adrianna1987 30.04.08, 10:23 Słyszałyście może o jakiejś wodzie toaletowej/ perfumie który miałby wyraziście kokosowy zapach? Albo chociaż przypominający kokos...jeśli tak to napiszcie jego nazwę:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 10:25 bleeee kokosowe, waniliowe perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 10:25 www.google.pl/search?hl=pl&q=kokosowe+perfumy&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 10:27 torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6726 Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna1987 Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 10:51 dziękuję Wam bardzo:) niedługo dzień matki a mojej mamie zapach kokosa przypomina czasy kiedy była nastolatką:P chciałam jej zrobić miłą niespodziankę...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyrywna Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 11:19 Yves Rocher ma takie. Tzn. miał parę lat temu, ale chyba nadal są te perfumy w sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 13:50 Wybrałaś jakieś już? Moje ukochane perfumy kosztują 9,99 zł :) Ludzie się śmieją, że to nic, że jestem mała, że rozpoznają mnie po zapachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 14:09 a jakie lubisz? :) mnie nikt nie rozpoznaje po zapachu, bo się nie mogę na jeden zdecydować :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 14:12 Garden of flowers :) Chociaż ostatnio mi się spodobał Adidas Pure Lightness i Narcisco Rozdriguez For Her, ale żadne mnie tak nie oddaje jak tamte :)) Zresztą, ja i tak twierdzę, że oni mnie rozpoznają po chichocie i po tym, że znowu komuś na stopę najdę. Jestem bardzo roztargniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 14:14 Ja głośno mówię, śmieję się jak hiena i potykam sie o przedmioty. Może natura tak właśnie równoważy niski wzrost :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 14:19 Hihihi, mój system wczesnego ostrzegania najlepszy był, jak byłam młodsza - wtedy rechotałam z byle czego, nawet przez kilka godzin bez przerwy (poważnie!), dopóki nie musieli mnie reanimować ;) Potem jakoś przy Jędrku zmądrzałam, a raczej posmutniałam, ale nadal mnie tak rozpoznawali. Teraz wszystko wraca do normy ;)) Też się potykam i na wszystko wpadam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 14:20 Co do równoważenia, to może masz rację - w życiu nie słyszałam, żeby ktoś duży TAK się śmiał ;) Za to maleństwa nagminnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 14:21 Z napadów głupawki nie warto sie leczyć, bo na mięśnie brzucha dobrze robią :) I nie warto przy nikim smutnieć, bo to nie ma nic wspólnego z mądrością :P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 14:27 Ej no, ale śmiać się ponad dwie godziny z tego, że ktoś się potknął? Doszłoby w końcu do tego, że zaśmiałabym się na śmierć :P Spoko, już odżyłam, ale śmiech m ina szczęście wyprzystojniał ;)) Bo tak, to jak ktoś mnie nie znał, to patrzył na mnie z lekkim szokiem na obliczu. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 14:28 a ja tez tak miałam, w liceum głównie, choć na studiach trochę też. Parę razy mnie z zajęć/lekcji wypraszali :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 14:31 Powinniśmy mieć okres ochronny. Albo żółte papiery. Ostatnio dostałam ataku śmiechu, jak usłyszałam, że ksiądz mówi, że dziecko trzeba chrzcić tylko wodą. Nie kompotem, nie rosołem, tylko wodą ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Kokosowa woda:P:P 30.04.08, 15:09 Kiedyś miałam takie - dostałam w prezencie. Ale ja nie lubię takich kokosowych, waniliowych, mdłych zapachów, więc nazwa nie utkwiła mi w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś