menk.a 21.04.08, 23:00 Muszę wiedzieć, przed kim powinnam chować swoje dobra.:DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prom_do_szwecji Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:01 mnie sie bardziej podobał tekst o prezydencie, znajomych i naszej klasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:02 Że prezydentem Polski powinien być ten, kto ma najwiecej znajomych na naszej klasie - tekst na zakończenie szkła kontaktowego Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:03 prom_do_szwecji napisała: > mnie sie bardziej podobał tekst o prezydencie, znajomych i naszej klasie ;) A mnie ten najbardziej.:DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:04 Przypominam sobie rozmowę o szafie i torebkach, bo buty chyba za duże :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:08 funny_game napisała: > Przypominam sobie rozmowę o szafie i torebkach, bo buty chyba za duże :P > Funny, Ty to masz pamięć. Ja o tym już zapomniałam.;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:10 Nie rozumiĘ, jak można zapomnieć o torebkach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:12 Bo ostatnio przetrzebiłam swoje zasoby. I jeszcze ciuchów muszę się trochę pozbyć. Może chcesz trochę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:14 Nie chcę :P Muszę sobie kupić jakieś coś aliganckiego pitu pitu ą ę w tym tygodniu i się już najeżyłam i coś czuję, że to będzie masakra :/ Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:17 Już mi nic nie mów o zakupach. Nic nie mów...: Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:19 Nic nie mówię, ale masz tak, że jak po coś idziesz, co musisz, to się nagle okazuje, że jest pełno tego, co nie musisz, a jak byłaś tydzień wcześniej, to tego nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:24 Tak. Najgorsze jednak to łażenie, wybieranie, przymierzane i decydowanie. . . Ja za chwilę będę kiecki szukać na wesele..... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:29 A tego, co trzeba nie ma... Idę poczytać o morderstwach przed snem, bo inaczej mi się będą śniły princeski :/ Baj. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Ojej 21.04.08, 23:05 > Muszę wiedzieć, przed kim powinnam chować swoje dobra.:DDD Ojej, wypowiadasz się na wielu poziomach. Już ktoś tu dzisiaj pisał wielopoziomowo (drzwi w jakimś wyblakłym kolorze) i został oskarżony o schizofrenię. Ale to chyba nie jest karalne, ani śmiertelne. Więc luz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ojej 21.04.08, 23:09 Proszę, proszę, nawet schizofreniczką mogę zostać.:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ojej 21.04.08, 23:11 menk.a napisała: > Proszę, proszę, nawet schizofreniczką mogę zostać.:PPPP Nie, nie, ja tylko cytuję. Nie zostawaj. Znaczy zostań z nami. W jednej osobie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ojej 21.04.08, 23:12 w dwie osoby zawsze mozna ze sobą pogadać jesli nikogo innego nie ma w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ojej 21.04.08, 23:14 Czasem do siebie gadam. Od czasu do czasu warto pogadać z kimś inteligentnym.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ojej 21.04.08, 23:22 prom_do_szwecji napisała: > w dwie osoby zawsze mozna ze sobą pogadać jesli nikogo > innego nie ma w domu ;) No dobra, obiecałem sobie, że nie będę tu z Wami o seksie gadał, ale chyba jestem niesłowny. A skoro już o tym mowa - To jak z seksem wtedy? Da się? Czy osobowości mogą być różnopłciowe? :D Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:18 najpierw pochwal się co masz :) kota w worku nie biorę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:27 a.part napisała: > najpierw pochwal się co masz :) kota w worku nie biorę :DDD Jestem goła i wesoła.:D Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:36 eeeeeeeeee to te dobra to nie dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:48 a.part napisała: > eeeeeeeeee > to te dobra to nie dla mnie :) Reklamuję się jak mogę i co? I nic?:D Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Kto chce mojego dobra??? 21.04.08, 23:52 na gołe baby nie lecę no chyba zę przyciągniesz jakiś gołych panów :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto chce mojego dobra??? 22.04.08, 00:24 a.part napisała: > na gołe baby nie lecę no chyba zę przyciągniesz jakiś gołych panów :PPP Przyciągnę? Sami przyjdą.:P Odpowiedz Link Zgłoś