menk.a 12.03.08, 14:50 Koleżance zza biurka z naprzeciwka śniłam się w białej sukni: brałam ślub. Tak: to na pewno ja jej się śniłam. Cóż znaczy ten sen? Dla mnie co on może znaczyć? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 14:51 Że zima wróci i cukier zdrożeje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 14:52 funny_game napisała: > Że zima wróci i cukier zdrożeje :/ > Funniasta, zima wróci. Zapewne w grudniu 2008:P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 14:54 To może ten sen to przestroga? Przed białymi kozaczkami? :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:01 funny_game napisała: > To może ten sen to przestroga? > Przed białymi kozaczkami? :D > Funny bardzo chcesz wygrać:DDDD Nagrodę Ci wręczę jak się tu pojawisz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najciekawsze odpowiedzi nagrodzę :P nt 12.03.08, 14:54 Wiem, wiem: że twarożek z kokainą jest niesmaczny! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: najciekawsze odpowiedzi nagrodzę :P 12.03.08, 15:00 funny_game napisała: > Wiem, wiem: > że twarożek z kokainą jest niesmaczny! > Funny, na razie prowadzisz w konkursie:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 14:55 Że zostaniesz starą panną?;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:00 mini_kks napisała: > Ubiegłeś mnie :P Za późno. To już się dzieje. Zn jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:06 W nagrodę mogę Cię potrzymać za kolanko;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:17 wiarusik napisała: > W nagrodę mogę Cię potrzymać za kolanko;) A co mnie to wyróżnienie miałoby spotkać?;P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:20 Chyba tak na pocieszenie :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:24 mini_kks napisała: > Chyba tak na pocieszenie :P Na to wygląda;D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:01 sandrunia87 napisała: > litosci:| Żadnej litości;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:15 Dokładnie! es.youtube.com/watch?v=EuhoZXpy03k Tak przy okazji, to całkiem dobra oprawa muzyczna na ceremonię ślubu :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:11 > litosci:| O, jakaś świeżynka na forum. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:07 > Cóż znaczy ten sen? Dla mnie co on może znaczyć? :D Znaczy się, że wreszcie trafiłaś na TĘ kobietę i jestem nią ja. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:13 Lubię takie historie;) Ja mogę być czyjąś kochanką w tym związku;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:23 kitek_maly napisała: > > > Cóż znaczy ten sen? Dla mnie co on może znaczyć? :D > > Znaczy się, że wreszcie trafiłaś na TĘ kobietę i jestem nią ja. :-] > Jak to zawsze mówią w komediach typu: bieg do ołtarza z przeszkodami: warto było na Ciebie czekać ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-67 Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:19 najprosciej wejdz na strone -sennik- tam masz wszystkie opisy snow Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:24 aneta-67 napisała: > najprosciej wejdz na strone -sennik- tam masz wszystkie opisy snow ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:27 Jakoś tak mi ta Aneta wygląda na drugą Modliszkę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:45 kitek_maly napisała: > > Jakoś tak mi ta Aneta wygląda na drugą Modliszkę. ;-) > Brak poczucia humoru jest uciążliwy, prawda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:19 > Brak poczucia humoru jest uciążliwy, prawda?;) Brak umiejętności używania drzewka również. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:25 minasz napisał: > smierc Czyją? Odpowiedź dobrze przemyśl, bo nagroda przejdzie koło nosa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:59 minasz napisał: > a co jest nagroda? To jeszcze nic pewnego. Zn nagroda jest pewna, ale to co nię będzie jeszcze nie jest przesądzone. Na pewno nagroda rzeczowa.