zoja89 13.07.08, 14:00 Dostalam od czlowieka z którym sie spotykam drogi perfum "juz" na trzeciej randce... Jak mam to interpretowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meiji Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:02 Zojko, przepraszma, ale nie mogę się powstrzymać. Perfumy!!!! Nigdy perfum!!!! A jeżeli mężczyzna tak w Ciebie inwestuje, to znaczy, że myśli i żej akieś plany względem ciebie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:07 Luz, jakbyś dostała perfumy to byłoby się czym przejmować. Jeśli chodzi o perfum to ładnie podziękuj. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoja89 Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:09 Heh przepraszam, juz zrozumialam swój blad jezykowy:P to z roztargnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:21 Mam nadzieję, że za zrozumieniem pójdzie zapamiętanie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:43 <wychodzi, trzaskając drzwiami za sobą> Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:45 <wraca z bukietem czerwonych róż> Tylko nie czepiaj się już więcej ;]:* Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ogólnie... 13.07.08, 20:23 > <wraca z bukietem czerwonych róż> > > Tylko nie czepiaj się już więcej ;]:* Ale do Ciebie czy do koleżanki? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:18 zoja89 napisała: > Dostalam od czlowieka z którym sie spotykam drogi perfum "juz" na > trzeciej randce... Jak mam to interpretowac? :D Jak słyszę lub czytam 'perfum' to zaraz mi się z Renatą Beger kojarzy. Słyszalam jak tak mówiła w tv;) A co do meritum-trudno wyczuć. Może jest głupi i próbuje Cię kupić a może to po prostu sympatyczny gest, który świadczy o tym, że mu zależy i chciał Ci sprawdzić przyjemność. Ta jedna informacja to za mało, żeby wyrokowac. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:21 A może jego żonie zapach się nie spodobał, więc próbuje je jakoś zagospodarować? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:24 jan-w napisał: > A może jego żonie zapach się nie spodobał, więc próbuje je jakoś zagospodarować > ? ;-) :D Masz takie hobby, żeby radosne podlotki dołować w niedzielne poranki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:28 Nie. Staram się aby brały pod uwagę wszelkie możliwości i nie miały prawdziwych powodów do bycia zdołowanymi. Gdybym lubił dołować ludzi wypowiedział bym się w jednym z sąsiednich wątków, ale się powstrzymałem. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:29 jan-w napisał: > Nie. Staram się aby brały pod uwagę wszelkie możliwości i nie miały prawdziwych > powodów do bycia zdołowanymi. Gdybym lubił dołować ludzi wypowiedział bym się w > jednym z sąsiednich wątków, ale się powstrzymałem. W którym? W którym?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:38 Gdybym lubił dołować ludzi wypowiedział bym się w > jednym z sąsiednich wątków, ale się powstrzymałem. Chodzi o ten o związkach czy o 28-letniej pannie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:26 no to pomyslowy i ekonomiczny ;) ceni sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:29 Że lubi obdarowywać drogimi prezentami albo, że oczekuje na rewanż. Albo w naturze albo w postaci równie drogiego podarku. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Ogólnie... 13.07.08, 14:44 Dostał z przeceny od znajomej pracującej w drogerii Odpowiedz Link Zgłoś