melindap 25.06.08, 18:52 Mam 3 facetów, a na tym forum jest dość dużo samotnych kobiet,które nie chcą być samotne, jak zauważyłam. Może którejś oddać jednego?:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:02 poecia1 napisała: > A sypiasz ze wszystkimi? > :D > Tak, ale jak oddam jednego- do wyboru, to z tym "oddanym" będę to robić sporadycznie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:03 Ja to kiedyś z czterema się spotykałam, ale byłam bardzo młoda i nie sypiałam z żadnym. Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:02 -samotnie wychowujacy cie ojciec -chlopak,ktorego chcesz sie pozbyc -pies ??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:04 myshorrek napisała: > -samotnie wychowujacy cie ojciec > -chlopak,ktorego chcesz sie pozbyc > -pies > ??? :D Niestety, muszę Cię rozczarować.:) 1: stały facet- w związku lat 6 2: miłość mojego życia: obecnie w Kanadzie, wraca w grudniu 3: weekendowy kochanek:) Pies jest, ale płci żeńskiej:P Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:02 ja znam tylko jednego fajnego faceta, ktorego chce :) jesli nie on to bede sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
vader.darth Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:07 to Ci psycho nie wytakował że facetów jest cała masa a dyrektorów od cholery nie mówiąc juz o Prezesach Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:10 no zobaczymy, jesli spotkam jeszcze kogos tak fajnego, jak moj dyrektor, to znow sie zakocham :) Odpowiedz Link Zgłoś
vader.darth Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:15 to rusz 4 litery z gó..anego biura i w świat Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:21 poznaje ludzi, jestem raczej twoarzyska ale nie zalezy mi na zwiazku po pierwsze juz sie sparzylam, po drugie czasem mysle, ze jestem poligamiczna, po trzecie to malo praktyczne, po czwarte chce tylko dyrektora nie no, nie zamierza ani chwili zaprzatac sobie glowy zwiazkami jesli uda mi sie miec szacunek i przyajzn dyrektora, to bedzie zwiazek, jesli nie to nie bedzie, potrafie sie sama dobrze bawic, jest tyle ciekawych rzeczy bog mi swiadkiem probowalam, bylam przejeta, ze trzeba miec meza i nie poznalam nikogo odpowiedniego jesli mam byc szczera to lepiej mi jest samej, gdy robie co lubie i sie realizuje niech sobie inne maja mezow :) mnie to nie kreci ale skoro juz poznalam dyrektora, to wolalabym go dla siebie na zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:40 mahadeva napisała: > ale skoro juz poznalam dyrektora, to wolalabym go dla siebie na > zawsze :) no ładnie :) czyzbys chciała go zaciągnąc do ołtarza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:47 raczej tak :) ale warunek jest i tak taki, ze on musi chciec :) i nie chce byc kolejna dziewczyna na miesiac czy nawet piec, jak te dwie... jesli juz byc razem to na powaznie, a na to trzeba byc gotowym :) a jesli nie na powaznie, to chetnie sie z nim bede na zawsze przyjaznic :) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:53 przyjaźnić, znaczy wg. Ciebie przyjaźnić (bez uzycia seksulaności), czy seksić się ? :))) Bo jest różnica? Maha, a tak na serio, to ja bym Ci radziła pobawić się nim. Pobyć zołzą. Co Ci szkodzić? Jak nim pomanipulujesz to wtedy masz szansę być z nim dłużej niż 5 miesięcy. Jak będziesz dobra i miła, to znowu da Ci kopa w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:59 mam dobrych kumpli z seksem :) mysle ze seks z dyrektorem wchodzi w gre jak najbardziej, ale baza musi byc przyajzn :) zycie jest chyba zbyt krotkie, zebym probowala zabawy, wszystkiego nie da sie zrobic, podzialam, jak z moim bylym i juz... dyrektor to powazny czlowiek i ja tez sie nie chce wyglupiac, nie wiem, kim byly te jego panny, ale nie sadze, ze kims powaznym skoro mu caly czas robily sceny zazdrosci... Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:05 a nie pomyślałaś, że może były bardzo zakochane i wkurzało je to, że Dyrektor wszędzie miał ochotę wepchną tego swojego Wielgasa ;) Ja jestem poważna, ale zdrady, ani niecnych mysli o wsadzaniu innej bym nie zniosła! a sex fajny jest :) brak mi go :) bzyknęłabym się, ale nie mam z kim :( muszę wreszcie poznać kogoś. trzeba skończyć z ta posucha. ps. kupiłaś sobie kolorowe ciuszki z river island? jeśli nie, to powinnaś :) byłoby Ci ładnie w takim dziewczęcym looku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:19 cos tam juz kupilam :) jeszcze kupie trudno mi uwierzyc w to zakochanie, on najpiekniejszy nie jest i zawsze mial brzucha raz wiekszego, raz mniejszego ja go cenie, jako osoba z brazny, na poziomie, ale do modela mu duzo brakuje ja nie jecze o zazdrosci, gdy mi powiedzial o innej to go zmieszalam z blotem :) poczekam az sam bedzie chcial byc ze mna i bedzie mnie szanowal no i zobacz, zabranialy mu a on i tak mnie bzykal, poza tym zbyt dlugo z nimi nie byl... jesli juz mam z nim byc to na zawsze z zalozenia, chyba, ze nam sie znudzi, ale to za kilka lat :) ale po piewsze zalezy mi na przyjazni z nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:04 też kiedyś miałam kilku ;] miałam taktykę- jeśli jeden odejdzie, to nie będę płakać, bo mam kogoś, kto jest w tym momencie przy Mnie. Jednak prawdziwa miłość eliminuje takie zabawy ;) cóż... dorasta się ;] Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:05 Ja mam 23 lata dopiero, na dorastanie przyjdzie czas po 30:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:23 > Ja mam 23 lata dopiero, na dorastanie przyjdzie czas po 30:) Teraz czas na puszczanie. :-) Ale spoko, każdy żyje jak chce. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vader.darth a co 25.06.08, 19:17 a co Cie bede stresować, detalistke :) wyliczniem Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:20 Więc, nawiązując do mojego pytania: chce któraś któregoś?:P Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:34 bogaci i dobrzy w łóżku?:) szukam faceta dla koleżanki, a nie oddam jej w biedne ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:36 Bogaci- wszyscy 3:)W łóżku 2 dobrych, 3 - dopiero się uczy miłości:p Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:52 szkoda :( łatwiej byłoby kontrolować... Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:24 Ze swej strony dziękuję, ale nie. Nie chcę takich. Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:26 ja bym razcej powiedziala: nie chce od takiej :D nie wiadomo czy jakiegos syfa nie przekazala. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:28 To też. Ale przede wszystkim jestem za fajna, żeby mi jakaś taka oddawała z łaski faceta. Sama selekcjonuję :) Jak widać, po moim stanie cywilnym, skuteczny ze mnie selekcjoner :) Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:29 Myshorrek, zazdrosnym trollom dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:32 Zazdrosnym trollom? :D oj jakze sie mylisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:32 To nie jest zazdrość, to realizm, ma myszor rację. Jak już oddajesz, to oddaj z kompletem badań, bo niewiadomo, co tam poprzenosiłaś jako puchar przechodni od spodni do spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:34 Oczywiście, że zazdrość:) Cóż by innego:) Kobietę, która miała wielu facetów qr.. nazywają te, których nikt nie chciał:D Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:36 Niekoniecznie. Czasem kobiety są same, bo nie chciały byle kogo. Poza tym ja nie nazwałam cię k... w żadnym momencie, więc coś sobie wyczytałaś między wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:39 Nie pisałam do Ciebie, tylko do Mysh....Wybacz mi to co napisałam, to był post do Niej... Poza tym wszyscy moi mężczyźni są ponadprzeciętni, uwierz mi, byle czym bym się nie zadowoliła. Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:41 wytlumacz mi prosze, czego mialabym Ci zazdroscic. dzialania na 3 fronty. moglabym ci zazdroscic, gdybys napisala,ze jestes 6 lat szczesliwa i zakochana w jednym facecie. wtedy jak najbardziej. ale tak...uwierz, nie ma czego. Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:47 Jest czego:) Tego, że kocha mnie 3 facetów:) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:53 Kocha, czy tylko posuwa? Bo jeśli to pierwsze to - nie obrażając nikogo - trochę im współczuję, tego, że masz takie podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:10 Kochają, w tej grze nie o seks chodZi. Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:15 Nie zmuszałam ich do miłości. Oni doskonale wiedzą, kogo kocham:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:24 > Nie zmuszałam ich do miłości. Oni doskonale wiedzą, kogo kocham:) O matko, co za pusta istotka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:31 Nie jestem pusta, tylko egocentryczna, a to wielka różnica:D A tak poza tym to naprawdę jestem chyba szczęściarą, bo kocha mnie 4 facetów, 3 moich i jeszcze jeden żonaty i dzieciaty przyjaciel, z którym nie utrzymuję kontaktów związkowych - jakies minimalne zasady jeszcze mam:P- a który chce zostawić dla mnie żonę:) Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:34 buahahaha :D qrcze, naprawde poprawiasz mi humor dziewczyno :D Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:37 Milusio, możesz układać peany na moją cześć:) Teraz idę na mecz, będę później PS. Faceci naprawdę wolą wredne i egoistyczne kobietki. Czego sama jestem najlepszym przykładem:d Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:54 niskie poczucie wlasnej wartosci? dla mnie liczy sie jakosc a nie ilosc. jeden mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
melindap Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:12 Nie sądź mnie swoją miarą, to że ty masz niskie poczucie swojej wartości, nie znaczy że ja też. A tego, że jest to wątek humorystyczny nie zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 20:25 A tego, że jest to wątek > humorystyczny nie zauważyłaś? Hmmm chyba nikt nie zauważył. Chyba masz problem z przekazem. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: Mam 3 facetów:) 25.06.08, 19:39 ja napisalam powyzej,ze taka sytuacja (3 faceci naraz) brzmi dla mnie ku..ko. raczej normalne to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś