wawak1 13.07.08, 21:42 Lubicie latać? Samolotem,żeby nie było wątpliwości:) Wiem,że niektórzy strasznie się boją, innym obrzydło, a ja odczuwam przyjemne drżenie na myśl o 14-godzinnym locie, który mnie czeka :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dita.von.teese Re: Latanie 13.07.08, 21:49 nie! z kazdym kolejnym lotem balam sie chyba bardziej, co ciekawe za pierwszym razem nie czulam wiekszego strachu,moze dlatego ze wiecej bylo w tym zaciekawienia Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Latanie 13.07.08, 22:06 kiedys przed czekajacym mnie lotem naogladalam sie na N.Geograpfic o katastrofach lotniczych(nie wiem, w ramach masochizmu chyba;])i oczywiscie przestalo bawic mnie latanie samolotami;)), choc juz w trakcie lotu oswajam sie z sytuacja i podziwiam widoki, jesli tylko siedze przy oknie. Moj spokoj oczywiscie potrafia zmacic turbulencje Odpowiedz Link Zgłoś
van_norden Re: Latanie 13.07.08, 21:54 14 godzin w ciasnym fotelu, w suchym powietrzu od którego szczypią oczy, do tego gó..ane żarcie i "stewardessy kak princessy". Rzeczywiście odczuwam drżenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Latanie 13.07.08, 22:00 14h myślę, że by mnie bardzo zestresowało, ale 2h chętnie bym sobie polatała. Całkiem lubię. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Latanie 13.07.08, 22:03 Mmmmmmmm, a potem znów skoczyć ze spadochronem... Uwielbiam latać:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Latanie 13.07.08, 22:14 srednio lubie,a to dlatego,ze fatalnie znosze ladowania. Lot nawet krotki czyli 1-3 godziny bardzo mnie nuzy, dlatego staram sie zdrzemnac.Lot kilkunastogodzinny dopiero w przyszlosci,dalekiej przyszlosci. Jest to dla mnie szybki srodek transportu, nic wiecej. Ale np.bardzo lubie atmosfere lotniska:-). Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Latanie 13.07.08, 23:06 iberia.pl napisała: > Jest to dla mnie szybki srodek transportu, nic wiecej. > Ale np.bardzo lubie atmosfere lotniska:-). Kłania się nieśmiertelny "Airport (1970)" z Burtem Lancasterem. Odpowiedz Link Zgłoś