Gość: muflon IP: *.dostep.pl 09.01.02, 23:23 a konkretei susame, magiczna, anna27, kasiulek i jeszcze pare innych powiino się wyrzucić z tego forum, bo tylko głupot ywypisują i pindrżą się, że niby takie inteligientne tfu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: g?upie rozwydrzone baby IP: *.nyc.rr.com 09.01.02, 23:59 Ot kolejny mizoginistyczny frustrat... Idz ty sobie kozioleczku do swojego Pacanowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
paulka2 Re: g?upie rozwydrzone baby 10.01.02, 01:04 Myslisz, ze on w ogole zna pojecie "mizoginizm " ? Oj, watpie szczerze....Mysle, ze lepiej go poslac na forum "Mezczyzna" - tam tyle glebi intelektualnej, ze mozna sie utopic..z wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: g?upie rozwydrzone baby IP: 10.131.130.* 10.01.02, 08:03 Ty jesteś prawdziwym MUFLONEM!!! ośle jeden. Polecam Ci wątek "włosy łonowe" naprawdę niezwykle inteligentne wypowiedzi tam znajdziesz! takie na Twoim poziomie! Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: glupie rozwydrzone baby IP: *.hkcable.com.hk 10.01.02, 08:03 paulka2 napisał(a): > Myslisz, ze on w ogole zna pojecie "mizoginizm " ? Oj, watpie > szczerze....Mysle, ze lepiej go poslac na forum "Mezczyzna" - tam tyle glebi > intelektualnej, ze mozna sie utopic..z wrazenia. A skad wiadomo, ze to chlopczyk a nie dziewczynka? Mnie sie widzi, ze to kolejna baba, ktora nienawidzi bab. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no taaak... 10.01.02, 08:43 co by tu powiedzieć (bo ta susame to pewnie ja)? proponuję wszystkim wymienionym i niewymienionym wznieść toast za "inteligiencję". Kasiulek widziałaś? zgodnie z tym co napisała Anna Magicznej jesteśmy osobowości, może nawet kontrowersyjne :))) no to najlepszego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 eee... dziewczyny dajcie spokoj... 10.01.02, 09:08 niewarto cokolwiek pisac... wiecie jak to jest... prosci ludzie maja proste potrzeby... Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna Re: głupie rozwydrzone baby 10.01.02, 09:23 Gość portalu: muflon napisał(a): > a konkretei susame, magiczna, anna27, kasiulek i jeszcze pare innych powiino > się wyrzucić z tego forum, bo tylko głupot ywypisują i pindrżą się, że niby > takie inteligientne > > tfu Ja przepraszam bardzo, poczytaj sobie chlopcze inne posty z tego forum - jezeli moje posty sa glupota to co powiesz na "A ja mimo wszystko chodze bez majtek" czy tez szerzace sie watki o goleniu wlosow lonowych..To dopiero inteligencja, czyz nie? A generalnie wiekszosc glupich i chamskich postow jest autorstwa mezczyzn, nie zauwazyles tego? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: głupie rozwydrzone baby 10.01.02, 09:56 Dzien dobry wszystkim rozwydrzonym!:)))))) Nie ma to jak milo zaczac dzien! A co, niech mowia, dobrze czy zle, ale niech mowia hihihihihihi!!!! Stawiam na te okolicznosc z samego rana cos z babelkami (i nie jest to zaden Alka Seltzer:)))) Su, jestesmy osobowosciami, nie da sie ukryc! hihihihihihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Kasiulek 10.01.02, 10:17 to teraz jeszcze bądźmy kontrowersyjne na phybel menażerii ;) dla nas szampan a alka cośtam dla muflona (ja stawiam)! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Suzume 10.01.02, 10:23 No i wspaniale! Kolejna imprezke bagienna uwazam za otwarta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Kasiulek 10.01.02, 10:26 pierwsza impreza bagienna w tym roku i od razu ku naszej czci żeby nam się w głowach nie poprzewracało (hi hi hi) dziękujemy ci, s.c.johnson! znaczy, tego... muflon Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 lalalalalalala.... yp... lala... 10.01.02, 10:59 so wy tu siefszyny siesisie same.. yp... po siemku... yp... chosse pospiefas... yppp... lalalala... wy tu siesiesie same we tszy... a tam sala impresa na was szeka... wszytkih... yp... szesnassu chopakow... yp... lalalalalala.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Bukowski kochanie... 10.01.02, 11:01 ... a Ty juz w stanie wskazujacym? Uwazaj tylko, zebys sie nie przewrocil gdzies i nie rozbil pupy... bo Cie bedzie bolala... najlepiej usiadz sobie gdzies spokojnie... a my tu sie z dziewczynami pobawimy... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Kasiulek 10.01.02, 11:13 bukowski topi w wódzie żal i wyrzuty sumienia - dotarło do niego co zrobił chomikowi... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Suzume 10.01.02, 11:21 Nakarmil go mydlem, to i zmartwienie ma... Kupimy mu nowego chomika? Wirtualnego? Ten jak sie nawet mydla naje to nic mu nie bedzie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Kasiulek 10.01.02, 11:27 takie tamagotchi? no to siup - i wirtualne mydło :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Suzume 10.01.02, 11:49 Spienimy sie:)))))))) Piana na ustach jak wsciekly pies:))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Kasiulek 10.01.02, 12:04 bo kobieta jest jak ocean... a jak do tego spieniony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja A do tego wyrachowane i złośliwe IP: *.talnet.pl 10.01.02, 11:55 Jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Zoja 10.01.02, 11:57 My wyrachowane i zlosliwe? A po czym wnosisz, jesli wolno spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Zoja 10.01.02, 12:01 zwłaszcza te "wyrachowane" - tego chomika to my bukowskiemu chcemy bezinteresownie, słowo - no Kasiulek powiedz coś... a swoją drogą, to nasza przyjaciółka Eva miała to samo IP, a i styl postów podobny... najtrafniejszy był nick "chora" na wątku o Magicznej-nimfomance :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Zoja 10.01.02, 12:26 Poswiadczam, ze chomika Bukowskiemu plus mydlo Dove to my calkiem bezinteresownie! Tak po prostu, ot co! Gdzie tu wiec wyrachowanie??? Su, a tak swoja droga to niezly z Ciebie detektyw:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Zoja 10.01.02, 13:14 ja bym nawet dodała, że to mydło to wręcz z czystej troski - bo inaczej bukowski nie będzie mógł chomika przepić Kasiulek - ja się nie upieram, że to liczne alter ega Evy, ale ten IP pojawia się od czasu do czasu sygnując posty podobnie bezinteresownie złośliwe. może to jakiś numer dostępowy dla emocjonalnie stabilnych inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: głupie rozwydrzone baby 10.01.02, 12:28 Gość portalu: muflon napisał(a): > a konkretei susame, magiczna, anna27, kasiulek i jeszcze pare innych powiino > się wyrzucić z tego forum, bo tylko głupot ywypisują i pindrżą się, że niby > takie inteligientne > > tfu Aha, ja jeszcze jedno chcialam dodac, ze my nie jestesmy INTELIGIENTNE, a jedynie INTELIGENTNE... tak calkiem skromnie... bez dodatkowego 'i'... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorek Re: głupie rozwydrzone baby IP: *.siemens.pl 10.01.02, 13:40 INTELIGENTNE mówisz a co na to lekarz???? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Lorek 10.01.02, 13:43 A Ty masz calkiem inne IP, a tez taki bezinteresownie zlosliwy... hmmmm, bardzo interesujace... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: głupie rozwydrzone baby 10.01.02, 13:46 lekarz to lekarz, ale łyżka na to "niemożliwe" cóż, kto by tam wierzył łyżkom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorek Re: głupie rozwydrzone baby IP: *.siemens.pl 10.01.02, 13:48 Wielki smutek mnie ogarnia ja czytam te Wasze .... wynurzenia Zdrówka życzę szanowne Panie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Lorek - Oto jest wlasnie... 10.01.02, 13:50 ... brak poczucia humoru... przykre, ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no co Ty. Lorek... 10.01.02, 13:53 nie smuć się, zima minie, będzie cieplej i wogóle jakoś tak... a może Ty po prostu abstrakcji nie ogarniasz albo od wynurzeń nie odróżniasz? no, uśmiechnij się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotek Re: no co Ty. Lorek... IP: *.siemens.pl 10.01.02, 13:56 Dla Ciebie Suzane będę zaraz miał uśmiech dookoła głowy tylko najpierw muszę zęby umyć brzytwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorek Re: O! Lorek sie rozkreca:))))))))))))))))))))))))) IP: *.siemens.pl 10.01.02, 14:01 Uwaga moje Panie bo jak się rozkrece to jeszcze się wykręce a potem przekręce - wszystko przez te BABY !!!!! Za to też Was kochamy... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: O! Lorek sie rozkreca:))))))))))))))))))))))))) 10.01.02, 14:03 a ja to myślę, że raczej chcesz się wkręcić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Bagienko... 10.01.02, 14:06 No tak, wciaga...:)))) Lorka tez wciaga... jak nas wciagnelo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Bagienko... 10.01.02, 14:08 ha, no bo bagienko rulez i jest uber alles - ale co ja Ci będę opowiadać... wiesz jak jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorek Re: Bagienko... IP: *.siemens.pl 10.01.02, 14:09 kasiulek napisał(a): > No tak, wciaga...:)))) Lorka tez wciaga... jak nas wciagnelo:)))) BYLE TYLKO NIE PRZEZ SŁOMKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume jaka słomka? 10.01.02, 14:11 a w życiu! bagienko jest cywilizowane, posiada własy zarząd, konstytucję, spis obyczajów i zasady etykiety - a jeśli nawet nie, to my z Kasiulkiem zaraz coś wymyślimy :) no, to nie kręć tu z żadnymi słomkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorek Re: jaka słomka? IP: *.siemens.pl 10.01.02, 14:14 Ja kręce -> ażebym tak zryrzał jak kręce. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: jaka słomka? 10.01.02, 14:17 ja cie kręce - poważna (auto)groźba ;) tylko na nasze bagienko nie kręć nosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Bagienko... IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 14:27 Co za zbieg okoliczności ... dr Słomka dziekanem mym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorek Re: tak trzymać :) IP: *.siemens.pl 10.01.02, 14:07 Jak mówi stara Indiańska maksyma: Trzymajmy się ramy to się niezesr....... A tak na poważnie to ja się niewykręcam.... od niczego Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Nie wykrecaj sie, Lorek 10.01.02, 14:26 Bo my Cie wykrecimy!!!!! Przez wykrecarke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 szy ma htos paperosa??? 10.01.02, 14:33 tamta (tu bukowski pokazuje palcem - narrator)... lalalalalala... pani prosila... yp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorek Re: szy ma htos paperosa??? IP: *.siemens.pl 10.01.02, 14:41 Widzę kolega podnosi ciężary - 100 g i jeszcze 100 g ....... wody źródlanej Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: szy ma htos paperosa??? 10.01.02, 14:46 Lorek - nie wody żródlanej, ino soku jabłkowego (calvadosa, znaczy się) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: szy ma htos paperosa??? 10.01.02, 14:43 bukowski, nie sęp papierosów, że niby ja prosiłam - otóż ja nie palę i nie pokazuj palcem - to nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tamat pani... 10.01.02, 14:49 powiesiala sze ma na imie laurensja... i sze miie sapiesze to... yppp... chrrrr... wzzzzzz... do... yp... teho no... no raju... tylko szepym jej pszynios paperosa... no to yp... dalem jednemu w morte... yp... ale ona powiesiala ze chse nowego... yp... arystohratka... kurna jego... masie? yp... aha... zaras dostane f morte bo ten so mu dalem w morte (patelnia - narrator) isie tu... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: tamat pani... 10.01.02, 15:08 bukowski, a od kiedy to Kasiulek albo ja mamy na imię "laurensja"??? przestań, bo Kasiulek uwierzy i już nie będziecie po słowie... i kto za mnie i gucia ślub weźmie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek O w morde.. 10.01.02, 15:09 Teraz przez te patelnie Bukowskiego bedziemy miec klopoty... policja? Albo moze podejrzani kolesie z grubymi karkami i zlotymi lancuchami w BMW... o rany, o rany, co to bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek O tak! 10.01.02, 15:11 Su dobrze mowi! Ja tu mam brac sluby dwa, a Bukowski nie dosc, ze sie upija jak nie przymierzajac swinia, to jeszcze jakies Laurencje podrywa!!!!! Bukowski!!!! Przywoluje Cie do porzadku, bo inaczej bedziesz sie musial z Laurencja ozenic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 narrator: 10.01.02, 15:26 bukowski wszedł chwiejnym krokiem do pokoju gdzie zgromadzeni byli wszyscy goscie... widac bylo ze sponiewierany, a przeciez nie chedozyl wieczorem... stanal w wejsciu spojrzal dumnie na zebranych... widac bylo ze chce cos powiedziec... ale nie powiedzial nic... usmiechnal sie tylko szeroko... brak dwoch gornych jedynek kontrastowal z nieprzecietna uroda tego chlopca... odwrocil sie, wyszedl... i swiom zwyczajem spadl ze schodow... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: narrator CD 10.01.02, 15:34 ...i od tej pory brakuje mu 2 jedynek na dole...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: głupie rozwydrzone baby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.01.02, 18:08 Wiecej wiary w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś