Gość: faster IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 22.09.03, 02:40 7 lat potrzebowala aby dojsc do wniosku, ze facet jest do d.... Nie wiedzialem ze potrzeba wam tyle czasu. Moze ktoras ma lepsze osiagniecia, no to piszcie ile lat to trwalo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oralhella Re: I to sa wlasnie kobiety...... 22.09.03, 02:48 Gość portalu: faster napisał(a): > 7 lat potrzebowala aby dojsc do wniosku, ze facet jest do d.... > Nie wiedzialem ze potrzeba wam tyle czasu. > Moze ktoras ma lepsze osiagniecia, no to piszcie ile lat to trwalo ? Slepe i glupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta dojrzala Re: I to sa wlasnie kobiety...... IP: *.dodd.co.nz 22.09.03, 06:24 ona potrzebowala a Ty jej w tym nie pomagales? zbyt czesto facetom sie wydaje ze jak sie laskawie z jakas ozenil to juz jego obowiazki sie skonczyly bo ja uszczesliwil, oj panowie panowie Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: I to sa wlasnie kobiety...... 22.09.03, 09:11 Gość portalu: kobieta dojrzala napisał(a): > ona potrzebowala a Ty jej w tym nie pomagales? zbyt czesto facetom sie wydaje > ze jak sie laskawie z jakas ozenil to juz jego obowiazki sie skonczyly bo ja > uszczesliwil, oj panowie panowie Piękna riposta! Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: I to sa wlasnie kobiety...... 23.09.03, 13:05 [...] > Piękna riposta! Chyba w ramki wezmę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: I to sa wlasnie kobiety...... IP: *.crowley.pl 22.09.03, 09:06 Gość portalu: faster napisał(a): > 7 lat potrzebowala aby dojsc do wniosku, ze facet jest do d.... Wśród osób, które znam, jeśli jakaś para przetrwała ze sobą więcej niż 7 lat, zostawali już razem. Związki rozpadały sie po roku, dwóch albo po 7 latach. Nie wiem, dlaczego jest to taka "magiczna" liczba, krytyczna siódemka. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: I to sa wlasnie kobiety...... 22.09.03, 09:14 Gość portalu: kohol napisał(a): > Gość portalu: faster napisał(a): > > > Nie> wiem, dlaczego jest to taka "magiczna" liczba, krytyczna siódemka. Chyba to się wzięło od 7 lat chudych i 7 tłustych. Coś w tym jest , u mnie jest właśnie 14 lat......... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: I to sa wlasnie kobiety...... 22.09.03, 09:10 Gość portalu: faster napisał(a): > 7 lat potrzebowala aby dojsc do wniosku, ze facet jest do d.... > Nie wiedzialem ze potrzeba wam tyle czasu. > Moze ktoras ma lepsze osiagniecia, no to piszcie ile lat to trwalo ? U mnie sobie trzeba pomnożyć przez 2. Kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta dojrzala Re: I to sa wlasnie kobiety...... IP: *.dodd.co.nz 22.09.03, 22:58 u mnie jest 22 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pagan.gh Re: I to sa wlasnie kobiety...... 23.09.03, 12:00 To zależy z czyjej winy. Faceci też tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana sześć 23.09.03, 16:52 Gość portalu: faster napisał(a): > 7 lat potrzebowala aby dojsc do wniosku, ze facet jest do d.... > Nie wiedzialem ze potrzeba wam tyle czasu. > Moze ktoras ma lepsze osiagniecia, no to piszcie ile lat to trwalo ? piszesz o swojej? mnie tylko 6 Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Widac do nieczego innego sie nie nadajesz. ;)) 23.09.03, 22:37 Gość portalu: faster napisał(a): > 7 lat potrzebowala aby dojsc do wniosku, ze facet jest do d.... Odpowiedz Link Zgłoś