zoofka 23.04.08, 14:19 gdzie się kupuje grenadynę? (sok z granatu) Chcę zrobić sobie tequilę sunrise, a nie wiem gdzie szukać jednego składnika. Czy ktoś mądry mi podpowie, być może kupuje od czasu do czasu? w supermarkecie nie znalazłam :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oposka Re: grenadyna 23.04.08, 14:21 jest tylko nie wiem czy to aby na pewno sok chyba napók a to różnica Tymbark Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: grenadyna 23.04.08, 14:25 www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,18.html jo łelkom :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: grenadyna 23.04.08, 14:29 polla.k napisała: > lupus uprzedziłes mnie :) bo ja jestem pies na alkohol :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: grenadyna 23.04.08, 14:36 oposka napisała: > to dobrze ,że tylko na alkohol a na co byłoby niedobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: grenadyna 23.04.08, 19:19 dziękuję pięknie wszystkim :) Kupiłam na razie sok tymbarka z granatu, bo zagęszczonej grenadyny nie znalazłam. Bomi nie ma chyba w Wawie, Almę odwiedzę jutro, a jak i tam nie znajdę, to skorzystam z linka. Duża morda kochani, DUUUŻA morda :* Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: grenadyna 23.04.08, 19:24 w dobrze zaopatrzonym sklepie z alkoholem kupisz, w Warszawie jest sporo. Po to jest grenadina bo syrop musi być gęsty, przecież drink polega na tym że tworzą się oddzielone warstwy. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: grenadyna 23.04.08, 19:26 możesz podzwonić przecież zanim pojedziesz. Ja parę lat temu kupiłem na Al Solidarności na przeciw sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: grenadyna 23.04.08, 19:30 dzwonić może nie będę, ale zakładam jutro wygodne buty i po pracy ruszam w rejs :) mam nawet już mini listę sklepów. Mam ostatnio tyle pracy w pracy, że nawet proste zakupy stanowią dla mnie zadanie nie do wykonania :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniakos1 Re: grenadyna 23.04.08, 19:30 www.bomi.pl/pl/sklepy/3,list,warszawa,sklepy.html spis warszawskich BOMI Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: grenadyna 23.04.08, 19:34 widzialam tez w tesco - w dziale z alkoholami czasami tez jest w takich sklepikach z herbata i kawa na wage aha - mowie o takim slodkim gestym syropie wlasnie do drinkow a nie o napoju typu "tymbark" Odpowiedz Link Zgłoś