Dodaj do ulubionych

Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczke

13.05.08, 22:16
Na razie proponuje jedna kandydatke:
funny_game.

Jakie sa wasze propozycje?
Obserwuj wątek
    • avital84 Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:18
      No co Ty? Funny marudna? :)

Ja proponuje siebie jeśli już a to dlatego, że nie chce mi się myśleć. ;P
      • avital84 Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:18
        A i nie chce nic mówić, ale to chyba faceci na tym forum więcej marudzą. ;P
        • najwspanialszyon Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:20
          > A i nie chce nic mówić, ale to chyba faceci na tym forum więcej
          marudzą. ;P

ale Ciebie jeszcze nie widzialem marudzacej
          • forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:32
            najwspanialszyon napisał:

> > A i nie chce nic mówić, ale to chyba faceci na tym forum więcej
            > marudzą. ;P
            >
            > ale Ciebie jeszcze nie widzialem marudzacej

Biovital jest kandydatką numer 1 w działce antymarudności
            mało co ją denerwuje, kazdego forumowicza lubi jednakowo:)
            • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:38
              forumowicz_pospolity napisał:

> Biovital jest kandydatką numer 1 w działce antymarudności
              > mało co ją denerwuje, kazdego forumowicza lubi jednakowo:)
              >
              Tzn mnie i ciebie lubi taksamo rowno. Ja zawsze myslalem ze
              ciebie bardziej, stad tez i zazdrosny o to bylem. Ale juz nie
              jestem. Dzieki tobie nie.
              • forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:52
                wielo-kropek napisał:

> forumowicz_pospolity napisał:
                >
                >
                >
                > > Biovital jest kandydatką numer 1 w działce antymarudności
                > > mało co ją denerwuje, kazdego forumowicza lubi jednakowo:)
                > >
                > Tzn mnie i ciebie lubi taksamo rowno. Ja zawsze myslalem ze
                > ciebie bardziej, stad tez i zazdrosny o to bylem. Ale juz nie
                > jestem. Dzieki tobie nie.

nie smęć wielokropek jak panna w okowach pmsa;)
                jak chcesz zeby cie bardziej lubiła to niech cie lubi ale nie do konca o to mi
                chodziło

chodzi o to że trudno ją z równowagi wprowadzić, nie jest napastliwa
                i nawet forumowe przypadki z zakresu zainteresowań psychiatrii albo
                jakies chamskie indywidua nie zrażają jej i potrafi sie sympatycznie
                produkować podczas rozmowy z takowymi:)
                • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:57
                  No dobrze, zartowalem z tym lubieniem. Zgodza, z Avital jest
                  wszystko OK. Ale tak jest tu z wiekszoscia z nich. Dlaczego wiec
                  wyszczegolniac przypadki? No, ale kazdemu wolno to robic.
                  • forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:07
                    wielo-kropek napisał:

> No dobrze, zartowalem z tym lubieniem. Zgodza, z Avital jest
                    > wszystko OK. Ale tak jest tu z wiekszoscia z nich. Dlaczego wiec
                    > wyszczegolniac przypadki?

nie mam pojecia, wydaje mi sie ze funny gdzies tam za skóre zalazła
                    autorowi no i sie chciał w ten sposób zrewanżować, a konkurs to pretekst

No, ale kazdemu wolno to robic.
                    • funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:08
                      O tu:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=79525084&a=79530572
                      • forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:11
                        funny_game napisała:

> O tu:
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=79525084&a=79530572
                        >

no własnie i stąd konkurs

w kategorii "najszybciej linkująca forumowiczka"
                        zgłaszam funny_game:)
                        • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:13
                          mnie na najszybciej klikajacą myszką :}
                          • forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:30
                            nekomimimode napisała:

> mnie na najszybciej klikajacą myszką :}

bardzo proszę:)

ktoś jeszcze?
                            jest tyle świetnych kategorii:)
                        • funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:22
                          Zgłaszasz mię do wszystkich rankingów i ja się dewaluuję :F
                          • forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:29
                            funny_game napisała:

> Zgłaszasz mię do wszystkich rankingów i ja się dewaluuję :F
                            >

jak wszystkich??
                            na razie do jednego,jeden oprotestowałem
                            zrewanzujesz mi sie zgłaszajac mnie do konkursu na najsympatyczniejszego
                            forumowicza;)
    • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:19
      też głosuję na funy ;PPPPPPPP ale fun :D
      • najwspanialszyon Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:21
        > też głosuję na funy ;PPPPPPPP ale fun :D

to na raziema 2 punkty:)
    • funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:20
      Wpisujesz tu każdą, której argumentów nie potrafisz odeprzeć?
      To wpisz wszystkie.
      • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:22
        zagłosuj na mnie
        • funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:24
          Głosuję na Neko ;)
          • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:26
            super! :D
          • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:27
            A takie tu sa? Pewnie tylko okresowo, kiedy maja okres. Ktora
            jest jednak najmarudniejsza, to ja naprawde nie wiem. Chyba te
            ktora zupelnie ze mna rozmawiac nie chca.
      • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:32
        funny_game napisała:

> Wpisujesz tu każdą, której argumentów nie potrafisz odeprzeć?
        > To wpisz wszystkie.
        >
        Sie nie czepiaj go. Widzis z ze on tu punkty dla ciebie zbiera.
        Stara sie chlopak. Nagroda cie pewnie jakas czeka, niespodzianka
        od niego. Moze jakas fura lsniaca i szybka.
        • funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:37
          Da się zamienić furę na wycieczkę do Meksyku i na Kubę?
          • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:45
            funny_game napisała:

