dorotka1970 08.09.03, 14:02 Tak sie tylko pytam. Jak juz mnie tak wyroznilas ostatnio... -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotka1970 Re: Dorciu ;) 08.09.03, 14:48 aguszak napisała: > Nie rób drugiemu, co Tobie nie miłe... > ;) Iiiii tam, wole zeby mi kto powiedzial o co mu biega, niz przygryzal, a potem zeby wyszlo szydlo z wora mimochodem po miesiacu. No mogla na priva, ale moze i lepiej, bo ja tam rzadko zagladam :-) Mam swoje 5 min. widocznie, bo i jakis niedospany Waleryj mnie dzis wyroznil :-) Pozdroofka Aguszaku :-) Dorotka -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Reniu, jak zdrowko?... IP: *.athens.access.acn.gr 08.09.03, 14:18 Dorotko, dziekuje, zdrowko bardzo dobrze. Rzucam palenie. Trzymaj za mnie kciuki, pozdrawiam, Renia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Reniu, jak zdrowko?... 08.09.03, 14:44 No toz ci zyczylam. Moje zyczenia sie nader czesto spelniaja... Ale nie przeczytalas. A przynajmniej nie odpowiedzialas mi w swoim watku. A ja jestem taki ciekawski babsztylek i chcialabym wiedziec - czemu, no czemu?... To czekam... -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Reniu, jak zdrowko?... IP: *.athens.access.acn.gr 08.09.03, 16:48 dorotka1970 napisała: > No toz ci zyczylam. Moje zyczenia sie nader czesto spelniaja... > Ale nie przeczytalas. A przynajmniej nie odpowiedzialas mi w swoim watku. A ja > jestem taki ciekawski babsztylek i chcialabym wiedziec - czemu, no czemu?... > To czekam... Przepraszam, ze nie odpisalam w tamtym watku. Po zastanowieniu doszlam do wniosku, ze zakladanie go bylo bledem. Nie tylko dlatego, ze byl to watek "ad personam" i jak sama wspominasz powinnam byla napisac do Ciebie na priv, ale rowniez z innych powodow. M. in. takiego, ze po przeczytaniu argumentow za nazywaniem palaczy smierdzielami nie stac mnie juz wiecej na zadne inne kontrargumenty, zostalam przekonana, ze jestem smierdzielem. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Reniu, jak zdrowko?... 08.09.03, 18:05 Gość portalu: renia napisał(a): > M. in. takiego, ze po przeczytaniu argumentow za > nazywaniem palaczy smierdzielami nie stac mnie juz wiecej na zadne inne > kontrargumenty, zostalam przekonana, ze jestem smierdzielem. Eee... w dalszym ciagu mysle, ze nikt cie tak nie nazwal. Ale rzucenie tylko na zdrowie (i mily zapach) ci wyjdzie. Trzymam kciuki :-) Jezeli mnie sie w koncu udalo to kazdemu sie uda! :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś