monia853 19.07.08, 23:32 Aborcja to umieranie w matyczynym łonie... Gdzie miejsce na życie zmienia się w miejsce śmierci... A matka staje się dla dziecka grobem...!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: Aborcja to... 21.07.08, 12:58 tak, i wszystkim tym morderczyniom powinno sie na czole wytatuowac tablice nagrobna. Wtedy byloby jasne kogo opluc na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Aborcja to... 21.07.08, 15:36 exotique napisała: > tak, i wszystkim tym morderczyniom powinno sie na czole wytatuowac > tablice nagrobna. Wtedy byloby jasne kogo opluc na ulicy. > Tośwaidczy o tym jak bardzo wierząca jesteś!!! Zal to czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Aborcja to... 21.07.08, 16:15 Nie denerwuj sie tak, Exotique zartowala :) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Aborcja to... 22.07.08, 09:24 katja_24 napisała: > Nie denerwuj sie tak, Exotique zartowala :) hm ciekawe poczucie humoru. ja sie nie denerwuje. jestem spokojna osoba. rzadko sie zdarza ze mnie ktos wkurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: Aborcja to... 28.07.08, 00:58 Nie napisalam, ze jestem wierzaca. Tablica nagrobkowe maja nie tylko wierzacy. Nie lubie malologicznego podejcia do pewnych spraw, takiego jak ma autorka watku. Mam prawo dodac swoj komentarz, by przejaskrawic przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka8503 Re: Aborcja to... 28.11.08, 00:53 Wiesz, ciekawe co tobie możnaby napisać na czole... i nie wypowiadaj się w temacie, o którym nie masz pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: Aborcja to... 14.01.09, 17:09 aniulka8503 napisała: > Wiesz, ciekawe co tobie możnaby napisać na czole... > i nie wypowiadaj się w temacie, o którym nie masz pojęcia... to do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zero_0 exotique 15.01.09, 14:47 Tak, to do Ciebie. Odpowiadam za Aniulkę, bo on ma teraz ograniczony dostęp do netu. A co, jakies wątpliwości??? Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: exotique 17.01.09, 12:15 No to wiedz, ze mam pojecie o czym pisze. Nie mam zwyczaju wypowiadac sie w tematach, o ktorych nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka8503 Re: exotique 15.02.09, 17:50 Tak, to do ciebie... zero, dzięki za odpowiedź :) pozdrawiam Cię cieplutko :) No niestety, jeszcze jeszcze mam ograniczony dostęp do "świata"...ale dzisiaj trochę nadrabiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
brightwitch Re: Aborcja to... 23.02.09, 20:21 > tak, i wszystkim tym morderczyniom powinno sie na czole wytatuowac > tablice nagrobna. Wtedy byloby jasne kogo opluc na ulicy. Byłoby na kogo pluć, oj, byłoby... A ile świętoszek by się w tym gronie znalazło... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Aborcja to... 21.07.08, 15:35 monia853 napisała: > Aborcja to umieranie w matyczynym łonie... czyżby. jeszcze nie słyszałm aby aborcje robiło sie od środka... > Gdzie miejsce na życie zmienia się w miejsce śmierci... > A matka staje się dla dziecka grobem...!!! masz małe pojęcie o aborcji. jeśli sie usuwa ciąze to to zostałom usunięte nie zostaje w ciele matki. Poczytaj troche o tym albo przyjrzyj sie filowi który sama polecasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sempronia87 Re: Aborcja to... 07.09.09, 22:39 Chyba każdy to wie... jednakże ciekawa koncepcja, ze łono matki miejscem kaźni :( Chciałabym, żeby temat aborcji odpersonalizować... mówić ogólnie o samym fakcie a nie o kobietach i lekarzach i czemu nie mówi się o mężczyznach? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Aborcja to... 08.09.09, 07:19 sempronia87 napisała: > Chyba każdy to wie... jednakże ciekawa koncepcja, ze łono matki miejscem kaźn > i :( Chciałabym, żeby temat aborcji odpersonalizować... mówić ogólnie o samym f > akcie a nie o kobietach i lekarzach i czemu nie mówi się o mężczyznach.............. ................... ktorzy zmuszaja swoje kobiety do aborcji a sami spieprz.... az kurz leci Odpowiedz Link Zgłoś