liselle 24.05.08, 21:09 Właśnie się zaczęło. Nasza ma nr. 10. :) Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 21:18 eh nic oryginalnego wręcz jawnie brutalnie nieoryginalne. ;/ ale i tak idę oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 21:34 nasza???no coz....zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
piano00 Re: Precz z Rosją na Eurowizji!! 24.05.08, 21:36 0 punktów dla Rosji!!!! Gdy wszyscy artyści gratulowali sobie wejścia do finału, okazało się, że jeden z wykonawców nie chciał widzieć naszego państwa w finale. Mowa tu o Dimie Bilanie z Rosji, który jest typowany za zwycięzcę tegorocznej Eurowizji. Isis Gee chciała pogratulować artyście awansu do sobotniego finału, niestety ten się odwrócił i odszedł. Podczas konferencji prasowej, która odbyła się po półfinale Bilan podobno zgrywał z siebie ważniaka i mowil ze Polska jest bardzo płytka (!). Był pewien wejścia do finału, w końcu jego utwór skomponował sam Timbaland, a sam piosenkarz reprezentował już Rosję w 2006 roku zdobywając wówczas 2 miejsce. Na szczęście my Polacy nie mamy czym się przejmować, bo nasz kraj po trzech latach przerwy dostał się do finału konkursu Eurowizji. Isis Gee znowu wystąpi jako dziesiąta uczestniczka. Czy znowu ta liczba okaże się dla niej szczęśliwa? Czy zachowanie Rosji wpłynie na głosowanie polskich widzów? Od Rosji zawsze dostajemy O punktów to my też dajmy zero!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Precz z Rosją na Eurowizji!! 24.05.08, 21:45 Przestań mi z tym bo oszaleję :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Precz z Rosją na Eurowizji!! 24.05.08, 21:51 no coz mnie song Isis Gee nie powalil na kolana. Wg mnie piosenka na Eurowizje powinna latwo wpadajac w ucho np. Islandia juz ma piosenke w ten desen. Pamietam kilka lat temu ten konkurs wygrala Katherina and cos tam, niestety tytulu nie pomne-bardzo mi sie ten utwor podobal, taki zywy byl. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Precz z Rosją na Eurowizji!! 24.05.08, 21:53 No Islandia bardzo mi sie podoba :) Uważam, ze mają spore szanse. Isis bardzo ładnie sie zaprezentowała i zaśpiewała, nie wiem tylko czy taka "sierdcoszcipatielnaja" to był dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Precz z Rosją na Eurowizji!! 24.05.08, 21:53 Akurat włączyłam jak Islandia konczyła spiewac, wiec przegapiłam Isis :(((( przeczytam jutro na pudlu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Precz z Rosją na Eurowizji!! 24.05.08, 21:55 I trzymam kciuki za Isis, aby dowalić Wojewodzkiemu i innym Leszczom... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 21:51 spiewała juz? Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:20 A ja jestem w połowie Ukrainką, więc jak nie Isis to może Karolina :), tez się będę cieszyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:29 Ja niestety (?) przegapiłąm Isis. Ale to co teraz Azerbejdżan prezentuje przyprawia mnie o ból głowy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:32 Teraz leci grecka pseudo Britney :) Tez zaczyna mnie boleć głowa ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:36 i jeszcze hiszpański borat na dobicie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:36 Hiszpania... Na to to w ogóle szkoda prądu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:38 Matko... no nie wiem co powiedzieć...zahipnotyzowało mnie....ja się muszę napić bo na trzeźwo to tego nie rozbieriosz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Serbia piekna ... 24.05.08, 22:43 A mnie jakoś tak nie przyciągnęło specjalnie. Ale tak sobie myślę o polskich wykonawcach i dochodzę do wniosku, że w sumie to nie wiem jaką piosenkę widziałabym na Eurowizji. To jest bardzo dziwny konkurs. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:41 Serbia - wyjce. ;-) A jak tam Isis? Dała czadu? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:45 Rosja - nudy na pudy. Głos słabizna, piosenka nuuudna. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:48 Hehe, a mnie sie rosyjska piesnia podobała :) Ale głos fatalny... Norwegia tez całkiem fajnie. A Isis, pisałam wcześniej, bardzo fajnie. Ona jest strasznie ciepła i fajnie się na nią patrzy. Miała tez spory aplauz nawet w trakcie śpiewu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Największa gwiazda 24.05.08, 23:37 I chyba Edwin Marton tez tam się wokół plącze. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:49 Norwegia - głos ma podobny do Aguilery, moim zdaniem. :-) Piosenka też w miarę normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:54 Armenia mi sie podobała i Finlandia :D Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:55 Szewcja i Dania :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:56 Łotwa - disko polo. :-/ Jeszcze w miarę podobał mi się występ Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 22:58 Ojej, a ta pani co ma na głowie? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:03 Która bo już od nadmiaru tych pań oczopląsu dostaje :o Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:09 pewnie chodzi o panią z czułkami na głowie:D Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:11 Matko, nie zauważyłam. Ale, bo ja kurde jednym okiem w komputerze a drugim w telewizorze i taki efekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:19 Było to dość ciekawe i odważne nakrycie głowy:D Czy ładne to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:38 Ostatnia nadzieja w Pudelku :D Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Isis!! Isis!! 24.05.08, 23:12 Trzymamy, ale ja sie obawiam, że chyba nie....I nie dlatego, że brzydko, tylko nie taka piosenka. Tradycyjnie zresztą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:29 Zadźgam sie chyba, jak beznadziejna Grecja wygra...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
