gupijasio 25.07.08, 08:52 sobie tatuaż taki jak na reklamie gładzi szpachlowej-megaron, mówi ze wszyskich facetów to kręci. Ja jej na to ze paskudny, no i 3 dni sie nie odzywa do mnie. Jak ją przeprosic a jednocześnie nie powiedzieć ze jest ładny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mell24 Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:54 Jeśli lubisz okłamywać swoją dziewczynę, to powiedz, że jest przepiękny, a jeśli nie, to powiedz, że nie podobają Ci się tatuaże i, że ten też Ci się nie podoba...Inna sprawa, że to TAKIE KOBIECE obrażać się za szczerość, której się oczekiwało;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:57 no mówię ze paskudny, i nie powiem ze mi się podoba moge dać kase na usuniecie ew.? Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:55 jesli to nie zart, to ja jestem zachwycona. twoja dziewczyna jest super, pewnie bym sie w niej zakochala. Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:58 to takie banalne sciągnąc wzór z reklamy w tefale bo facetów to kręci Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:04 to jest zabawne, a nie banalne nie znam nikogo kto by zerznal taki pomysl z reklamy gładzi. twoja dziewczyna jest najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:07 e pewnie juz co piąty tatuaz w tym kraju jest taki? strasznie mamy podatne społeczeństwo na reklame Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:09 szczerze w to wątpię, zapytam wszytskich kolesi ktorzy tatuują, ktorych znam czy mieli juz takie zlecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:57 Powiedz tak: Masz rację, kochanie, jest śliczny i przepraszam. Tym samym nie mówisz, że jest ładny i przepraszasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:59 w zasadzie nie przepraszam, przepraszam taki juz jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:12 Masz dobre serducho, jakoś to rozwiążesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:13 no mam, więc chyba zamaluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:20 Coś zmalujesz? :> Opowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:21 napisałem ze zamaluje tatuaż:) wiem wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:28 I później tak grzecznie, bez zmalowywania, rączki na kołderce? Nuda, komary rypią, przejdźmy do środka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:35 jak zawsze, chyba nie wątpiłas?:) a może offf? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:43 gupijasio napisał: > jak zawsze, chyba nie wątpiłas?:) Wątpiłam, a raczej miałam nadzieję ;) > a może offf? A może innnnn :P Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:56 człowiek nadzieją się nie najada, cza wierzyć a moze raz of raz in?:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:06 gupijasio napisał: > człowiek nadzieją się nie najada, cza wierzyć I ufać, ale nie wszystkim i nie na głupio. > a moze raz of raz in?:) Yes, yes, yes ;) pl.youtube.com/watch?v=faAjiKh1ZK8 Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:19 o to madrze powiedziane:) - nie wszystkim :) ładne i kolor szminki tez;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:22 Ale umieć ufać, to strasznie ważne. Przerażają mnie ludzie podejrzliwie, nieufnie podchodzący do wszystkiego i wszystkich. Wietrzący spiski i szare strefy, układy i dołki. Ble! Ta pani ma, moim zdaniem skromnym, fantastyczny gust :) I ciekawy wokal, jego barwę. Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:34 chyba cza się z takim czujem urodzić, zę widzisz kogoś i odbierasz wibracje albo + albo -? wogóle jest całkiem:)i ta szminka;))))))) ciesze się ze Tobie też sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:39 No szminka Ci naprawdę odbiła, widzę ;))) A niby kobiety umalowane są ble... Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:42 bo szminka sama w sobie moze jest be, ale tu pasuja jak u lyncha z reszta kolorów Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:48 Noooo, dobre! To jej styl, gust i wyczucie, zazdraszczam jej normalnie i pracuję nad swoim stylem. Może do epoki sosnowej jesionki dam radę ;) Lynch pracuje z jakimś jednym operatorem, ma jakiegoś ulubionego, wiesz coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:51 moze ja też ktoś ubiera?a nie tylko rozbiera? nie wiem, ale moze to nie operator tylko sam lynch bo w sumie nie sadze zeby ktos mu to podsunął? to jest we wszystkich jego filmach Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:09 Nie no, jasne, że on wybiera operatora, scenografa, stylistów, itp. crew. Ale nie od parady jest Camerimage, operatorów doceniać cza :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:17 ja mówię o tych wściekłych kolorach, myslisz ze to operator? