najwspanialszyon 07.06.08, 23:29 Ja rozumiem ze moze byc ale dlaczego usuwa watek kogos kto jest przeciw? To nie fair. czyzby zabraklo argumentow na moja wypowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:29 Mój wątek o psie też wycięto, więc wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:31 Bo twój wątek wyglądał jak kryptoreklama. A tu za reklamę trzeba ciężkie pieniądze zapłacić. ;P ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:31 > Bo twój wątek wyglądał jak kryptoreklama. A tu za reklamę trzeba ciężkie > pieniądze zapłacić. ;P ;D a co bylo nie tak z moim? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:33 Nie wiem, kipiał nienawiścią do zwolenników aborcji i zakrawał na trollizm? Zapytaj na forum o moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:34 > Nie wiem, kipiał nienawiścią do zwolenników aborcji i zakrawał na trollizm? kipial nienawiscia? to ze ktos nazwie po imieniu to oznacza kipienie nienawiscia? najlepiej wymyslec slowo odpowiednie "aborca" bzmiace jak manicure i jak ktos opisze to inaczej to juz jest kipienie nienawiscia bo burzy dobre samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:45 A skąd ja mam wiedzieć co taka moderatornia sobie myśli. Zapytaj na forum o moderacji. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654 Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:03 najwspanialszyon napisał: > a co bylo nie tak z moim? Oto wyjaśnienie. Ale przeczytaj do samego końca. forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:05 uspokoj sie czlowieku,bo sie gubisz Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:06 A ja wcale nie reklamowałam hodowli psów i nie wiem, czemu mój przyszły pies trafił między aborcję a masturbację... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:06 tak. odpowiadamy jak niewinni poprosza i sie pokajaja. jasne. to juz opisano w wielu podrecznikach, glownie radzieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:35 Ojej,no,psa chciałam pokazać... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:31 Hmm no ja też nie bardzo rozumiem. Nawet na ten Twój wątek odpisałam a przy wysyłaniu pokazało mi komunikat, że wątku już nie ma. :-/ Wątek pt 'noc się zaczyna' czy jakoś tak czyli wątek taki jak Twój o psie wisi a Ciebie tną?.. :-| Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:35 Że te małe takie słodkie słodziaki są. :-) A jak już dorosną, to nie ma zmiłuj muszą mieć dom z ogródkiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:35 No, wiem, ja chcę mieć dom z ogrodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:41 A ja na to patrzę z praktycznego punktu widzenia. Małego zawsze można wziąć pod pachę i zabrać wszędzie gdzie potrzeba. A z takim to nawet do weterynarza jest problem. Jak jest zdrowy to jeszcze ujdzie a jak mu sie coś stanie to nie ma nawet jak go samemu do auta zapakować. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:42 Ale one są takie śliczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:50 Ale twój wątek znalazł się w doborowym towarzystwie. Między aborcja a dziewictwem. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:32 a moj watek byl taki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=80568427 Uprzejmie prosze moderatora o wyjasnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Moderator jestr za aborcja. 07.06.08, 23:46 masz racje..moderator sie gubi poprostu...z czasem sie naprostuje..ale zeby to nastapilo trzeba wiele maili do niego wysylac z pytanie "dlaczego moj watek zostal i usuniety"...musi podac przyczyne... jak nie pomoze to naswietlac problem na foru o maderacji... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:06 Tygrysio_misio napisała: > masz racje..moderator sie gubi poprostu...z czasem sie naprostuje. Z czasem, to najwyżej się zgarbi ;-) > trzeba wiele maili do niego wysylac z pytanie "dlaczego moj watek > zostal i usuniety". Wystarczy jeden. Chyna że jest to pytanie np o usunięcie kolejnego identycznego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:18 watek o ktorym rozmawiamy w zaden sposob nie naruszal prawa..ani regulaminu...jedyne pod co mozna go podczepic to tematyka niezwiazana z forum...ale przeciez aborcja jest sprawa kobiet, wiec i ten argument odpada...ale przeciez jest na forum inny watek o tej tematyce, wiec ten argument upada poraz drugi uwagi juz personalne w Twoim kierunku opisywac Tu czy tam gdzie powinnam czyli na forum o mederacji? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:20 A tak a propos, co się stało z najwspanialszym? Czyżby bana zarobił? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:14 ee tam się gubi, mój post skasował zanim go przeczytałem a zawierał samą prawdę i nie był wulgarny:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:16 Czyżbym coś przeoczyła? Co ci tym razem wykasowali? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:33 znowu wykasowali więc nie dowiesz się :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:52 zastanawiam się co gorsze jan bez ziemi czy jan w. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:54 No popatrz a mnie Jan-W wydał się całkiem sympatycznym facetem. Jeszcze wtedy nie był FKowym moderatorem. ;D A Jan bez ziemi to zwykła ofiara czarnego PR, nie był taki zły jak o nim piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 00:59 wiekszosc forumowiczow staje sie niefajna gdy odbija im do glowy syndrom "nowego moderatora" przybiera to postac nagminnego usuwania postow nieidacych po mysli moderatora...jak i ochocze uzywanie "ptaszka" wielu nowych moderatorow widzilam..i albo mania posiadania norzyc im przechodzila....albo nie wytrzymywali i rezygnowali Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Moderator jestr za przestrzeganiem zasad. 08.06.08, 08:45 Przyczyny usunięcia postów z reguły są zupełnie inne niż piszą o tym ich autorzy zamieszczając manifest na temat "jak strasznie i bezpodstawnie zostałem skrzywdzony". Także ich rzeczywista treść zazwyczaj znacznie odbiega od później opisywanej. Gdyby naprawdę mieli wątpliwości co do przyczyny usunięcia, wystarczyłby 1 e-mail aby otrzymać odpowiedź. Nie wysyłają go, gdyż podobnie jak moderator wiedzą doskonale co było w poście i dlaczego nie mógł być widoczny na forum. W przeciwieństwie do innych użytkowników których alarmują. Jest chyba zupełnie oczywiste że tekstów które musiały zostać usunięte, nie można szczegółowo omawiać w miejscu którego to dotyczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Moderator jestr za przestrzeganiem zasad. 08.06.08, 13:04 zaslaniasz sie paragrafem o przedstawianiu przyczyny tylko autorowi gdyz jestes sam przeciw calej masie forumowiczow, ktorzy w tym watku nie widzieli nic lamiacego prawo brak Ci odwagi,zeby wybronic sie podajac artykul prawny badz artykul regulaminu ktory zostal zlamany wez jeszcze jadna sprawe pod uwage...watek jest zbiorem wpisow wielu osob...wypowiadaja sie tam nie tylko Ci ktorzy zaczeli rozmowe ale tez Ci ktorzy ja kontynuowali..jak wiadomo Ci rozmawiac mozna gdy jest co najmniej 2 rozmowcow...watek staje sie wiec udzialek wielu osob a nie tylko zakladajacej watek...powinnes wiec kazdej osobie ktorej posta zostal usuniety podac przyczyne Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Moderator jestr za przestrzeganiem zasad. 08.06.08, 14:43 I tak cię lubię. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
panileonowa Re: Moderator jestr za aborcja. 08.06.08, 11:40 mój watek też wycięto bo zawierał słowo p.o.c.h.w.a Odpowiedz Link Zgłoś