Dodaj do ulubionych

moja dziewczyna zrobiła

25.07.08, 08:52
sobie tatuaż taki jak na reklamie gładzi szpachlowej-megaron, mówi
ze wszyskich facetów to kręci.
Ja jej na to ze paskudny, no i 3 dni sie nie odzywa do mnie. Jak ją
przeprosic a jednocześnie nie powiedzieć ze jest ładny?
Obserwuj wątek
    • mell24 Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:54
      Jeśli lubisz okłamywać swoją dziewczynę, to powiedz, że jest
      przepiękny, a jeśli nie, to powiedz, że nie podobają Ci się tatuaże
      i, że ten też Ci się nie podoba...Inna sprawa, że to TAKIE KOBIECE
      obrażać się za szczerość, której się oczekiwało;)
      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:57
        no mówię ze paskudny, i nie powiem ze mi się podoba
        moge dać kase na usuniecie ew.?
    • 8n Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:55
      jesli to nie zart, to ja jestem zachwycona.
      twoja dziewczyna jest super, pewnie bym sie w niej zakochala.
      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:58
        to takie banalne sciągnąc wzór z reklamy w tefale bo facetów to kręci
        • 8n Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:04
          to jest zabawne, a nie banalne
          nie znam nikogo kto by zerznal taki pomysl z reklamy gładzi.

twoja dziewczyna jest najlepsza!
          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:07
            e pewnie juz co piąty tatuaz w tym kraju jest taki?
            strasznie mamy podatne społeczeństwo na reklame
            • 8n Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:09
              szczerze w to wątpię, zapytam wszytskich kolesi ktorzy tatuują, ktorych znam czy
              mieli juz takie zlecenia.
              • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:10
                :PPPP
    • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:57
      Powiedz tak:
      Masz rację, kochanie, jest śliczny i przepraszam.

Tym samym nie mówisz, że jest ładny i przepraszasz :P
      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 08:59
        w zasadzie nie przepraszam,
        przepraszam taki juz jestem:)
        • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:12
          Masz dobre serducho, jakoś to rozwiążesz :)
          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:13
            no mam, więc chyba zamaluję:)
            • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:20
              Coś zmalujesz? :>
              Opowiadaj!
              • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:21
                napisałem ze zamaluje tatuaż:)
                wiem wiem:)
                • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:28
                  I później tak grzecznie, bez zmalowywania, rączki na kołderce?
                  Nuda, komary rypią, przejdźmy do środka ;)
                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:35
                    jak zawsze, chyba nie wątpiłas?:)
                    a może offf?
                    • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:43
                      gupijasio napisał:

> jak zawsze, chyba nie wątpiłas?:)

Wątpiłam, a raczej miałam nadzieję ;)

> a może offf?

A może innnnn :P
                      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 09:56
                        człowiek nadzieją się nie najada, cza wierzyć
                        a moze raz of raz in?:)
                        • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:06
                          gupijasio napisał:

> człowiek nadzieją się nie najada, cza wierzyć

I ufać, ale nie wszystkim i nie na głupio.

> a moze raz of raz in?:)

Yes, yes, yes ;)

pl.youtube.com/watch?v=faAjiKh1ZK8
                          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:19
                            o to madrze powiedziane:) - nie wszystkim

:) ładne i kolor szminki tez;)
                            • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:22
                              Ale umieć ufać, to strasznie ważne.
                              Przerażają mnie ludzie podejrzliwie, nieufnie podchodzący do wszystkiego i
                              wszystkich. Wietrzący spiski i szare strefy, układy i dołki. Ble!

Ta pani ma, moim zdaniem skromnym, fantastyczny gust :)
                              I ciekawy wokal, jego barwę.
                              • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:34
                                chyba cza się z takim czujem urodzić, zę widzisz kogoś i odbierasz
                                wibracje albo + albo -?
                                wogóle jest całkiem:)i ta szminka;)))))))
                                ciesze się ze Tobie też sie podoba:)
                                • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:39
                                  No szminka Ci naprawdę odbiła, widzę ;)))
                                  A niby kobiety umalowane są ble...
                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:42
                                    bo szminka sama w sobie moze jest be,
                                    ale tu pasuja jak u lyncha z reszta kolorów
                                    • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:48
                                      Noooo, dobre!
                                      To jej styl, gust i wyczucie, zazdraszczam jej normalnie i pracuję nad swoim
                                      stylem. Może do epoki sosnowej jesionki dam radę ;)
                                      Lynch pracuje z jakimś jednym operatorem, ma jakiegoś ulubionego, wiesz coś na
                                      ten temat?
                                      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:51
                                        moze ja też ktoś ubiera?a nie tylko rozbiera?
                                        nie wiem, ale moze to nie operator tylko sam lynch bo w sumie nie
                                        sadze zeby ktos mu to podsunął? to jest we wszystkich jego filmach
                                        • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:09
                                          Nie no, jasne, że on wybiera operatora, scenografa, stylistów, itp. crew.
                                          Ale nie od parady jest Camerimage, operatorów doceniać cza :)
                                          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:17
                                            ja mówię o tych wściekłych kolorach,
                                            myslisz ze to operator?
                                            • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:22
                                              Myślę, że to przemyślana współpraca.
                                              Scenografa też wymieniłam.
                                              Oczywiście Lynch rządzi i dzieli.

Qrde, może w końcu uda mi się podczas urlopu obejrzeć Straight Story bez
                                              zalewania się łzami w ilościach uniemożliwiających widzenie :/
                                              • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:28
                                                życzę;) a moze to - honey bunny...:))))))freez it's a roberry:))))
                                                tez ładny cytat:)
                                                ja sie nie wzruszam niestety na filmach:(
                                                • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:35
                                                  Przy tym cytacie od razu mi się w głowie muzyka włącza :D
                                                  pl.youtube.com/watch?v=LecHN0i53Is
                                                  A scenę z "Bezsenności w Seattle" o różnicach w powodach filmowych wzruszeń u
                                                  kobiet i mężczyzn kojarzysz?
                                                  Super jest :D
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:45
                                                    :) black eyed peas ma wg mnie lepsza wersję;)
                                                    widziałem ale nie kojarze:) dawno było;)
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:47
                                                    No, można się wyszaleć na parkiecie przy tej wersji ;)

To pytanie pomocnicze: nawet na Parszywej Dwunastce się nie wzruszasz?
                                                    To może chociaż na Parszywej Dwunastnicy? O, to by mogło być dobre gore :D
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:50
                                                    albo na rowerze?:)
                                                    w którym momencie? na 12 ce?
                                                    film nie ma na mnie takiego przekładu jak real:)
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:09
                                                    Albo "albo", albo "i" ;)

No cóż, ja jestem filmowa i życiowa beksa.
                                                    Beksę z Deppem uwielbiam i Roztańczonego Buntownika bez Deppa :D
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:24
                                                    "i" czasopisma:)
                                                    hm, to ja nie, film to film:)i się nie mogę wczuć
                                                    a jakbym ja zaczął płakac to Ty tez ze mna razem?:)))))
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:27
                                                    Yhy.
                                                    A co se będę żałować.
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:31
                                                    o qrd, to niemoge w takim razie opowiedzieć Ci mojej smutnej
                                                    historii:)
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:35
                                                    Ale ja lubię sobie czasem popłakać, a ile można płakać patrząc na taką jedną
                                                    torebkę, co o niej marzę, ale mnie nie stać :/
                                                    Daj true story ;)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:44
                                                    kiedyś tu na forum byłem gotowy kupić jednej dziewczynie jakąś
                                                    kiecke o kórej pisała ze super, ale wymiękła i do tej pory załuje
                                                    jak nieraz cos piszemy :)
                                                    nie moge jak ktos płacze i nie wiem jak pomóc:)
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:37
                                                    gupijasio napisał:

> kiedyś tu na forum byłem gotowy kupić jednej dziewczynie jakąś
                                                    > kiecke o kórej pisała ze super, ale wymiękła i do tej pory załuje
                                                    > jak nieraz cos piszemy :)

Nie, na torebkę Cię nie naciągnę, na zwierzenia kiedyś mi się uda, choćby i
                                                    głupie ;)

> nie moge jak ktos płacze i nie wiem jak pomóc:)

Jest jeden niezawodny sposób, ale zmilczę :)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:40
                                                    Ty bardzo wierzysz w siebie jak widze:) zobaczymy?:)
                                                    pozycja na zabę?:)
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:44
                                                    gupijasio napisał:

> Ty bardzo wierzysz w siebie jak widze:) zobaczymy?:)

:F
                                                    Masz manię szastania znakiem zapytania!

> pozycja na zabę?:)

Ne-e.
                                                    Ale rozśmieszanie bywa fajne :)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:48
                                                    serio? w sumie nie są zbyt drogie to co tam:)
                                                    qrd no jest pare metod, ale nie zawsze sie sprawdzaja w danym
                                                    przypadku nie? se szastłem:)
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:54
                                                    gupijasio napisał:

> serio? w sumie nie są zbyt drogie to co tam:)

A jasne! Nie żałuję Ci, tylko staram się radzić sobie bez zwierzeń ;)

> qrd no jest pare metod, ale nie zawsze sie sprawdzaja w danym
                                                    > przypadku nie? se szastłem:)
                                                    >
                                                    :DDD
                                                    Jak ktoś ma focha to mówisz, że szasta du*ą? :>
                                                    Bo ja tak!
                                                    A przed fajnym weekendem mówisz, że du*a Ci się tli?
                                                    Bo ja tak.
                                                    Dupa na prezydenta :D
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:06
                                                    Twoich zwierzeń? czy moich?
                                                    nie nie mówie:) głaszczę albo przytulam:)
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:10
                                                    gupijasio napisał:

> Twoich zwierzeń? czy moich?

Bez swoich się dobrze czuję. Bez Twoich też, ale chochlik, ten w środku, jak się
                                                    mu czegoś odmawia, to się stawia, bydlak. Zaleję go chyba ;)

> nie nie mówie:) głaszczę albo przytulam:)

Ale co?
                                                    Jak ktoś ma focha? Czy jak się cieszy z perspektywy weekendu.

Bo jeśli mówisz o tym, co robisz, gdy ktoś płacze, to siadaj, pięć :)))
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:14
                                                    finladniom najlepiej:)
                                                    dziękuję, a dlaczego nie 6?
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:17
                                                    gupijasio napisał:

> finladniom najlepiej:)

Mam ochotę na waniliowy absolut, jeśli chodzi o wódę, ale raczej będzie to
                                                    ulubiony dżekuś :)

> dziękuję, a dlaczego nie 6?

Bo ja staromodna jestem ;)
                                                    5 z koroną, pasi?
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:21
                                                    i ja qrd też chyba ma cos planie ale wróce pewnie w sob to nie piję
                                                    myślałem ze jakies braki wyszły chociaz pięc jest ok:)
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:37
                                                    gupijasio napisał:

> i ja qrd też chyba ma cos planie ale wróce pewnie w sob to nie piję

E?

> myślałem ze jakies braki wyszły chociaz pięc jest ok:)

Jak będziesz marudził, to trzy na szynach dam!
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:41
                                                    nie o weekendzie pisałas? bo ja tak
                                                    moze byc;) widocznie sie należało
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:45
                                                    O weekendzie, ale Twojego wywodu nie załapałam.
                                                    Jakie "wrócę w sobotę, to nie"?
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:48
                                                    no bo jade i wracam:)to nie pije
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:52
                                                    No ja myślę!
                                                    Dobra, muszę ogarnąć biurko po dzisiejszym pracowitym dzionku :DDD
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:54
                                                    więc jesteś?
                                                    dobra ja to juz w zasdzie po godzinach siedze;)
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:56
                                                    gupijasio napisał:

> więc jesteś?

A tego to jestem bardziej pewna, niż tej pierwszej części ;)

> dobra ja to juz w zasdzie po godzinach siedze;)

Sio, pracoholiku, bo zemrzesz na karoshi ;)))
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:57
                                                    bo namacalnie?:)
                                                    :)))ta, ale cos tam porobiłem:) spoko
                                                    miłego weeka:)
                                                  • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 16:01
                                                    Bye i wzajemnie.
                                                    Nie myśl tyle o namacalności, tylko ją czyń. I nie myśl o tatuażu, rzekłam :)))
                              • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:37
                                Największą słabość mam do "Ahi estas tu", które leciało w tle
                                reklamy Andaluzji i "Como lo siento".
                                • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:41
                                  :)))))
                                  O Chambao mowa, si, chica? ;)
                                  • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:43
                                    Yo si, ale widząc odpowiedź Jasia pomyślałam, że Ty jednak nie ;)
                                    • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:49
                                      O yeah yeah yeahs i szmince wokalistki tej kapeli :D
                                      • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:51
                                        ja się skupiam na słowach, a nie szmince :PPPP
                                        a jak szminka to tylko czerwona :)
                                        • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:09
                                          Read my lips ;)))

I jest czerwona, i jest!
                                          • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:13
                                            :)))))))))
                                            mam słabość :D
                                            • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:17
                                              Ale teraz w tym momencie?
                                              Ludzie, sole trzeźwiące dla Baby! ;)))
                                              • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:24
                                                już lepiej :)
                                                • funny_game Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:31
                                                  Niech zgadnę, pojechałaś sobie po wiertaczach jak po dzikich świniach? ;)))
                                                  Czytałaś "Nazywam się czerwień"?
    • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:16
      > sobie tatuaż taki jak na reklamie gładzi szpachlowej-megaron, mówi
      > ze wszyskich facetów to kręci.

tak spontanicznie, bez konsultacji z Tobą??

