karka831 06.06.08, 13:27 A jakby tak zebrać z trzech facetów to, co w nich najlepsze i stworzyć wyimaginowany ideał? Pobawimy się? Których trzech by to było i dlaczemu? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: Misz masz :P 06.06.08, 13:28 Oczywiście nie chodzi o to "Z Krzyśka oczy, z Wojtka humor"...tylko o osoby publiczne :P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Misz masz :P 06.06.08, 13:30 prawa noga Zinedine Zidane lewa noga Roberto Carlos głowa Zoltan Koscis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Misz masz :P 06.06.08, 13:31 forumowicz_pospolity napisał: > prawa noga Zinedine Zidane > lewa noga Roberto Carlos > głowa Zoltan Koscis > ;) > oczywiscie Sandor Kocsis Zoltan to pianista, hobbies mi sie przenikają;) Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Misz masz :P 06.06.08, 14:01 Ja mam takich 3kumpli - wziąć pozytywy i mamy ideał.:) Tych publicznych często nie trzeba składać, chociaż kumpela mówi, że Beckham ma beznadziejny głos.:) Odpowiedz Link Zgłoś