piano00 Re: Izis najpieknieszja na Eurowizji! 24.05.08, 23:43 www.pudelek.pl/artykul/10351/isis_gee_najpiekniejsza/ Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:46 Wygląda na to, że znów skończymy na jakimś ostatnim miejscu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:47 no :) nie da się ukryć, nikomu nie oddamy :) Ale komentator nasz jest cudowny:) Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
pucioipucio Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:51 bertrada napisała: > Wygląda na to, że znów skończymy na jakimś ostatnim miejscu. ;D To chyba dobrze o nas świadczy ? :DDDD przecież ten konkurs to jakieś koszmarne monstrum. Wstyd by było wygrywac w czymś takim :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:54 dziękujemy Polonii :D Odpowiedz Link Zgłoś
pucioipucio Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:55 a co? mamy jakiś punkcik? kto to uczynił!? :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:56 A gdzie w Europie najwięcej Polaków ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pucioipucio Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:58 Teraz to wszędzie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 24.05.08, 23:59 Jednakowoż Anglia i Irlandia przodują. Jesteśmy na ostatnim miejscu exequo z Uk i Niemcami - całe 14 pointsów :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 00:01 Czyli dostaliśmy punkty tylko od naszych:( Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 00:03 Sad but true. Ale ja się ciesze że Ukraina jest na 3 :) A zaraz po niej Armenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 00:03 Jeszcze Ukraina powinna na nas zagłosować za pomarańczową rewolucje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pucioipucio Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 00:04 :DDDDDDDDDDDDDDD gorzej jak UPA pamiętają Odpowiedz Link Zgłoś
pucioipucio Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 00:04 Ale świnie! nikt nas nie lubi?! drętwusy! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 00:05 Ale za to Dimę kochają :) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 00:00 Prezenter Szwecji wymiata :) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:07 Dima the winner Ukraina -2 (z tego bardzo się ciesze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:16 rosjanin.beznadziejną piosenkę bez charakteru zaśpiewał. beznadziejnie ,że wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:17 Ustawione??.. On od początku, w każdym z wywiadów twierdził, ze wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:19 mam takie wrażenie. wszystkie państwa zalezne od rosji dawały jej 12- 10 pkt. rosja rządzi światem hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:22 Coś w tym było, generalnie państwa dawały punkty trochę "geograficznie" Tak czy inaczej, nasza piosenka porywająca nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:25 Mnie się piosenka z Rosji podobała:) No i Plushenko w tle. Natomiast kompletnie nie rozumiem zachwytów nad tą różową, głupawą z Grecji:/ Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:32 Greczynka mi podpadła jak po pierwszym półfinale zaczeła się niezdrowo podniecać i jakieś bzdety piskliwym głosikiem wypowiadać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:34 e tam nieważne co i jak gadała tylko jakie dała szoł i jaka była piosenka. też bym się podniecała na jej miejscu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:37 A mnie się Rusek i tak bardziej podobał i już:D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:26 na pewno zaspiewała lepiej niż ten ruski pedał. Konkurs wzajemnej geograficznej adoracji ;] Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 00:27 Zawsze dają geograficznie, tzn sąsiedzi - sąsiadom. A konkurs nie jest chyba przepustką do międzynarodowej kariery więc niech się Dima cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i JAK I JAK? 25.05.08, 14:56 Dyma Bilon był straszny. Dziwnie się zachowywał i skojarzenie z Komarenką wzbudzało we mnie obrzydzenie. Ale ukraińscy tancerze BARDZO mi się podobali :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 00:09 Przynajmniej nie jestesmy przeciętni ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode hehe 25.05.08, 00:15 tylko z anglii i irlandii dostaliśmy punkty. gdyby nie polonia to byłoby 0? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adela38 Re: hehe 25.05.08, 00:29 Wiecie... coraz mniej ludzi to oglada, a i glosuje tez nieduzo...Isis byla najlepsza... Wygralo plastikowe disko-pop... A to ze wygral ruski, daje mi bardzo duzo do myslenia...kto na niego glosowal?...agenci, czy co... A moze to ja sluch stracilam? Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: hehe 25.05.08, 00:32 Isis była bardzo dobra, ale piosenka średnio chwytliwa. Poza tym my nie mamy jakoś szczęścia do Eurowizji. :) Od Górniakowej na second plejsie- posucha. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: hehe 25.05.08, 00:35 to się nazywa promocja.... znalazł sponsorów, kupili piosenkę Timbelanda, wydali miliony na promocję w wielu krajach. Do tego doszło absolutne poparcie ze strony sąsiadów i włala! niech się rusek cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: A Polska komu dała najwiecej punktow? 25.05.08, 01:00 chyba Armenii. Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 01:19 To na rozluźnienie polecam: pl.youtube.com/watch?v=yRmqZRPgK1w :) A porażka Isis ani trochę mnie nie przejęła :P Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 01:30 Stare, ale fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 01:34 Jasne, że fajne :):) A po cytrynówce... ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 01:48 Hej sokoły :D. Nie mam cytrynówki, ale narobiłaś mi smaku :) Siedzę nad robota, polej, może stanę się bardziej lotna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Kto ogląda dzisiaj naszą Isis Gee :)))??? 25.05.08, 01:52 A proszę bardzo, kieliszeczek dla koleżanki ;) I śpiewamy! Kalluri vaanil kaayndha nilaavo? Maanavar nenjil meyndha nilaavo? xD Odpowiedz Link Zgłoś