pajdeczka 22.09.03, 14:34 Zakładacie wątki z tak naiwnymi pytaniami i problemami, a ja co? Ja mam już to za sobą i nawet nie mogę się niczego na tych lekcjach nauczyć. Jak tak dalej pójdzie będę musiała ze smutkiem odejść. Tylko dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Wy to macie fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 14:37 A nie lepiej Ci, że już nie męczą Cię jakieś głupie kompleksy i wątpliwości? Bo mnie zdecydowanie lepiej, a pośmiać się zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Wy to macie fajnie 22.09.03, 14:47 Pewnie !!! posmiac zawsze się można tylko czasami nie wiedomo - smiać sie czy siąść i płakac ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wy to macie fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 14:50 Powiem tak: Najbardziej stracony dzień to ten, w którym się nie śmiejesz. Zawsze znajdzie się powód choćby do uśmiechu :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Wy to macie fajnie 22.09.03, 14:54 Świeta prawda tylko, że jakoś tak głupio w pracy ryczeć ze smiechu przed monitorem :-)) a zdarzało sie zdarzało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wy to macie fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 14:56 Ja z założenia już nie biorę sobie nic do picia jak wchodzę na forum, bo już tak ze dwa razy oplułam ekran :DDDDDDD, raz mi herbata nosem wyszła więc się oduczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Wy to macie fajnie IP: 195.145.215.* 22.09.03, 14:50 a tak w ogole, to jak dlugo jestes juz na forum? Nie znudzilo Ci sie jeszcze odpowiadanie na postawione tu pytania? Musisz duzo czasu sedzac przed monitorem, kiedy znajdujesz na to czas? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Wy to macie fajnie IP: 217.153.88.* 22.09.03, 15:06 do informacji PKP, tam zawsze mozna się czegoś nowego dowiedzieć, jest podobno międzynarodowy konkurs na wiedzę z połączeń kolejowych Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Wy to macie fajnie 22.09.03, 20:44 ....eee z tym 'za soba 'to chyba lekka kokieteria?W kazdym wieku wskazana jest odrobina 'szalenstwa'Mimo tego, no jak mu tam...a 'balzakowskiego wieku i aparycji' to my 'se z kobitkom mojom' czasami to ..i owszem i to i tamto,ze ho.. hoho!pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wy to macie fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 21:04 Alez Pajdeczko!!! Wlasnie te watki adresowane sa do takich starszych nastolatkow jak my. Kto ma odpowiadac na te niby naiwne pytania? Przeciez my kiedys tez stawalismy przed takimi problemami. Tyle tylko ze nie bylo wtedy netu, i musielismy sie uswiadamiac podgladajac stroza na budowie jak figlowal z pania majstrową. Powaznie podgladalem jak sie szturali w baraku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Wy to macie fajnie 22.09.03, 21:46 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Alez Pajdeczko!!! Wlasnie te watki adresowane sa do takich starszych > nastolatkow jak my. Kto ma odpowiadac na te niby naiwne pytania? Przeciez my > kiedys tez stawalismy przed takimi problemami. Tyle tylko ze nie bylo wtedy > netu, i musielismy sie uswiadamiac podgladajac stroza na budowie jak figlowal z > .....pffffffyyy ...hm ..ghym.. pfu. o cholera!Przez Ciebie oplulem sokiem biurko.Powiedz tylko czy 'nieborak' stroz zorientowal sie, ze 'fika' przy publice? pozdr. 8) > pania majstrową. Powaznie podgladalem jak sie szturali w baraku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wy to macie fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 17:46 Stróz sie niestety zorientowal i zrobil nam szlaban na karbit. Kazdy szanujacy sie chlopak musial wtedy strzelac z karbitu, i tylko my wiemy jak uwlaczajace w towarzystwie bylo nie posiadanie takowego. Ale ja k sie dluzej zastanowie, to chyba wolalem podgladac niz strzelac. Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Wy to macie fajnie 23.09.03, 20:50 ..hm..ale motywacje tego "podgladactwa" to chyba wowczas byly troche inne? pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
oberver Pajda, nie martw się, zawsze .... 23.09.03, 20:47 pajdeczka napisała: > Zakładacie wątki z tak naiwnymi pytaniami i problemami, a ja co? Ja mam już > to za sobą i nawet nie mogę się niczego na tych lekcjach nauczyć. Jak tak > dalej pójdzie będę musiała ze smutkiem odejść. Tylko dokąd? my, stare rury, możemy sobie załozyć forum pod tytułem pracownicze ogródki działkowe :-)))) przeciez masz działkę ? ja nie, ale też mam ogród, miałaś w tym roku kabaczki? bo mi z powodu suszy nie wyrosły, a mam super przepis na takie troche wyrośnięte kabaczki i cukinie w curry :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida wrześniowa Re: Wy to macie fajnie IP: *.mysiar.net / 192.168.1.* / 80.48.165.* 23.09.03, 22:03 Załóż sobie własne forum, zatytułowane np. Dla Głębokich Odpowiedz Link Zgłoś