julcia_bleble 21.06.08, 10:39 Hej! moje pytanko: byl ktos z Was na Sycylii? zamierzam sie tam wybrac w te wakacje za jakies 2,5 tyg. Fajnie jest?? jak wrazenia? jest co robic? czekam na informacje ! i pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlota.raczka Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 10:46 julcia_bleble napisała: > Hej! moje pytanko: byl ktos z Was na Sycylii? zamierzam sie tam > wybrac w te wakacje za jakies 2,5 tyg. Fajnie jest?? jak wrazenia? > jest co robic? czekam na informacje ! i pozdrawiam ciepło Słyszałem, że prawie fajnie. O kasce pamiętaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 10:47 hmm a co to znaczy prawie? bo prawie jak wiadomo robi wielka roznice:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.raczka Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 11:00 julcia_bleble napisała: > hmm a co to znaczy prawie? bo prawie jak wiadomo robi wielka > roznice:) Jakieś utrudnienia, bodaj plażowe. Nie pamiętam, ale było to powodem dla którego zrezygnowałem 2 lata temu z wakacji na Sycylii.:) Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 11:01 hmm mam nadzieje ze bedzie wszytsko ok! lece do Katanii a wiec to nie jest jakas wiocha zabita dechami.Pozatym lece tam na zaproszenie Wlocha takze mam nadzieje ze pokaze mi uroki tej wyspy Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.raczka Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 11:04 julcia_bleble napisała: > hmm mam nadzieje ze bedzie wszytsko ok! lece do Katanii a wiec to > nie jest jakas wiocha zabita dechami.Pozatym lece tam na zaproszenie > Wlocha takze mam nadzieje ze pokaze mi uroki tej wyspy Jeżeli nie jest typowym Włochem, to pokaże Ci uroki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 11:09 hmm jest typowym Włochem;) ale znamy sie już dość dłuugo, pozatym jest z północy i nie bede ukrywac że to mnie cieszy, bo słyszałam że Ci południowcy to tak nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.raczka Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 11:10 julcia_bleble napisała: > hmm jest typowym Włochem;) ale znamy sie już dość dłuugo, pozatym > jest z północy i nie bede ukrywac że to mnie cieszy, bo słyszałam że > Ci południowcy to tak nie za bardzo Jeżeli nie będzie miał w portfelu tylko fotografii żony, to spox :)) Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 11:11 haha z tego co wiem to nie ma, chociaz kto wie czym jeszcze mnie moze zaskoczyć :))) no ale kurcze...gdzie ta mahadeva???? chcialabym cos sie dowiedziec nt Sycylii Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 10:58 maha chyba wpadla tam ostatnio na weekend. czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 11:11 Coś Mahy nie widać ostatnio. Znowu jest w jakimś spa? Wczoraj chyba miała kolejną wizytę u terapeuty i nic o tym nie napisała. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 11:49 No właśnie, Maha zniknęła, niezapowiedzianie i to chyba od tygodnia.Czyżby ten terapeuta tak na nią zadziałał że nawet forum jej przestało być potrzebne,nie mówiąc o innych jej potrzebach? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: odnośnie Sycylii 21.06.08, 11:53 chyba troche nie to forum.... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=206 Odpowiedz Link Zgłoś