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:09 menk.a napisała: > Zn nagroda jest pewna, ale to co nię będzie > jeszcze nie jest przesądzone. Na pewno nagroda rzeczowa.;) Normalnie cisnienie mi podniosłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:12 mnop2 napisała: > menk.a napisała: > > > > Zn nagroda jest pewna, ale to co nię będzie > > jeszcze nie jest przesądzone. Na pewno nagroda rzeczowa.;) > > Normalnie cisnienie mi podniosłaś! Jak już to już;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:40 radość uciecha całować ją - oświadczyny stara panna - wierny przyjaciel modląca się - klęska rozmawiać z nią - dobre nowiny młoda panna - myśli kosmate :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:50 Jakbym Cię wziął w pół,to filmy hardcore XXX siadają;PPP Obłęd,OBŁĘD!;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:00 wiarusik napisała: > Jakbym Cię wziął w pół,to filmy hardcore XXX siadają;PPP > Obłęd,OBŁĘD!;) :DDDD Majaczysz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:00 Bardzo dobrze Wiarusik! Menka tu ściemnia o sukniach, a podświadomość swoje... hihi Menko, kremuj się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:02 mnop2 napisała: > Bardzo dobrze Wiarusik! Menka tu ściemnia o sukniach, a > podświadomość swoje... hihi > Że niby prowokuję ostre rżnięcie??? Zmówiliście się czy co?:D > Menko, kremuj się :))) A gdzie krematorium?:P Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:04 menk.a napisała: > mnop2 napisała: > > > > > Że niby prowokuję ostre rżnięcie??? Zmówiliście się czy co?:D Eeee tam zaraz rżnięcie gięcie... uderz w stół ;D > > > Menko, kremuj się :))) > > A gdzie krematorium?:P A to dobre pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:05 Nie bój żaby, Wiarusik już zwiał! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:08 mnop2 napisała: > menk.a napisała: > > > mnop2 napisała: > > > > > > > > > Że niby prowokuję ostre rżnięcie??? Zmówiliście się czy co?:D > > Eeee tam zaraz rżnięcie gięcie... uderz w stół ;D Taaa przyganiał kocioł..:DDD > > > > > Menko, kremuj się :))) > > > > A gdzie krematorium?:P > A to dobre pytanie! W tym konkursie to już nie ja funduję nagrody:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:05 menk.a napisała: > Że niby prowokuję ostre rżnięcie??? Tyle emocji musi znaleźć swoje ujście;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:09 mnop2 napisała: > o! jednak nie zwiał... :DDD to dobrze czy xle?:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:16 Sama to powinnaś wiedzieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 18:44 menk.a napisała: > > :DDD to dobrze czy xle?:D o! znowu Ty fundujesz!DDD Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 10:13 mnop2 napisała: > menk.a napisała: > > > > :DDD to dobrze czy xle?:D > > o! znowu Ty fundujesz!DDD Aż takim hojnym sponsorem to nie jestem;D Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-67 Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 15:47 kitek napisala o mnie modliszka-ja poprostu nie interpretowalam jej snow nie wymyslalam znaczenia.A co menk.a zrobi to jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:00 aneta-67 napisała: > kitek napisala o mnie modliszka-ja poprostu nie interpretowalam jej > snow nie wymyslalam znaczenia.A co menk.a zrobi to jej sprawa. Menka się dobrze bawi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 16:22 > kitek napisala o mnie modliszka-ja poprostu nie interpretowalam jej > snow nie wymyslalam znaczenia.A co menk.a zrobi to jej sprawa. Spoko, spoko. Bez nerwacji i krępacji. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 17:02 Dla Ciebie, sen Twej kolezanki...moze znaczyc niewele, lub nic. To nie byl TWOJ sen. Natomiast we snie kolezanki..nastapila projekcja:''byc moze nie widzi sie ona w bialej sukni''. Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Proszę o interpretację snu 12.03.08, 17:15 Menka, Ty weź uważaj na tą koleżankę. Leci na Ciebie i fantazjuje o waszym gejowskim ślubie w Holandii, albo w Danii ;) To nic dziwnego, że jej się śnisz w białej kiecy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 10:16 selica napisała: > Menka, Ty weź uważaj na tą koleżankę. Leci na Ciebie i fantazjuje o > waszym gejowskim ślubie w Holandii, albo w Danii ;) To nic dziwnego, > że jej się śnisz w białej kiecy :)) O nie. Za nia nie wyjdę. Ona żoną mężowi od 30 lat i matką synowi od 26 lat. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 10:19 Aha, aha, mam to. Chce Cię zeswatać z synkiem. I było kupować mieszkanie? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 10:46 funny_game napisała: > Aha, aha, mam to. > Chce Cię zeswatać z synkiem. I było kupować mieszkanie? :DDD > Funniasta:DDDDDDDDDDDDDDD on już zaklepany :DDDD zatem pudło:P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 10:54 No to tylko czekać, a pojawi się z żoną na przedprożu Twojego siedliszcza z pytaniem, czy przez tydzień nie mogliby pomieszkać! Ej, a gdzie nagroda? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 11:05 funny_game napisała: > No to tylko czekać, a pojawi się z żoną na przedprożu Twojego siedliszcza z > pytaniem, czy przez tydzień nie mogliby pomieszkać! > A na co mi cudza żona?:P > Ej, a gdzie nagroda? > Wybierałaś się do Wawy, więc jeśli to nadal aktualne to wręczę Ci osobiście. W przeciwnym razie wyślę na wskazany pzrez Ciebie adres.;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 11:13 menk.a napisała: > A na co mi cudza żona?:P Pocudzożonisz sobie :P I jeszcze posprząta, poprasuje... > Wybierałaś się do Wawy, więc jeśli to nadal aktualne to wręczę Ci > osobiście. W przeciwnym razie wyślę na wskazany pzrez Ciebie adres.;) Oooooo! Negocjuję urlop, ale nawet jak nie dostanę, to może na weekend taki jeden zrobię wyskok samopas :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 11:18 Faktycznie. ŻOna to takie urzadzenie wielofunkcyjne.:DD Negocjuj skutecznie. A jak nie pomoże szantażowanie szefostwa to może jakim seksapilem - naszą bronią kobiecą połóż na łopatki :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 11:23 Nie, Menia, nie i jeszcze raz nie. Kładzenie mojego szefa czymkolwiek co zawiera "seks" nie wchodzi w rachubę, bo się porzygam :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 11:35 To co Ty masz za szefa? Szef musi być pociągający. Wymień to co masz na prawdziwego szefa. Kurcze, ja też takiego szefa nigdy nie miałam. Jeden był paskudny i nieuczciwy. Drugi paskudny, nieuczciwy i do tego głupi. Kolejny może i miał trochę rozumu, to z kolei nieuczciwy i fałszywy do cna. No i siegał mi do łokcia. A teraz mam 2 kobiety za szefowe. Żadna z nich mnie nie pociąga.:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 11:37 Sama muszę zostać swoim szefem :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 11:39 funny_game napisała: > Sama muszę zostać swoim szefem :) > I co wtedy? Samodoskonalenie będziesz wdrażać? Nie. Masz męża do tego;P Odpowiedz Link Zgłoś
aspagnito Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 10:51 Jeśli bardzo na to czekasz, a nie masz męża, to znaczy tylko tyle, że czeka na Ciebie ktoś, kto bardzo na Ciebie czeka. Biała suknia oznacza niewinność, a ta nie jest bytem, jakością samą w sobie. Niewinność to szeroko pojęta cnota, czyli w sumie cierpliwość i oczekiwanie. Wcale nie oznacza to, że szybko wyjdziesz za mąż, ale oznacza to, że Twoje Ja daje Ci do zrozumienia, że finał cierpliwości jest bliski i zależy tylko od Ciebie kto, kiedy i jak ukradnie Ci serce. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 11:07 Za tę interpretację przyznam wyróżnienie ;D Doczytałeś/-aś, że to nie mój, lecz koleżanki sen, w którym grałam główną rolę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 11:28 sen o sukni ślubnej wróży długą samotność. Lub przeszkody przed ślubem jeśli zamierzasz wyjść za mąż . Ale to tobie się musiałoby śnić Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 11:36 widokzmarsa napisał: > sen o sukni ślubnej wróży długą samotność. Lub przeszkody przed ślubem jeśli > zamierzasz wyjść za mąż . Ale to tobie się musiałoby śnić Ale śniło się to mężatce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka a mi sie śniły pieniadze. 13.03.08, 12:32 Że bankomat sie pomylił na moją korzysć. Co to może znaczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a mi sie śniły pieniadze. 13.03.08, 13:47 dzikoozka napisała: > Że bankomat sie pomylił na moją korzysć. Co to może znaczyć??? Brać kasę i znikać. Nieważne czy we śnie czy na jawie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: a mi sie śniły pieniadze. 13.03.08, 13:55 no wzeięłam tylko sie zastanawiałam, czy się bank zorientuje i każe mi oddać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a mi sie śniły pieniadze. 13.03.08, 14:00 dzikoozka napisała: > no wzeięłam tylko sie zastanawiałam, czy się bank zorientuje i każe > mi oddać :)) Wyprzesz się wszystkiego. Powiesz, że to nie Twój pin i nie Twoje ręce były :D Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Proszę o interpretację snu 13.03.08, 12:59 tak, tak, napewno sie hajtniesz. ;) a tak na serio, dla ciebie ten sen nic nie znaczy, dla kolezanki pewnie tak. ale za malo szczególow znamy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś