rose-ana 30.05.08, 21:56 Bo ja zawsze opróżniam skrzynkę ze wszystkich smsów w myśl zasady "nienawidzę całego świata", wyciszam komórkę i zakopuję się pod kołdrą. Czasami wsuwam czekoladę i/lub popijam wino. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
condziu Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 21:58 Omijam go, żeby w niego nie wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 21:59 Już mowiłam w innym, podobnym wątku. Łykam prozac. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 21:59 Obżeram się. Bo to nie jest jedzenie, tylko żarcie. Wszystko, co się nawinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 22:02 A ja właśnie wtedy stronię od jedzenia. Poza czekoladą, ale to nie jedzenie - to pokarm bogów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_monique Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 22:17 Nie odzywam się... co jest u mnie nienormalne i zaraz wszyscy mnie pocieszają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 22:19 A widzisz :) A jak już się obeżrę jak świnia to mam wyrzuty sumienia, zakładam dres, adidasy i idę nad Wartę biegać i biegam tak, że już nie mam siły wracać do domu i jadę z powrotem tramwajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 22:21 A to równolegle z dołem? Bo mnie wtedy nikt nie zmusi do jakiejkolwiek aktywności fizycznej (z resztą umysłowej też). Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 22:25 Tak, bo ja mam dwa rodzaje dołów. Pierwszy to taki, kiedy nic mi się nie chce i wtedy leżę i ryczę, a drugi to tzw. "na wściekło", kiedy mnie nosi i wtedy biegam, sprzątam i szlag mnie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 22:26 To drugie to nie dół tylko szlag Cię trafia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 22:27 Nie, to dół, bo ja biegam i ryczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: pieczemy ciasta :) 30.05.08, 22:28 Ja piekę ciasta jak mnie szlag trafia :) Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: robimy cos z przyczyna dola ;) 30.05.08, 22:27 Tak od razu? Podziwiam, ja najpierw muszę jakoś odreagować i pocierpieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Co robicie jak macie doła? 30.05.08, 22:30 Nie miewam doła - jak mi coś nie idzie to mnie pospolicie krew zalewa i z uporem maniaka dążę do zmiany tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcyk_24 Re: Co robicie jak macie doła? 01.06.08, 02:02 walimy najpierw większą kreseczkę w jedną dziurkę, a potem juz mniejszą w drugą... i jakoś leci :D Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Co robicie jak macie doła? 01.06.08, 02:14 zalozenie jest zawsze takie: szybki prysznic i spac. ale roznie wychodzi, z reguly konczy sie na placzu do poznej nocy w goracej wannie i bez snu. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co robicie jak macie doła? 01.06.08, 02:18 Nie ma to jak konkretny ryk, co nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Co robicie jak macie doła? 28.10.08, 14:39 Też tak mam, ryk nie do opanowania. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Co robicie jak macie doła? 01.06.08, 08:32 wiję się po podłodze, czasami pełzam. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co robicie jak macie doła? 01.06.08, 09:15 oglądam filmy lub siedze na forum i żrem fszystko Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Co robicie jak macie doła? 28.10.08, 15:20 > Co robicie jak macie doła? przeszukuje mieszkanie w celu odnalezienie Ipoda po czym słucham do moementu aż mi przejdzie indyjskiej muzyki. Zazwyczaj po pół godzinie jak ręką odjął - nic innego tak mi nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś