alesya 16.04.08, 16:31 Wpisujcie różne pomysły na niespodzianki dla facetów. Jakieś drobne, niedrogie prezenty, sposób na wieczór, miejsce gdzie można go zabrać. Liczę na Waszą kreatywność, myślę, że niejednej z nas ten wątek się przyda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simon_r Re: Niespodzianki dla faceta 16.04.08, 16:33 Zawieź faceta nad rzekę, rozbij namiot, daj wędkę w łapke a w drugą sześciopak... będzie wniebowzięty!! -------------------Jakschudnąć?..Szalona dziewczyna staje się szaloną żoną, później szaloną gospodynią, a na końcu starą wariatką. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Niespodzianki dla faceta 16.04.08, 16:35 a po co mu robić niespodzianki? Oni je sobie sami najczęściej fundują :))) Lepiej pytać czym my byśmy były MIŁO zaskoczone ze strony faceta.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alesya Re: Niespodzianki dla faceta 16.04.08, 16:38 O.K, ale niektóre z nas nie chcą być, bez urazy, "niespodziankowymi pasożytkami" ;-) Czasami jest ochota na zrobienie jakiejś niespodzianki, ale nie zawsze jest pomysł :-) Stąd ten wątek i stąd chęć poruszenia Waszej kreatywności, której na pewno Wam nie brakuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Niespodzianki dla faceta 16.04.08, 16:41 może mały striptiz? taki z odpowiednim pokładem muzycznym w przygaszonym świetle:) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Niespodzianki dla faceta 16.04.08, 16:51 Mój kolega zażyczył sobie na urodziny jakiś film Viva Thomasa. Wie ktoś, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon ten komplecik 16.04.08, 16:55 www.bieliznadlaciebie.pl/go/_info/?id=1630&item=4 Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: ten komplecik 16.04.08, 17:02 albo ten hmm nie moge sie zdecydowac:) www.bieliznadlaciebie.pl/bdc-1534/obsessive-luiza-set-l-xl-komplecik.htm Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon bo np ten.... 16.04.08, 17:04 bo np ten to troche za malo tajemnicy zostawia wiec odpada:) www.bieliznadlaciebie.pl/bdc-1361/dreamgirl-model-3299-komplecik.htm Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: bo np ten.... 16.04.08, 17:23 yyy ciekawe jakie to uczucie, gdy te perły się wbijają w ... no właśnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
malawaszka1 Re: Niespodzianki dla faceta 16.04.08, 18:01 npzoorgan9zowac jakis wyjazd,kiedys zostwiłamna kompie zaproszenie na spolny wyjazd w powerpoincie i kupiłam 2 builety na pkp...i w droge:)) albo ...no nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
vbn567 Re: Niespodzianki dla faceta 16.04.08, 18:28 zaproś go za miasto na golonkę i piwo, żadnej zieleniny i innych zdrowych rzeczy, będzie zachwycony:) Odpowiedz Link Zgłoś