anna_heche 05.04.08, 01:17 Z powodu malego penisa kobiety czasem rzucają facetow. A czy ktos zna przypadek, że facet rzucil kobietę zobaczywszy po 16 randkach ze ma male piersi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: male piersi 05.04.08, 01:19 To chyba widać już na pierwszej randce a nawet wcześniej. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: male piersi 05.04.08, 01:20 Ja znam przypadki,ze faceci lubiacy duze piersi zamienili swe biusciaste dla plaskich desek(nie chce nikogo obrazac tym okresleniem) Odpowiedz Link Zgłoś
japonki Re: male piersi 05.04.08, 01:23 okreslenie "po 16 randkach" jest glupie. skad to wzielas? pozatym wilkosc biustu mozna okreslic od razu. wiadomo ze ladny ksztaltny biust podoba sie kazdemu, ale sa tez zboczenia w jedna i druga strone. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: male piersi 05.04.08, 01:27 japonki napisała: > okreslenie "po 16 randkach" jest glupie. skad to wzielas? pozatym wilkosc biust > u > mozna okreslic od razu. wiadomo ze ladny ksztaltny biust podoba sie kazdemu, al > e > sa tez zboczenia w jedna i druga strone. A dlaczego okreslenie 'po 16 randkach' jest glupie? Pomijając juz to ze to bylo zartobliwe okreslenie. No ale nawet gdyby bylo serio to co w nim glupiego?? A z tą wielkoscią to roznie bywa. Mozna trochę oszukiwac, no i kształt i dokladny wygląd widac dopiero kiedy kobieta jednak zrzuci z siebie ubranie. Kobiety ktore poddwaly się operacjom plastycznym w tv;) tez na pierwszy rzut mialy male piersi a potem okazywalo się ze to byly male, 'puste' piersi na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: male piersi 05.04.08, 01:28 A to glupie okreslenie 'po 16 randkach' wzięłam z głowy. Nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: male piersi 05.04.08, 01:33 eleni80 napisała: > czy ktoś teraz doczeka 16 randki? ;) Aleście się uczepiły tych 16 randek:P Ja nie doczekam, Ty nie doczekasz ale moze pani obok doczeka, tak?;)To tylko słowo. Dobra, zmieńmy na 2 albo 32. W końcu każdy ma swój rytm. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: male piersi 05.04.08, 01:37 bo to było zabawne ;) a facet raczej dostrzeże różnicę między A a D na pierwszej randce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: male piersi 05.04.08, 01:40 eleni80 napisała: > bo to było zabawne ;) Miało być;) > a facet raczej dostrzeże różnicę między A a D na pierwszej randce ;) Oj, nie o to mnie się rozchodzi. Jak się okaże, że to takie maleńkie A. Takie a właściwie;) No czy ktoś zna taki przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: male piersi 05.04.08, 01:43 jeśli nosi watę w staniku, to całkiem możliwe ;))) ale to trochę bez sensu tak oszukiwać... ale jakby się tak zastanowić - rano i tak się okaże, że cera nie taka jednolita, bo make-up zmyty, rzęsy wcale nie takie czarne i grube, a nogi bez szpilek wcale nie takie zgrabne i długie, więc takie małe "a" już nie powinno robić różnicy przy tych wszystkich wadach ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
andanty Re: male piersi 05.04.08, 02:25 anna_heche napisała: > Z powodu malego penisa kobiety czasem rzucają facetow. A czy ktos > zna przypadek, że facet rzucil kobietę zobaczywszy po 16 randkach ze ma male piersi? Ja na 4ej zorientowałem się. To nie dla mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
alunia78 Re: male piersi 05.04.08, 16:33 może i są tacy bo z regóły faceci lubią zawiesić wzrok na dużym biuście Odpowiedz Link Zgłoś