> Da się zamienić furę na wycieczkę do Meksyku i na Kubę?
            Gdybym to ja mial decydowac to odpowiedz by byla napewno
            sie da.Mysle ze on sie ucieszy z tej propozycji zmiany. Nudzic mu
            sie tam napewno nie bedzie, bo tam maruda napewno juz dla niego
            nie bedziesz.
            • funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:46
              Ale to w końcu dla kogo ta nagroda???
              • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:51
                funny_game napisała:

> Ale to w końcu dla kogo ta nagroda???
                >
                Jak to dla kogo, dla ciebie oczywiscie. Te punkty zbiera dla ciebie
                to i nagroda za nie tez powinna byc. Bez nagrody kto by tu
                glosowal?
                • funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:53
                  To dlaczego napisałeś, że nudzić Mu się tam nie będzie? :D
                  • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:57
                    bombadylowi
                    • funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:00
                      Uffffffffffffff :D
                  • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:01
                    No bo w Meksyku i na Kubie nudna napewno nie bedziesz. Chyba ze
                    ja sie tu myle. A na pisalem "mu" bo pewnie go zabierzedsz tam
                    ze soba. W koncu to on dla ciebie te punkty zbiera, nie ja.
                    • funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:02
                      Nie mów Mu, ale Go zgubię podczas przesiadki we Frankfurcie ;)
                      • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:06
                        To ty taka sprytna jestes. Nie sadzisz ze on zechce do ciebie
                        doleciec innym samolotem?
    • forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:30
      najwspanialszyon napisał:

> Na razie proponuje jedna kandydatke:
      > funny_game.
      >

kiepska kandydatka:)
      upierdliwa to moze jest w dyskusjach i trudna do przegadania
      ale nie marudna

podpisano
      Jarząbek

> Jakie sa wasze propozycje?

hmmmmm
      nikt mi do głowy nie przychodzi
      zaraz, jakis wątek mi sie obił o oczy, nawet nie wiem czy na tym forum
      niewiasta marudziła że jest mecz zamiast Faktów - zgłaszam ją:)
      • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:33
        nienawidzę meczów :D
        • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:35
          nekomimimode napisała:

> nienawidzę meczów :D
          Nie marudz bo jeszcze zaglosuje na ciebie.
          • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:38

głosuj
            • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:41
              nekomimimode napisała:

>
              > głosuj
              Nie, nie bede. Ty tylko raz przeskrobalas, tu, z tym meczem
              nielubianym. Ale jak bedziesz tak marudzic to wyboru nie bede mial-
              oddam swoj glos. Pamietaj o tym.
              • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:44
                oj zagłosuj
                • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:47
                  nekomimimode napisała:

> oj zagłosuj
                  Oj, nie marudz. Tobie tez pewnie o te punkty chodzi i wyjazd do
                  Meksyku i na Kube.
                  • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:48
                    do yaponiii
                    • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:53
                      Do Japonii jest troszke dalej, co znaczy tez drozej. Musisz
                      wiec wiecej punktow uzbierac na bilet.
                      • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:57
                        to zamiast do dwój krajów polecę do jednego. zagłosuj!
                        • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:03
                          nekomimimode napisała:

> to zamiast do dwój krajów polecę do jednego. zagłosuj!
                          A zabierzesz mnie tam ze soba? Ja bilet kupie dla siebie.
                          • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:06
                            jak oddasz 3 głosy to tak
                            • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:09
                              Oddam tyle glosow ile bedziesz chciala. Wiesz, skapy nie jestem i
                              byc takim nie chce, szczegolnie dla ciebie. Pewna jestes ze
                              tylko 3 glosy chcesz?
                              • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:13
                                no dobra to daj np 6 nie za dużo zeby nie było podejrzane
                                • wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:19
                                  No dobrze, 6 to masz od siebie bo poprosilas o nie. Musze tez
                                  od siebie niemniej dodozyc. Czyli tak wg sprawiedliwosci mamy
                                  juz 12. Zastanawiam sie czy to nie bedzie zamalo. Wiesz, w tak
                                  powaznym konkursie nie mozesz przegrac. W dodatku ta Japonia.
                                  Szkoda by bylo tam nie byc.
                                  • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:30
                                    super dziękuję. chyba wygram
      • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:33
        nienawidzę meczów :D
        • forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:35
          nekomimimode napisała:

> nienawidzę meczów :D

już nie kokietuj maleńka;)
          jak ci sie udało 2 razy walnac ten sam post to nie wiem, chyba jakas blokada
          jest na tego typu akcje, przynajmmniej u mnie:)
          • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:36
            umiem i 8 melęki
            • forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:37
              nekomimimode napisała:

> umiem i 8 melęki

a 69?;)
              • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:39
                to bym musiała klikac z prędkością światła
                • forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:45
                  nekomimimode napisała:

> to bym musiała klikac z prędkością światła

myszką w dodatku

okurde zara se zejde ze smiechawy:))
                  sorry;))
                  • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:47
                    hahahha to ci się udało
        • avital84 Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:40
          Nekko ile masz lat? Myślałam żeś starsza. :) A tak w ogóle to mi trochę samą
          siebie ze zdjęcia przypominasz. Może mam rozdwojenie jaźni jednak. :)
          • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:42
            mniejWIĘCEJ tyle co ty ;)
            • avital84 Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:44
              No popatrz, jakoś mi się kojarzyło, że trochę więcej. :)
              Fajna fotka. :)
              • nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:47
                przeciez głupio gadam.dzięki =)
    • minasz Re: holly 13.05.08, 22:49
    • bucky.katt mahadeva 13.05.08, 22:59
      :)
      • wielo-kropek Re: mahadeva 13.05.08, 23:23
        Mahadeva jest nudna czy marudna pewnie dlatego ze jest prawie
        dziewica. No bo dlaczego innego mialaby taka byc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka