kopiec-arleta 17.09.03, 15:22 pomidorowa z ogórków kiszonych, bo maż mi to nakazał, "za 24,5 min. ma być gotowe! idę do kumpla spod 4" załamana: Kopiec Arleta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_lunia Re: jak ugotować 17.09.03, 15:27 pomidorowa z ogorkow? nie mam pojecia ja tylko umiem ogorkowa z pomidorow :) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: jak ugotować 17.09.03, 15:30 la_lunia napisała: > ja tylko umiem ogorkowa z pomidorow :) jakbys potrzebowala przepis na kapusniak z pieczarek to wal do mnie smialo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Re: jak ugotować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 15:32 Arleta, ty masz męża? jestem w szoku...no ale przyznam ze pomysłowy typ z niego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jak ugotować 17.09.03, 15:33 do ogorkowej dodaj litr przecieru pomidorowego (lub 10 puszek koncentratu) + 3 kg makaronu. gotuj 22 minuty i 48 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.k. Re: jak ugotować IP: 217.153.68.* 17.09.03, 15:58 Powiedz mężowi żeby Ci naprawił kran pilotem od telewizora i, że ma być to gotowe za 24,5 minuty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kopiec-arleta Re: jak ugotować 17.09.03, 16:40 dzięki, drogie Internautki! a swoją drogą to nieźle się wrobiłam, bo tak: mąż niedojda i tyran, jedno dziecko z Alzheimerem w wieku 3,5 lat, drugie z artretyzmem, trzecie ze skazą białkową (urodziło się tydzień temu), czwarte w drodze, pranie, sprzatanie, gotowanie, prasowanie, zakupy, zmywanie...a mogło być tak pięknie...a on ma teraz dom w Brunszwiku... zdołowana: Kopiec Arleta Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: jak ugotować 17.09.03, 17:01 kopiec-arleta napisała: > dzięki, drogie Internautki! > a swoją drogą to nieźle się wrobiłam, bo tak: mąż niedojda i tyran, jedno > dziecko z Alzheimerem w wieku 3,5 lat, drugie z artretyzmem, trzecie ze skazą > białkową (urodziło się tydzień temu), czwarte w drodze, pranie, sprzatanie, > gotowanie, prasowanie, zakupy, zmywanie...a mogło być tak pięknie...a on ma > teraz dom w Brunszwiku... Nie sciemniaj. Popularna gazeta plotkarska niedawno opublikowala Twoje zdjecie na okladce i headline: "Arleta - nowa narzeczona nastepcy tronu?" Oj, Arleta, jak zwykle fantazjujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kopiec-arleta Re: jak ugotować 17.09.03, 17:33 nie sądziłam, ze zostane tak szybko zdemaskowana szlag jasny by trafił, tfu! wqrzona: Arleta, Kopiec primo voto Odpowiedz Link Zgłoś