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:22 Myślę, że to przemyślana współpraca. Scenografa też wymieniłam. Oczywiście Lynch rządzi i dzieli. Qrde, może w końcu uda mi się podczas urlopu obejrzeć Straight Story bez zalewania się łzami w ilościach uniemożliwiających widzenie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:28 życzę;) a moze to - honey bunny...:))))))freez it's a roberry:)))) tez ładny cytat:) ja sie nie wzruszam niestety na filmach:( Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:35 Przy tym cytacie od razu mi się w głowie muzyka włącza :D pl.youtube.com/watch?v=LecHN0i53Is A scenę z "Bezsenności w Seattle" o różnicach w powodach filmowych wzruszeń u kobiet i mężczyzn kojarzysz? Super jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:45 :) black eyed peas ma wg mnie lepsza wersję;) widziałem ale nie kojarze:) dawno było;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:47 No, można się wyszaleć na parkiecie przy tej wersji ;) To pytanie pomocnicze: nawet na Parszywej Dwunastce się nie wzruszasz? To może chociaż na Parszywej Dwunastnicy? O, to by mogło być dobre gore :D Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:50 albo na rowerze?:) w którym momencie? na 12 ce? film nie ma na mnie takiego przekładu jak real:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:09 Albo "albo", albo "i" ;) No cóż, ja jestem filmowa i życiowa beksa. Beksę z Deppem uwielbiam i Roztańczonego Buntownika bez Deppa :D Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:24 "i" czasopisma:) hm, to ja nie, film to film:)i się nie mogę wczuć a jakbym ja zaczął płakac to Ty tez ze mna razem?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:27 Yhy. A co se będę żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:31 o qrd, to niemoge w takim razie opowiedzieć Ci mojej smutnej historii:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:35 Ale ja lubię sobie czasem popłakać, a ile można płakać patrząc na taką jedną torebkę, co o niej marzę, ale mnie nie stać :/ Daj true story ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:44 kiedyś tu na forum byłem gotowy kupić jednej dziewczynie jakąś kiecke o kórej pisała ze super, ale wymiękła i do tej pory załuje jak nieraz cos piszemy :) nie moge jak ktos płacze i nie wiem jak pomóc:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:37 gupijasio napisał: > kiedyś tu na forum byłem gotowy kupić jednej dziewczynie jakąś > kiecke o kórej pisała ze super, ale wymiękła i do tej pory załuje > jak nieraz cos piszemy :) Nie, na torebkę Cię nie naciągnę, na zwierzenia kiedyś mi się uda, choćby i głupie ;) > nie moge jak ktos płacze i nie wiem jak pomóc:) Jest jeden niezawodny sposób, ale zmilczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:40 Ty bardzo wierzysz w siebie jak widze:) zobaczymy?:) pozycja na zabę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:44 gupijasio napisał: > Ty bardzo wierzysz w siebie jak widze:) zobaczymy?:) :F Masz manię szastania znakiem zapytania! > pozycja na zabę?:) Ne-e. Ale rozśmieszanie bywa fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:48 serio? w sumie nie są zbyt drogie to co tam:) qrd no jest pare metod, ale nie zawsze sie sprawdzaja w danym przypadku nie? se szastłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:54 gupijasio napisał: > serio? w sumie nie są zbyt drogie to co tam:) A jasne! Nie żałuję Ci, tylko staram się radzić sobie bez zwierzeń ;) > qrd no jest pare metod, ale nie zawsze sie sprawdzaja w danym > przypadku nie? se szastłem:) > :DDD Jak ktoś ma focha to mówisz, że szasta du*ą? :> Bo ja tak! A przed fajnym weekendem mówisz, że du*a Ci się tli? Bo ja tak. Dupa na prezydenta :D Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:06 Twoich zwierzeń? czy moich? nie nie mówie:) głaszczę albo przytulam:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:10 gupijasio napisał: > Twoich zwierzeń? czy moich? Bez swoich się dobrze czuję. Bez Twoich też, ale chochlik, ten w środku, jak się mu czegoś odmawia, to się stawia, bydlak. Zaleję go chyba ;) > nie nie mówie:) głaszczę albo przytulam:) Ale co? Jak ktoś ma focha? Czy jak się cieszy z perspektywy weekendu. Bo jeśli mówisz o tym, co robisz, gdy ktoś płacze, to siadaj, pięć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:14 finladniom najlepiej:) dziękuję, a dlaczego nie 6? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:17 gupijasio napisał: > finladniom najlepiej:) Mam ochotę na waniliowy absolut, jeśli chodzi o wódę, ale raczej będzie to ulubiony dżekuś :) > dziękuję, a dlaczego nie 6? Bo ja staromodna jestem ;) 5 z koroną, pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:21 i ja qrd też chyba ma cos planie ale wróce pewnie w sob to nie piję myślałem ze jakies braki wyszły chociaz pięc jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:37 gupijasio napisał: > i ja qrd też chyba ma cos planie ale wróce pewnie w sob to nie piję E? > myślałem ze jakies braki wyszły chociaz pięc jest ok:) Jak będziesz marudził, to trzy na szynach dam! Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:41 nie o weekendzie pisałas? bo ja tak moze byc;) widocznie sie należało Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:45 O weekendzie, ale Twojego wywodu nie załapałam. Jakie "wrócę w sobotę, to nie"? Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:48 no bo jade i wracam:)to nie pije Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:52 No ja myślę! Dobra, muszę ogarnąć biurko po dzisiejszym pracowitym dzionku :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:54 więc jesteś? dobra ja to juz w zasdzie po godzinach siedze;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:56 gupijasio napisał: > więc jesteś? A tego to jestem bardziej pewna, niż tej pierwszej części ;) > dobra ja to juz w zasdzie po godzinach siedze;) Sio, pracoholiku, bo zemrzesz na karoshi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:57 bo namacalnie?:) :)))ta, ale cos tam porobiłem:) spoko miłego weeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 16:01 Bye i wzajemnie. Nie myśl tyle o namacalności, tylko ją czyń. I nie myśl o tatuażu, rzekłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:37 Największą słabość mam do "Ahi estas tu", które leciało w tle reklamy Andaluzji i "Como lo siento". Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:41 :))))) O Chambao mowa, si, chica? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:43 Yo si, ale widząc odpowiedź Jasia pomyślałam, że Ty jednak nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:49 O yeah yeah yeahs i szmince wokalistki tej kapeli :D Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:51 ja się skupiam na słowach, a nie szmince :PPPP a jak szminka to tylko czerwona :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:09 Read my lips ;))) I jest czerwona, i jest! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:17 Ale teraz w tym momencie? Ludzie, sole trzeźwiące dla Baby! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:31 Niech zgadnę, pojechałaś sobie po wiertaczach jak po dzikich świniach? ;))) Czytałaś "Nazywam się czerwień"? Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:16 > sobie tatuaż taki jak na reklamie gładzi szpachlowej-megaron, mówi > ze wszyskich facetów to kręci. tak spontanicznie, bez konsultacji z Tobą?? > Ja jej na to ze paskudny, no i 3 dni sie nie odzywa do mnie. Jak ją > przeprosic a jednocześnie nie powiedzieć ze jest ładny? powiedz, że jest "średni"...;P Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:21 no widzisz mnie tez to zszkowało słowa juz padły-powiedziałem ze jest paskudny, ale co miałem kłamac? Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:30 gupijasio napisał: > no widzisz mnie tez to zszkowało może to miała być jakaś forma buntu?? > słowa juz padły-powiedziałem ze jest paskudny, ale co miałem kłamac? kłamać w żadnym wypadku nie powinieneś! Ja zawsze jestem szszera, nawet jeżeli chodzi o ścięcie włosów... Jak mi się nie pdoba to mówię wprost. Gdyby mój facet zrobił tatuaż bez mojej wiedzy, to chyba ja bym się do niego nie odezwała przez tydzień ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:41 bunt to by był jakby jeśc przestała, nie chyba nie bunt? i ja tez mówie co myslę, oczywiście wtedy kiedy mówię bo nieraz milczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:27 No przeproś i powiedz, że ona Ci się podoba a nie tatuaż :> i już i koniec i po ptokach :D Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:35 no powiedziałem ze to nie tak ze o wzór chodziło dostałem odpowiedź - z nami koniec Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:39 no nie? i to komu? mnie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:44 gupijasio napisał: > no nie? i to komu? mnie:))))))) no tego to już pojąć nie mogę!!! Jak śmiała ;P chyba, że miałeś już inne występki na swoim koncie...?? Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:49 wziąłem od niej tylko 5 zł za pogłaskanie mojego psa Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:53 gupijasio napisał: > wziąłem od niej tylko 5 zł za pogłaskanie mojego psa to chyba trochę drogo, nie sądzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:56 nie , chyba? po zeby dał się pogłaskac musiałem jej dac troche kiełbasy Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:59 gupijasio napisał: > nie , chyba? > po zeby dał się pogłaskac musiałem jej dac troche kiełbasy psu, czy dziewczynie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:13 do jej dłoni a potem do psam pyska Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:20 chociaż pies był szczęśliwy... A Ty w ogóle chcesz się z Nią pogodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:25 no chociaż:) a Ty byś chciała mieć w domu słoneczniki van gogha z róża w środku? Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:26 gupijasio napisał: > no chociaż:) > a Ty byś chciała mieć w domu słoneczniki van gogha z róża w środku? hm...oryginał, bez róży jak najbardziej :D Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:48 czymże, więc jest to wołanie o pomoc na FK?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:49 serio odbierasz to jako wołanie? tema podrzuciłem do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:51 ja tu niczego na serio nie biorę ;) tak się z Tobą droczę i zobaczę co z tego wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:53 znaczy testujesz mnie? a ja sie daje wciągac w grę? Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:01 nie o to mi chodziło... jednak większość tych postów to pewnego rodzaju gierki, nie sądzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:04 :) wiem gierki? nie raczej sposób na spedzenie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:06 Pójdźmy na kompromis - sposób na spędzenie czasu poprzez gierki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:16 jestem otwarty zawsze na inicjatywy ale nie poczuwam sie do gierek:) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:19 gierka pojęciem względnym jest :) a czas dłuży się i dłuży... Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:21 kontekst wskazywał raczej bezwględność:) ee nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:29 bo zaraz zgeberalizuję, ze kobiety to gł gierki uprawiaja na forum zamiast pisac na temat;PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:33 Toć piszę W temacie i czasem NA temat ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:39 czyli czasem nie na temat?:)myslałem ze mam monopol? Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:42 cóż... w wątku dotyczacym Twojego "dylematu;P" postów na temat jest zdecydowanie mniej niż tych obok tematu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:44 więc co z tymi gierkami?:)o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:49 eh... palnęłam, a teraz się czepiasz ;) nie ma żadnych gierek, wiec tym bardziej ja ich nie prowadzę. Pasuje?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:51 :) czyli piszesz nieprawdę? ooooooo nie ładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:19 ja zawsze piszę najprawdziwszą prawdę. Kwestia tylko ustalenia, czymż że ta prawda jest?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:24 czyli teoria einsteina?:) no powinna byc tym zeby druga strona myślała jak Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:34 niby tak , ale łatwe to nie będzie, bo mam zawsze swój punkt widzenia, a ten jak wiadomo... zależy od punktu siedzenia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:46 to wtedy sa problemy z komunikatywnością, ja sie staram mówić w sposób mozliwie prosty i tak wiem ze mówię zagmatwanie:)a skróty myślowe to juz wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:57 > to wtedy sa problemy z komunikatywnością, nie doskwierają mi one zbyt mocno - swoje osiągam ;) > ja sie staram mówić w sposób mozliwie prosty i tak wiem ze mówię > zagmatwanie:)a skróty myślowe to juz wogóle hahaha, może i się starasz, ale dla mnie nie zawsze jest jasno i przejrzyście...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:04 hm asertywistka:) ale ja sobie zdaje z tego sprawę:) ale chyba watek przewodni czytelny? Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:10 klarownyn niczym woda z górskiego źródełka :) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:20 a jaki z tego morał?? - jak się chce, to się potrafi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:22 dziewczyny nie róbcie tatuaży:) nie do końca w to akurat nie wierzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:29 gupijasio napisał: > dziewczyny nie róbcie tatuaży:) > nie do końca w to akurat nie wierzę:) czyli jednak lubisz tatuaże?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:30 ????nie druga część odnosiła się do Twojej drugiej części:) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:34 no tak... czytanie ze zrozumieniem o tej porze, przy tej temperaturze za oknem sprawia mi problemy... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:45 w domu też jest gorąco... Myślę, że na plaży, przy wiejącej bryzie byłoby dopiero przyjemnie :D ale się rozmarzyłam...;P Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:49 nie trzeba okien otwierać to będzie chłodniej, komp przy bryzie by zamókł:( minęło?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:54 gupijasio napisał: > nie trzeba okien otwierać to będzie chłodniej, mam tylko lekko uchylone. > komp przy bryzie by zamókł:( osłoniłabym go namiocikiem plażowym ;) minęło?:) niee ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:12 ale to powinno działac jak termos, nie moze byc lekko uchylone:) jakie to namiociki plazowe?faceci ze wzwodem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:16 > ale to powinno działac jak termos, nie moze byc lekko uchylone:) nie ode mnie wszystko zależy. Sa jeszcze inne intruzy, które okna otwierają.. > jakie to namiociki plazowe?faceci ze wzwodem?:) ale Ci się skojarzyło hahaha... Miałam na myśli inne - nieco bardziej funcjonalne, ale jeśli takiego pana spotkam, to czemu nie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:19 to będzie ciepło:) intruzów nalezy gonić z laptopem podbiegnij pod namiocik:) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:22 niestety - nie wszystkich można i wypada... tylko teraz pod który?? Mętlik mi w głowie zrobiłeś... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:27 to klimę załóż moze?:) najwiekszy oczywiście zeby przed bryzą chronił Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:31 tyle tylko, że najwieksze czasami okazuje się zawodne. Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:33 no to nie wiem co Ci doradzić? nici z plazy trza bedzie zza okna pisac:( Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:29 i kto tu jest niezdecydowany...;P Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:30 spoko spoko, zaraz się zmyje chociaż w sumie nie wiedziałam, że do gładzi dodają naklejki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:37 permamientny niestety zależy do jakiej gładzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:40 jakoś mi się nie chce wierzyć, że reklama do tego stopnia mogłaby być natchnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:44 no nie ;) ale automatycznie zastosowałam przymróżenie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:48 to spadaj na anal i nie zaczepiaj obcych chłopów na obcym forum:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:50 gdybyś spojrzał do wyszukiwarki, to byś się przekonał, że na FK byłam już wiele lat temu ;)) a a propos anala, to tam właśnie mam obcych chłopów :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:52 no weź bo mysląłem ze mnie wkręcasz a Ty na serio nie wiesz kto ja?:)))))aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:53 o fuck, jak się okaże że Ty to k/tqp to będzie wtopa :PP no przyznawaj się Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:58 no i gadaj z takim, jak się nawet do nicka nie chce przyznać :P Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:59 a btw lipiec w krak chyba sie nie uda:( sie pozmieniało Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:01 no to lipa :( ale ja prawdopodbnie będę u Was w sierpniu, a potem od października to co chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:06 a sierpień kiedy? bo urlopy od 4-go? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:08 no teoretycznie z tego co wstępnie rozmawiałam z matką założycielką to w połowie ale też muszę sobie obadać jak jest seksretariat czynny, bo mam złożyć 1 magiczny podpis i następnym razem informuj o nickach, żebym wiecznie na blond pustaka nie wychodziła :P Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:14 a nie da się podpisu poczta?:) ja ten nick mam tylko tu bo poprzedni za wrogą względem adminów sygnaturke wycinali:)to się zmówimy w takim razie jak v wyjedzie to najwyzej bez niej sie widzimy he he;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:26 jakąś umowę mam podpisać, więc nie wiem czy się da... pewnie, że wolałabym pocztą, bo oni w wakacje to mają w chorych godzinach ten sekretariat otwarty, no i nie w weekendy ;/ ale coś pokombinuję :) a ona na tydzień czy dwa spada na leżak? Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:30 kopia faxem oryginał pocztą proste na 2 ale będzie w domu chyba od 11 go? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:34 o ile oni mi tą umowę w jakikolwiek sposób zechcą dostarczyć ;) no to git, wyrobimy wszyscy czasowo :) no chyba, że Ty po 15 gdzieś spadniesz Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:47 łaskę robią?:) eeeeee jest taka szansa ze 2 ga połowa ale nie wiem jeszcze nic Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:20 a pewno że może, nie wnikam w jej dewiacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:32 :) i zwykły tusz byłby tu nienamiejscu więc czym hmmm?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:18 a jaa bedzie nieduza to nie powiesz ze chyba Cie nie kocham juz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:31 no nie wiem, moze powiem? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:38 to jednak mało wiesz o mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:58 ekstra laska że zrobiła coś co kręci wszystkich facetów poza tym jednym <lol> Odpowiedz Link Zgłoś