chude_ramie 14.07.08, 17:16 Witam, mam do was pytanie: gracie w szachy? Ja bardzo lubię i szukam osoby / osób, z którymi mogłabym spotkać się i rozegrać kilka partyjek :) Miejscowo - jestem z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chude_ramie Re: gracie w szachy? 14.07.08, 17:19 ech, a przejeżdżałam ostatnio przez Gdynię;) Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: gracie w szachy? 14.07.08, 17:24 Gralam kilka razy z facetem (ktory mnie zreszta nauczyl), ale ciagle mnie ogrywal i przestalo mi sie podobac :( Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: gracie w szachy? 14.07.08, 17:24 8n napisała: > wyslij zdjecie reki Chcesz sprawdzic czy nie ma włosów miedzy palcami? Odpowiedz Link Zgłoś
chude_ramie Re: gracie w szachy? 14.07.08, 17:27 zaręczam, że dłonie moje wzburzenia włosami między palcami nie powodują;) nexstartelescope, czy zniechęciłaś się na dobre? ja też swoje dostałam w kość ale nadal szachy lubię Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: gracie w szachy? 14.07.08, 17:33 No na dobre to nie, moze jakbys mi dala fory to bym zagrala ;) ale dopiero w sierpniu, bo teraz jestem aboard :( Odpowiedz Link Zgłoś
chude_ramie Re: gracie w szachy? 14.07.08, 17:39 to się cieszę, że nie na dobre ;) ja już z urlopu wróciłam i osiadłam z powrotem w Poz, więc sierpień mi pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: gracie w szachy? 14.07.08, 18:13 umiem przestawiać figurki ale Grą bym tego nie nazwał Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: gracie w szachy? 14.07.08, 19:48 znam zasady i kupe faktów z historii szachów ale "gram" cieniutko i mieszkam daleko od Poznania:) Odpowiedz Link Zgłoś
chude_ramie Re: gracie w szachy? 14.07.08, 20:00 a to szkoda, że daleko od Poz:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: gracie w szachy? 14.07.08, 20:11 chude_ramie napisała: > a to szkoda, że daleko od Poz:) słuchaj, odpal se jakiś program szachowy i popykaj z kompem:) kiedys pamietam były takie jak chessmaster zdaje sie fajne programy mozna było z kompem pograć na róznych poziomach, pozatym duzo było zapisanych fajnych historycznych partii z prezentacją na szachownicy (np immortal Andersen-Kieseritzky), fajny materiał do analiz Odpowiedz Link Zgłoś
krysztal_gorski Re: gracie w szachy? 14.07.08, 20:05 Mam ten sam dylemat ,nikt nie chce ze mna grac:(od czasu do czsu wchodze na kurnik .Przynajmiej w czasie rzeczywistym rozgrywa sie gra. Odpowiedz Link Zgłoś