misia12347 18.05.08, 14:27 Ktos chodzi sam na imprezy? Jak to jest? Dobrze się wtedy bawicie? Bo nie zawsze mam z kim iść, a zastanawiam sie czy samej wypada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:41 wiarusik napisała: > swingers party Tam kobiety są zawsze mile widziane.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:42 a ja to od macochy? tez chetnie bym polazl Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:46 nie dymanie mam we krwii a najfajniej jak sie straci orientacje ktura czyja pipa Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:47 wiarusik napisała: > a najfajniej jak sie straci orientacje ktura czyja pipa Tak i wszystkie zlecom siem do Twojej.:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:50 wiarusik napisała: > ale ja nie mam otworka Zatkałeś korkiem?:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:53 wiarusik napisała: > pokaz ptaszka Gotuje się rosół.;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:57 don’t give a fuck i pokazuj co tam masz Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:55 Możecie z tą wulgarną rozmową przenieśc się do innego wątku?? Obeśne to jest. Bynajmniej nie o taką imprezę mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 15:02 normalnie mnie teraz bulwers zlapal ludzie,jak ona smie sie tak szarogesic??? Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 15:06 Bo to mój wątek a ty jesteś obleśnym, sprośmym erotomanem gawędzirzem. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić kobiety zdrowej na ciele i umysle, która by się an ciebie połąsiła. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 15:07 oblesnych szukasz? to spujrz w lustro Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:36 ogladanie sie na innych nie jest wyznacznikiem inteligencji;] Odpowiedz Link Zgłoś
aasb Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:43 Często chodzę sama na imprezy (zwłaszcza firmowe). Wychodzę z założenia, że zabieranie zabieranie połówki czy kogoś spoza danego środowiska na taką imprezę nie jest najlepszym pomysłem, bo wtedy skupiasz się tylko na partnerze żeby nie czuł się obco i w konsekwencji oboje bawicie się nie najlepiej. Co innego imprezy ze wspólnymi znajomymi, wtedy zawsze razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:44 wspolnych znajomych poznaje sie poprzez zaproszenie partnera do grona swoich znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
aasb Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:49 tygrysio_misio napisała: > wspolnych znajomych poznaje sie poprzez zaproszenie partnera do grona swoich > znajomych... Oczywiście masz rację. Ale bardziej chodziło mi o to, że każdy z partnerów powinien mieć tylko swoje grono, a wspólni znajomi rzeczywiście przechodzą często z tych odrębnych środowisk, jednak nie wszyscy i z doświadczenia wiem, że czasem łączenie ludzi z kilku środowisk nie bywa najlepszym pomysłem :P a pójście czasem na imprezę osobno bardzo odświeża i wzmacnia związek (przynajmniej w moim wypadku). Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 15:12 a ja tam nie widze problemu zeby byc znajoma jakiegos faceta...zeby on byl znajomym moich znajomych..ale naszi znajomi nie byli swoimi znajomymi;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:48 kiedys to sie nazywalo poprostu dyskoteka...warto uzyc czasem staropolskiego coby inni wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 14:52 I klub i dyskoteka to zapożyczenia z angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 15:04 ale muzyka disco i muzyka klubowa to co innego :) więc i imprezy inne. ja bym się chyba dziwnie czuła sama. Na koncert pójdę sama z przyjemnością, ale na imprezę... to już gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 15:09 wypada, pfff... a uważasz, że ktoś będzie się interesował tym, czy jesteś sama czy nie? mnóstwo ludzi chodzi samotnie na imprezy, mnie samej się zdarzało - w czasach kiedy jeszcze klubowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mftk Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 20:21 mi się zdarza, ale wtedy, kiedy wiem, że jak wejdę na parkiet to zejdę w momencie, kiedy będę mieć dość;) Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: Sama na imprezę? 18.05.08, 21:28 Ale tańczysz sama? Bo ludzie zazwyczaj tańczą w grupach. Odpowiedz Link Zgłoś