkę z multivitaminą to znaczy, że dbam o zdrowie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobra_mysl Re: jeśli 28.02.08, 21:07 Pewnie ! To tak jak w przyrodzie. Zabijasz najslabsze szare komorki, w miejsce ktorych powstaje miliony nowych, silniejszych. A witaminka to zagrycha ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 28.02.08, 21:19 dobra_mysl napisał: > Pewnie ! > To tak jak w przyrodzie. Zabijasz najslabsze szare komorki, w miejsce ktorych p > owstaje miliony nowych, silniejszych. A witaminka to zagrycha ?:) mam wrażenie, że nic nie powstaje...;D Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jeśli 28.02.08, 21:10 mialo być czipsami bez z, a ten durnowaty nożycoręki kropki mi dorobił... nosz... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 28.02.08, 21:10 mnop2 napisała: > ale czy zakąszasz zdrową przekąską - ci..ami? ci..ów nie mam ale mam ser morski i salami Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jeśli 28.02.08, 21:12 to jest zdrowe pod warunkiem, że skręcisz w roladki, a jak ugryciesz to zobaczysz kółeczka i to jest wtedy ta witamina Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 28.02.08, 21:16 mnop2 napisała: > to jest zdrowe pod warunkiem, że skręcisz w roladki, a jak ugryciesz > to zobaczysz kółeczka i to jest wtedy ta witamina uważasz, ze dam rady jeszcze cokolwiek skręcić? no, moooże coś tam by mi się udało ale nie mam na stanie:D Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jeśli 28.02.08, 21:14 reputacja tego foruma już dawno pogrzebana - robiłam rekonesans wśród znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 28.02.08, 21:15 mnop2 napisała: > reputacja tego foruma już dawno pogrzebana - robiłam rekonesans > wśród znajomych ooo a moi znajomi tu nie wchodzą:D Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jeśli 28.02.08, 21:17 moi JUŻ podobno nie wchodzą, ale co ja idiotka zrobilam, teraz na pewno wejdą! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jeśli 28.02.08, 21:19 Moi nie mają chyba pojęcia o istnieniu FK. Jeno M. ma. Ale twierdzi, że jestem po.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 28.02.08, 21:24 funny_game napisała: > Moi nie mają chyba pojęcia o istnieniu FK. Jeno M. ma. Ale twierdzi, że jestem > po.. :) > ja nie rozumieć twoich skrótów Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jeśli 28.02.08, 21:26 mów tasiemcami wlaśnie:) jak mi to forum dziś wolno 'lazi' Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 28.02.08, 21:28 mnop2 napisała: > mów tasiemcami wlaśnie:) > jak mi to forum dziś wolno 'lazi' no właśnie mi tez dlatego tak wolno odpisuję Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jeśli 28.02.08, 21:36 po.. = po.je.ba.na. Urocze, więc Mu wybaczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 28.02.08, 21:14 funny_game napisała: > Tak, ale nie dbasz o reputację. > ale, bo? Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: jeśli 28.02.08, 21:41 A myślicie, że jak zjem coś bardzo szybko, albo bardzo cicho, to jest szansa, że mój organizm tego nie zauważy i nic mi się nie odłoży? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 29.02.08, 11:16 selica napisała: > A myślicie, że jak zjem coś bardzo szybko, albo bardzo cicho, to > jest szansa, że mój organizm tego nie zauważy i nic mi się nie > odłoży? :PPP i co? i co? udało się?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 28.02.08, 21:47 funny_game napisała: > Bo to takie mięczakowate :D > mięczakowate to mi się płazińcami jakoś... cholera to wszystko przez tę multiwitaminę! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jeśli 28.02.08, 21:49 nie bój żaby, mięczak nie przeżylby w tej vitaminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jeśli 28.02.08, 21:54 No toć cały czas zmierzam do tego, żebyś ją odstawiła i zapijała spirytusem! Bo zaraz jeszcze se drinka szczypiorkiem posypiesz z tego dbania o zdrowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jeśli 28.02.08, 22:52 nutopia napisała: > piję wódkę z multivitaminą to znaczy, że dbam o zdrowie? > ;) to znaczy, że nie dbasz o moje - podupadające! - zdrowie jak mogłaś nie podzielić się wódką? Odpowiedz Link Zgłoś
brixton.guns Re: jeśli 28.02.08, 22:53 ależ nie, nie, NIE!!! w przypadku wątpliwości co do adekwatnej jakości dbania o własne zdrowie, wódkę zapijać należy sokiem Karotka i/lub zagryzać Warzywami na Patelnię hortex, no! to także w dłuzszej perspektywie niweluje kaca, więc ma globalne egzystencjalne znaczenie!.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 29.02.08, 11:15 brixton.guns napisała: > ależ nie, nie, NIE!!! w przypadku wątpliwości co do adekwatnej jakości dbania o > własne zdrowie, wódkę zapijać należy sokiem Karotka i/lub zagryzać Warzywami n > a Patelnię hortex, no! to także w dłuzszej perspektywie niweluje kaca, więc ma > globalne egzystencjalne znaczenie!.. ha! czyli dbam bo warzywa na patelnię posiadam!:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jeśli 29.02.08, 14:17 nutopia napisała: > piję wódkę z multivitaminą to znaczy, że dbam o zdrowie? > ;) Tak. Zagryzaj też ogórkiem kiszonym 3 razy, bo mówią: jedz warzywa 3 razy dziennie:P Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: jeśli 29.02.08, 18:29 jak lubisz to pij ale raczej o zdrowie nie dbasz Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 29.02.08, 21:12 modliszka24 napisała: > jak lubisz to pij ale raczej o zdrowie nie dbasz modliszka, jak zwykle - błysnęłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jeśli 29.02.08, 21:15 nutopia napisała: > modliszka24 napisała: > > > jak lubisz to pij ale raczej o zdrowie nie dbasz > > > modliszka, jak zwykle - błysnęłaś! ja wciąż doszukuję się głębi, ale mój ciasny umysł gubi się w domysłach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeśli 01.03.08, 00:43 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > modliszka24 napisała: > > > > > jak lubisz to pij ale raczej o zdrowie nie dbasz > > > > > > modliszka, jak zwykle - błysnęłaś! > > ja wciąż doszukuję się głębi, ale mój ciasny umysł gubi się w domysłach ;P > ines, nie wnikaj po prostu chłoń! Odpowiedz Link Zgłoś