liisa.valo Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 18.07.08, 20:02 Ja od razu mówię, że nie polazłam, bo o ile na stałe w P-niu rezyduję, o tyle teraz nie będę ekstra jechać ze stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 18.07.08, 20:07 a to jakas z selekcja impreza? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 18.07.08, 20:07 Ja nie, bo po wypadku nie mam ochoty na imprezy, poza tym - żałoba. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 18.07.08, 20:08 ludzkie pojecie Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 18.07.08, 20:08 Z tego co wiem, Kontik i Szare. :-) 8n miała też być, ale widziałam, że kręciła się tu jeszcze niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 18.07.08, 20:09 no to będzie sex Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 18.07.08, 21:35 mial byc ze mna ale nie przyszlam Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 18.07.08, 20:53 no bo tak się zastanawiam czy poza kontikiem i szarą ktoś jeszcze :) bo sie tłum zgłosił na początek a się potem sypali jedno po drugim Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 18.07.08, 20:19 nie wiemm sie pwenie dowiemy potem, bo na pewno szara watek zalozy:-D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Juz nigdy 19.07.08, 01:36 nie wpadne na tak kretynski pomysl aby jaiekolwiek pomysly poddawac.. bo to i tak zostanie olane.. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Juz nigdy 19.07.08, 11:15 I słusznie. Nie dziwię się, że masz pretensje. Na początku TYLE osób zadeklarowało chęć spotkania a ciekawe ile się stawiło... Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Juz nigdy 19.07.08, 11:47 Kontik, ja np.przez wczorajsze pozne popoludnie i wieczor spalam, odsypiajac poprzednia noc. Nie nadawalam sie na wojaze do Poznania, brak czwartkowego snu dal o sobie znac i wczoraj niemal zasypialam stojac;) Szara byla? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Juz nigdy :-((( 19.07.08, 11:54 kontik_71 napisał: > nie wpadne na tak kretynski pomysl aby jaiekolwiek pomysly > poddawac.. bo to i tak zostanie olane.. <pociesza_Kontika>, Kontik-ich strata, i tyle. Nie martw sie, nie ma tego zlego, byle do niedzieli :-P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Juz nigdy 19.07.08, 12:01 a ty się na mnie obraziłeś. a ja kasy nie mam wogóle =( Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Juz nigdy 19.07.08, 14:39 Wiesz, że przyszłabym, gdybym była w Poznaniu. Ale akurat w kwestii praktyk to ja musiałam się dostosować do Agory, a nie Agora do mnie, więc sorry... Ale nie przejmuj się. W Wawie też wszyscy chcieli się ze mną spotkać, a jak przyszło co do czego, to pies z kulawą nogą nie przeszedł od słów do czynów. Pewno i Menka by się ze mną nie spotkała, gdyby nie to, że u niej mieszkam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Juz nigdy 19.07.08, 14:40 ale mialyscie dać znać jak będziecie mieć czas i chęć :P Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Juz nigdy 19.07.08, 14:44 My mamy czas i chęć niemal non stop :) Tylko we wtorek teraz mi nie pasuje, bom się już umówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Juz nigdy 19.07.08, 14:50 No to co nie mówicie? Ja tego nie wiem :P A do kiedy tu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Juz nigdy 19.07.08, 14:51 Kochana, no ja już jestem drugi tydzień. Tzn. drugi tydzień się kończy. I jeszcze tylko tydzień zostaję :) (w kwestiach terminowych kontaktejszyn się z Menką, bo to w końcu jej mieszkanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Juz nigdy 19.07.08, 14:57 No że drugi to wiem - tyle że mnie nie było. Nie musze napadać Menki w domu - daleko nie jest, można się napaść w połowie drogi w parku :P Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Juz nigdy 19.07.08, 15:02 A w którym miejscu ty mieszkasz? Gdzie jest ta połowa drogi? Bo na ten przykład można jutro (ale tak do 17, bo od 17 zajęta jestem :) Menka pewnym gestem wskazała parasole koło pizzerii :) czy one są w połowie drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Juz nigdy 19.07.08, 14:42 Pewno i Menka by się ze mną nie > spotkała, gdyby nie to, że u niej mieszkam :) Ale pewnie i tak Cię unika i chodzi do łazienki, kiedy Ty w kuchni siedzisz, coby jak najmniej kontaktu było. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Juz nigdy 19.07.08, 14:47 I tu się mylisz, kochana :-)Akurat do łazienki, tak jak i do łóżka - razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Juz nigdy 19.07.08, 14:59 liisa.valo napisała: > I tu się mylisz, kochana :-)Akurat do łazienki, tak jak i do łóżka - > razem :) Sodomia i Gomoria.:D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Juz nigdy 19.07.08, 16:44 na spotkanie przybył spiritus movens Kontik, koleżanka Kamila, pozdrawiam oboje i ja, siebie tez pozdrawiam;) w sumie ładując sie na szybkensa do pociagu myslalem ze beda problemy z frekwencją, nawet myslalem ze samego Kontika tylko spotkam, tak to już jest z tymi spotkaniami no ale luzik, przynajmniej kawałek Poznania by night sie olukało, dziura ogólnie rzecz biorąc, cos w przybliżeniu jak Warszawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Juz nigdy 19.07.08, 18:41 Ale miłe miasteczko, urokliwe i wierz mi, że po dłuższym pobycie, rozkochać się można :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Juz nigdy 19.07.08, 20:40 kontik_71 napisał: > nie wpadne na tak kretynski pomysl aby jaiekolwiek pomysly > poddawac.. bo to i tak zostanie olane.. Kontik, nie zostanie olane. Ale jak ktoś z Wawy miał się dostać do Poznania na 18...i to po pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Juz nigdy 19.07.08, 20:42 izabellaz1 napisała: > kontik_71 napisał: > > > nie wpadne na tak kretynski pomysl aby jaiekolwiek pomysly > > poddawac.. bo to i tak zostanie olane.. > > Kontik, nie zostanie olane. Ale jak ktoś z Wawy miał się dostać do Poznania na 18...i to po pracy??? Iza, ja mysle, ze Kontik mial na mysli raczej te osoby z POZ i okolic, ktore deklarowaly, ze beda a nie osoby z odleglych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Juz nigdy 19.07.08, 20:48 No, to ja akurat jestem usprawiedliwiona. Jestem w Warszawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka dobrze Wam radzę... 19.07.08, 11:38 nie przedłużajcie dyskusji i nie denerwujcie kontika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
5er NIKT :) było do przewidzenia 19.07.08, 12:15 kiedyś zresztą napisałem taką prognożę :DD Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 14:46 coz, jesli ktos organizuje spotkanie w dosc nieciekawym miejscu, w dodatku w piatek od 18(ciekawe kto po pracy w piatek ebdzie lecial do pociagu by zdazyc) slaba organizacja i tyle malo to spotkan jest organizowanych w wawie? tylko ze wiekszosc tylko gada(sczegolnie liisa jak to ona niby zapraszala i nikt nie chical jej pff) wystarczy jedna loża w np hula kula i bedzie 15 osob Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 14:50 jaceks20 napisał: > tylko ze wiekszosc tylko gada(sczegolnie liisa jak to ona niby > zapraszala i nikt nie chical jej pff) Mała korekta: wszyscy mnie chcą, tylko bliskość was przeraża. Dużo szczekata, a nic za tym nie idzie (w tym miejscu pragnę pozdrowić Dziewica). Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 14:53 no sorry ale troche mnie smieszy to co mowisz siedzic w wawie juz ze 2 tygodnie i zamiast pojsc na jakas impreze i poznac miasto i ludzi to zapraszasz na impreze na brodno pff pislaem ci gdzie warto isc na browara, nie skorzystalas wiec nie mow ze to inni tylko gadaja jade do domu na obiad, wroce wieczorem, bede na dobrym piwku w fajnym miejscu, bierz ta menke i zobaczymy jaka ty jestes odwazna:PP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 14:57 jaceks20 napisał: > bierz ta menke i zobaczymy jaka ty jestes odwazna:PP Ta menka ma już plany na dzisiejsze wieczór.:P Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 14:59 Chłoptasiu, a skąd ty wiesz co ja robię, gdzie i z kim? Wierz mi, że nie siedzimy cały czas w domu, zresztą, po tych dwóch tygodniach mam już dosyć warszawskich knajp - w niczym nie są lepsze od poznańskich. Dzisiaj - obawiam się - nigdzie nie pójdę z tobą na piwko, bo po pierwsze, nie lubię piwa, po drugie natomiast: mam już coś innego w planach, Menka zresztą zdaje się też gdzieś wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 20:09 hehe, ale ja ciebie nigdzie nie zapraszalem:P no w sumie masz racje, nie wiem gdzie lazisz po barach, pewnie o ciekawych godzinach skoro wieczorami posty piszesz hehe wyluzuj troche nic zlego ci nie zrobilem,, tylko irytujace byly twoje narzekania ze ktos bal sie czegos z Legijnym pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 20:39 O bardzo ciekawych godzinach. Tak się składa, że wieczorami pracuję przez internet, więc w wolnym czasie, którego mam sporo, piszę na forum. Nie za bardzo mogę robić coś innego, bo niezbyt mogę od kompa odejść. Co do irytujących narzekań - ty naprawdę ironii dostrzec nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 21:07 oj ok liisa widocznie nie zrozumialem, odczytalem twoj post jako dosc agresywny mam nadzieje ze spedzisz milo wieczor pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 16:08 jaceks20 napisał: > coz, jesli ktos organizuje spotkanie w dosc nieciekawym miejscu, w > dodatku w piatek od 18(ciekawe kto po pracy w piatek ebdzie lecial > do pociagu by zdazyc) > slaba organizacja i tyle a przepraszam to kiedy spotkanie mialo byc? W srode w poludnie? Poza tym to oczywiste, ze skoro spotaknie bylo w POZ to np.z WAW raczej sie nikt nie pofatyguje. Nieciekawe miejsce-trzeba bylo zaproponowac lepsze. Ale najprosciej jest skrytykowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 18:36 iberia, był ktoś z Wa-wy... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 18:38 kaamilka napisała: > iberia, był ktoś z Wa-wy... jesli byl to chwala mu/jej za to. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 18:56 A Ty Kamilka co tak dobrze zorientowana jesteś? Byłaś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 20.07.08, 23:22 A i owszem, byłam ja ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 20.07.08, 23:24 A to jest Twój stały nick?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 20.07.08, 23:30 tak. nie wiem czy pamiętasz mój pierwszy wątek - usunięty :) z linkiem z allegro. a potem to jakoś tak przestałam pisywać... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 20.07.08, 23:48 Tak, już kojarzę - suknia ślubna. :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 21.07.08, 00:27 brawo! :) dobra pamięć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 19.07.08, 20:34 iberia.pl napisała: > skoro spotaknie bylo w POZ to np.z WAW > raczej sie nikt nie pofatyguje. No raczej...:( Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: ciekawa jestem kto w końcu poszedł na to spot 20.07.08, 23:26 no ja nie dotarłam, bo mi się tak piątek ułożył, że przyszłabym spita do dragona:) przepraszam za mą nieobecność. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl ci co sie nie stawili mają 21.07.08, 08:06 u Kontika przechlapane. Co najwyzej Wawa moze sie jeszcze zreflektowac :-P Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: ci co sie nie stawili mają 21.07.08, 13:42 iberia.pl napisała: > Co najwyzej Wawa moze sie jeszcze zreflektowac* :-P *zrehabilitować?:)) Odpowiedz Link Zgłoś