namastee 01.04.08, 12:16 hey, rozpoczęłam nową pracę i wkrótce mam szkolenie, to będzie pierwsze moje służbowe szkolenie, proszę o rady, jak się na to przygotowac i moze krutko napiszecie jak to u was wyglada, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: szkolenie 01.04.08, 12:22 Jak wyjazdowe to nie zapomnij o zabezpieczeniu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: szkolenie 01.04.08, 14:24 wystarczy często używać - wtedy sie nie zacina :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: szkolenie 01.04.08, 14:29 Jak się ma ochotę często używać, to po co taszczyć to ze sobą na szkolenie? Flaszka się przynajmniej do bagażu zmieści, jak to ustrojstwo w domu zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: szkolenie 01.04.08, 14:35 wszystko zależy od stopnia finansowania szkolenia przez pracodawcę :) mały zapas zawsze się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: szkolenie 01.04.08, 14:38 no tak racja taki mały zapasik co by przed śniadaniem miec czym usta przepłukac :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: szkolenie 01.04.08, 14:40 Bo jak szkolenie w egzotycznych plenerach to przed Klątwą Faraona trza się strzec! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: szkolenie 01.04.08, 15:33 > Najlepiej to sobie wszyć suwak :) Dziewczyny, jesteście bezlitosne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: szkolenie 01.04.08, 12:24 u nas nowe pracownice mają 3miesięczny okres ochronny żeby nie uciekły więc nawet na szkoleniach nie mają sie czego bać... nawet nie przeklinamy za bardzo przy nich wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: szkolenie 01.04.08, 13:22 U mnie wyglądało jak wykład. Słuchałam i notowałam:) Ach zapomniałabym o najważniejszym-popijałam kawkę i zjadłam duuużo ciastek :P Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: szkolenie 01.04.08, 13:44 po pierwsze - zaprzyjażnij sie ze słownikim orotgraficznym bo firma moze mocno sie zdziwi ze masz problemy rodem z podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś