Dodaj do ulubionych

Wy to macie fajnie

22.09.03, 14:34
Zakładacie wątki z tak naiwnymi pytaniami i problemami, a ja co? Ja mam już
to za sobą i nawet nie mogę się niczego na tych lekcjach nauczyć. Jak tak
dalej pójdzie będę musiała ze smutkiem odejść. Tylko dokąd?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Wy to macie fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 14:37
      A nie lepiej Ci, że już nie męczą Cię jakieś głupie kompleksy i wątpliwości? Bo
      mnie zdecydowanie lepiej, a pośmiać się zawsze można.
      • capa_negra Re: Wy to macie fajnie 22.09.03, 14:47
        Pewnie !!! posmiac zawsze się można tylko czasami nie wiedomo - smiać sie czy
        siąść i płakac ?????
        • Gość: Kasia Re: Wy to macie fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 14:50
          Powiem tak: Najbardziej stracony dzień to ten, w którym się nie śmiejesz.
          Zawsze znajdzie się powód choćby do uśmiechu :)))))))))))))
          • capa_negra Re: Wy to macie fajnie 22.09.03, 14:54
            Świeta prawda tylko, że jakoś tak głupio w pracy ryczeć ze smiechu przed
            monitorem :-)) a zdarzało sie zdarzało...
            • Gość: Kasia Re: Wy to macie fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 14:56
              Ja z założenia już nie biorę sobie nic do picia jak wchodzę na forum, bo już
              tak ze dwa razy oplułam ekran :DDDDDDD, raz mi herbata nosem wyszła więc się
              oduczyłam
    • Gość: motylek Re: Wy to macie fajnie IP: 195.145.215.* 22.09.03, 14:50
      a tak w ogole, to jak dlugo jestes juz na forum?
      Nie znudzilo Ci sie jeszcze odpowiadanie na postawione tu pytania?
      Musisz duzo czasu sedzac przed monitorem, kiedy znajdujesz na to czas?

Pozdrawiam
    • Gość: nowy Re: Wy to macie fajnie IP: 217.153.88.* 22.09.03, 15:06
      do informacji PKP, tam zawsze mozna się czegoś nowego dowiedzieć, jest podobno
      międzynarodowy konkurs na wiedzę z połączeń kolejowych
    • tutu3000 Re: Wy to macie fajnie 22.09.03, 20:44
      ....eee z tym 'za soba 'to chyba lekka kokieteria?W kazdym wieku wskazana jest
      odrobina 'szalenstwa'Mimo tego, no jak mu tam...a 'balzakowskiego wieku i
      aparycji' to my 'se z kobitkom mojom' czasami to ..i owszem i to i tamto,ze
      ho.. hoho!pozdr. 8)
    • Gość: Andrzej Re: Wy to macie fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 21:04
      Alez Pajdeczko!!! Wlasnie te watki adresowane sa do takich starszych
      nastolatkow jak my. Kto ma odpowiadac na te niby naiwne pytania? Przeciez my
      kiedys tez stawalismy przed takimi problemami. Tyle tylko ze nie bylo wtedy
      netu, i musielismy sie uswiadamiac podgladajac stroza na budowie jak figlowal z
      pania majstrową. Powaznie podgladalem jak sie szturali w baraku:))
      • tutu3000 Re: Wy to macie fajnie 22.09.03, 21:46
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Alez Pajdeczko!!! Wlasnie te watki adresowane sa do takich starszych
        > nastolatkow jak my. Kto ma odpowiadac na te niby naiwne pytania? Przeciez my
        > kiedys tez stawalismy przed takimi problemami. Tyle tylko ze nie bylo wtedy
        > netu, i musielismy sie uswiadamiac podgladajac stroza na budowie jak figlowal
        z
        > .....pffffffyyy ...hm ..ghym.. pfu. o cholera!Przez Ciebie oplulem sokiem
        biurko.Powiedz tylko czy 'nieborak' stroz zorientowal sie, ze 'fika' przy
        publice? pozdr. 8)
        > pania majstrową. Powaznie podgladalem jak sie szturali w baraku:))
        • Gość: Andrzej Re: Wy to macie fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 17:46
          Stróz sie niestety zorientowal i zrobil nam szlaban na karbit. Kazdy szanujacy
          sie chlopak musial wtedy strzelac z karbitu, i tylko my wiemy jak uwlaczajace w
          towarzystwie bylo nie posiadanie takowego. Ale ja k sie dluzej zastanowie, to
          chyba wolalem podgladac niz strzelac.
          • tutu3000 Re: Wy to macie fajnie 23.09.03, 20:50
            ..hm..ale motywacje tego "podgladactwa" to chyba wowczas byly troche inne?
            pozdr. 8)
    • oberver Pajda, nie martw się, zawsze .... 23.09.03, 20:47
      pajdeczka napisała:

> Zakładacie wątki z tak naiwnymi pytaniami i problemami, a ja co? Ja mam już
      > to za sobą i nawet nie mogę się niczego na tych lekcjach nauczyć. Jak tak
      > dalej pójdzie będę musiała ze smutkiem odejść. Tylko dokąd?

my, stare rury, możemy sobie załozyć forum pod tytułem pracownicze ogródki
      działkowe :-))))
      przeciez masz działkę ? ja nie, ale też mam ogród, miałaś w tym roku kabaczki?
      bo mi z powodu suszy nie wyrosły, a mam super przepis na takie troche
      wyrośnięte kabaczki i cukinie w curry :-))))
    • Gość: ida wrześniowa Re: Wy to macie fajnie IP: *.mysiar.net / 192.168.1.* / 80.48.165.* 23.09.03, 22:03
      Załóż sobie własne forum, zatytułowane np. Dla Głębokich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka