najwspanialszyon 13.05.08, 22:16 Na razie proponuje jedna kandydatke: funny_game. Jakie sa wasze propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:18 No co Ty? Funny marudna? :) Ja proponuje siebie jeśli już a to dlatego, że nie chce mi się myśleć. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:18 A i nie chce nic mówić, ale to chyba faceci na tym forum więcej marudzą. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:20 > A i nie chce nic mówić, ale to chyba faceci na tym forum więcej marudzą. ;P ale Ciebie jeszcze nie widzialem marudzacej Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:32 najwspanialszyon napisał: > > A i nie chce nic mówić, ale to chyba faceci na tym forum więcej > marudzą. ;P > > ale Ciebie jeszcze nie widzialem marudzacej Biovital jest kandydatką numer 1 w działce antymarudności mało co ją denerwuje, kazdego forumowicza lubi jednakowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:38 forumowicz_pospolity napisał: > Biovital jest kandydatką numer 1 w działce antymarudności > mało co ją denerwuje, kazdego forumowicza lubi jednakowo:) > Tzn mnie i ciebie lubi taksamo rowno. Ja zawsze myslalem ze ciebie bardziej, stad tez i zazdrosny o to bylem. Ale juz nie jestem. Dzieki tobie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:52 wielo-kropek napisał: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > Biovital jest kandydatką numer 1 w działce antymarudności > > mało co ją denerwuje, kazdego forumowicza lubi jednakowo:) > > > Tzn mnie i ciebie lubi taksamo rowno. Ja zawsze myslalem ze > ciebie bardziej, stad tez i zazdrosny o to bylem. Ale juz nie > jestem. Dzieki tobie nie. nie smęć wielokropek jak panna w okowach pmsa;) jak chcesz zeby cie bardziej lubiła to niech cie lubi ale nie do konca o to mi chodziło chodzi o to że trudno ją z równowagi wprowadzić, nie jest napastliwa i nawet forumowe przypadki z zakresu zainteresowań psychiatrii albo jakies chamskie indywidua nie zrażają jej i potrafi sie sympatycznie produkować podczas rozmowy z takowymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:57 No dobrze, zartowalem z tym lubieniem. Zgodza, z Avital jest wszystko OK. Ale tak jest tu z wiekszoscia z nich. Dlaczego wiec wyszczegolniac przypadki? No, ale kazdemu wolno to robic. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:07 wielo-kropek napisał: > No dobrze, zartowalem z tym lubieniem. Zgodza, z Avital jest > wszystko OK. Ale tak jest tu z wiekszoscia z nich. Dlaczego wiec > wyszczegolniac przypadki? nie mam pojecia, wydaje mi sie ze funny gdzies tam za skóre zalazła autorowi no i sie chciał w ten sposób zrewanżować, a konkurs to pretekst No, ale kazdemu wolno to robic. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:08 O tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=79525084&a=79530572 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:11 funny_game napisała: > O tu: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=79525084&a=79530572 > no własnie i stąd konkurs w kategorii "najszybciej linkująca forumowiczka" zgłaszam funny_game:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:13 mnie na najszybciej klikajacą myszką :} Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:30 nekomimimode napisała: > mnie na najszybciej klikajacą myszką :} bardzo proszę:) ktoś jeszcze? jest tyle świetnych kategorii:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:22 Zgłaszasz mię do wszystkich rankingów i ja się dewaluuję :F Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:29 funny_game napisała: > Zgłaszasz mię do wszystkich rankingów i ja się dewaluuję :F > jak wszystkich?? na razie do jednego,jeden oprotestowałem zrewanzujesz mi sie zgłaszajac mnie do konkursu na najsympatyczniejszego forumowicza;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:19 też głosuję na funy ;PPPPPPPP ale fun :D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:21 > też głosuję na funy ;PPPPPPPP ale fun :D to na raziema 2 punkty:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:20 Wpisujesz tu każdą, której argumentów nie potrafisz odeprzeć? To wpisz wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:22 zagłosuj na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:24 Głosuję na Neko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:26 super! :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:27 A takie tu sa? Pewnie tylko okresowo, kiedy maja okres. Ktora jest jednak najmarudniejsza, to ja naprawde nie wiem. Chyba te ktora zupelnie ze mna rozmawiac nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:32 funny_game napisała: > Wpisujesz tu każdą, której argumentów nie potrafisz odeprzeć? > To wpisz wszystkie. > Sie nie czepiaj go. Widzis z ze on tu punkty dla ciebie zbiera. Stara sie chlopak. Nagroda cie pewnie jakas czeka, niespodzianka od niego. Moze jakas fura lsniaca i szybka. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:37 Da się zamienić furę na wycieczkę do Meksyku i na Kubę? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:45 funny_game napisała: > Da się zamienić furę na wycieczkę do Meksyku i na Kubę? Gdybym to ja mial decydowac to odpowiedz by byla napewno sie da.Mysle ze on sie ucieszy z tej propozycji zmiany. Nudzic mu sie tam napewno nie bedzie, bo tam maruda napewno juz dla niego nie bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:46 Ale to w końcu dla kogo ta nagroda??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:51 funny_game napisała: > Ale to w końcu dla kogo ta nagroda??? > Jak to dla kogo, dla ciebie oczywiscie. Te punkty zbiera dla ciebie to i nagroda za nie tez powinna byc. Bez nagrody kto by tu glosowal? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:53 To dlaczego napisałeś, że nudzić Mu się tam nie będzie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:57 bombadylowi Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:00 Uffffffffffffff :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:01 No bo w Meksyku i na Kubie nudna napewno nie bedziesz. Chyba ze ja sie tu myle. A na pisalem "mu" bo pewnie go zabierzedsz tam ze soba. W koncu to on dla ciebie te punkty zbiera, nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:02 Nie mów Mu, ale Go zgubię podczas przesiadki we Frankfurcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:06 To ty taka sprytna jestes. Nie sadzisz ze on zechce do ciebie doleciec innym samolotem? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:30 najwspanialszyon napisał: > Na razie proponuje jedna kandydatke: > funny_game. > kiepska kandydatka:) upierdliwa to moze jest w dyskusjach i trudna do przegadania ale nie marudna podpisano Jarząbek > Jakie sa wasze propozycje? hmmmmm nikt mi do głowy nie przychodzi zaraz, jakis wątek mi sie obił o oczy, nawet nie wiem czy na tym forum niewiasta marudziła że jest mecz zamiast Faktów - zgłaszam ją:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:33 nienawidzę meczów :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:35 nekomimimode napisała: > nienawidzę meczów :D Nie marudz bo jeszcze zaglosuje na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:38 głosuj Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:41 nekomimimode napisała: > > głosuj Nie, nie bede. Ty tylko raz przeskrobalas, tu, z tym meczem nielubianym. Ale jak bedziesz tak marudzic to wyboru nie bede mial- oddam swoj glos. Pamietaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:44 oj zagłosuj Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:47 nekomimimode napisała: > oj zagłosuj Oj, nie marudz. Tobie tez pewnie o te punkty chodzi i wyjazd do Meksyku i na Kube. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:48 do yaponiii Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:53 Do Japonii jest troszke dalej, co znaczy tez drozej. Musisz wiec wiecej punktow uzbierac na bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:57 to zamiast do dwój krajów polecę do jednego. zagłosuj! Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:03 nekomimimode napisała: > to zamiast do dwój krajów polecę do jednego. zagłosuj! A zabierzesz mnie tam ze soba? Ja bilet kupie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:06 jak oddasz 3 głosy to tak Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:09 Oddam tyle glosow ile bedziesz chciala. Wiesz, skapy nie jestem i byc takim nie chce, szczegolnie dla ciebie. Pewna jestes ze tylko 3 glosy chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:13 no dobra to daj np 6 nie za dużo zeby nie było podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:19 No dobrze, 6 to masz od siebie bo poprosilas o nie. Musze tez od siebie niemniej dodozyc. Czyli tak wg sprawiedliwosci mamy juz 12. Zastanawiam sie czy to nie bedzie zamalo. Wiesz, w tak powaznym konkursie nie mozesz przegrac. W dodatku ta Japonia. Szkoda by bylo tam nie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 23:30 super dziękuję. chyba wygram Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:33 nienawidzę meczów :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:35 nekomimimode napisała: > nienawidzę meczów :D już nie kokietuj maleńka;) jak ci sie udało 2 razy walnac ten sam post to nie wiem, chyba jakas blokada jest na tego typu akcje, przynajmmniej u mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:36 umiem i 8 melęki Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:37 nekomimimode napisała: > umiem i 8 melęki a 69?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:39 to bym musiała klikac z prędkością światła Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:45 nekomimimode napisała: > to bym musiała klikac z prędkością światła myszką w dodatku okurde zara se zejde ze smiechawy:)) sorry;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:47 hahahha to ci się udało Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:40 Nekko ile masz lat? Myślałam żeś starsza. :) A tak w ogóle to mi trochę samą siebie ze zdjęcia przypominasz. Może mam rozdwojenie jaźni jednak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:42 mniejWIĘCEJ tyle co ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:44 No popatrz, jakoś mi się kojarzyło, że trochę więcej. :) Fajna fotka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tu konkurs na najbardziej marudna forumowiczk 13.05.08, 22:47 przeciez głupio gadam.dzięki =) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: mahadeva 13.05.08, 23:23 Mahadeva jest nudna czy marudna pewnie dlatego ze jest prawie dziewica. No bo dlaczego innego mialaby taka byc? Odpowiedz Link Zgłoś