> Ja jej na to ze paskudny, no i 3 dni sie nie odzywa do mnie. Jak

> przeprosic a jednocześnie nie powiedzieć ze jest ładny?

powiedz, że jest "średni"...;P

• gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:21
        no widzisz mnie tez to zszkowało
        słowa juz padły-powiedziałem ze jest paskudny, ale co miałem kłamac?
        • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:30
          gupijasio napisał:

> no widzisz mnie tez to zszkowało

może to miała być jakaś forma buntu??

> słowa juz padły-powiedziałem ze jest paskudny, ale co miałem
          kłamac?

kłamać w żadnym wypadku nie powinieneś! Ja zawsze jestem szszera,
          nawet jeżeli chodzi o ścięcie włosów... Jak mi się nie pdoba to
          mówię wprost. Gdyby mój facet zrobił tatuaż bez mojej wiedzy, to
          chyba ja bym się do niego nie odezwała przez tydzień ;)
          >
          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:41
            bunt to by był jakby jeśc przestała, nie chyba nie bunt?
            i ja tez mówie co myslę, oczywiście wtedy kiedy mówię bo nieraz
            milczę;)
    • demonii.larua Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:27
      No przeproś i powiedz, że ona Ci się podoba a nie tatuaż :> i już i koniec i po
      ptokach :D
      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:35
        no powiedziałem ze to nie tak ze o wzór chodziło dostałem odpowiedź -
        z nami koniec
        • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:37
          szczerze?? Dzwina jakaś... ;)
          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:39
            no nie? i to komu? mnie:)))))))
            • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:44
              gupijasio napisał:

> no nie? i to komu? mnie:)))))))

no tego to już pojąć nie mogę!!! Jak śmiała ;P
              chyba, że miałeś już inne występki na swoim koncie...??
              • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:49
                wziąłem od niej tylko 5 zł za pogłaskanie mojego psa
                • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:53
                  gupijasio napisał:

> wziąłem od niej tylko 5 zł za pogłaskanie mojego psa

to chyba trochę drogo, nie sądzisz??
                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:56
                    nie , chyba?
                    po zeby dał się pogłaskac musiałem jej dac troche kiełbasy
                    • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:59
                      gupijasio napisał:

> nie , chyba?
                      > po zeby dał się pogłaskac musiałem jej dac troche kiełbasy

psu, czy dziewczynie ? ;)
                      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:02
                        pośrednio psu
                        • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:06
                          a bezpośrednio?
                          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:13
                            do jej dłoni a potem do psam pyska
                            • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:20
                              chociaż pies był szczęśliwy...
                              A Ty w ogóle chcesz się z Nią pogodzić?
                              • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:25
                                no chociaż:)
                                a Ty byś chciała mieć w domu słoneczniki van gogha z róża w środku?
                                • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:26
                                  gupijasio napisał:

> no chociaż:)
                                  > a Ty byś chciała mieć w domu słoneczniki van gogha z róża w środku?

hm...oryginał, bez róży jak najbardziej :D
                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:31
                                    a no widzisz
                                    • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:33
                                      więc czym się zadręczasz??
                                      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:46
                                        :)zaraz zdręczasz:)
                                        • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:48
                                          czymże, więc jest to wołanie o pomoc na FK?? ;))
                                          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:49
                                            serio odbierasz to jako wołanie?
                                            tema podrzuciłem do rozmowy
                                            • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:51
                                              ja tu niczego na serio nie biorę ;) tak się z Tobą droczę i zobaczę
                                              co z tego wyjdzie :)
                                              • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:53
                                                znaczy testujesz mnie? a ja sie daje wciągac w grę?
                                                • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:01
                                                  nie o to mi chodziło...
                                                  jednak większość tych postów to pewnego rodzaju gierki, nie sądzisz??
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:04
                                                    :) wiem
                                                    gierki? nie raczej sposób na spedzenie czasu
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:06
                                                    Pójdźmy na kompromis - sposób na spędzenie czasu poprzez gierki:)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:16
                                                    jestem otwarty zawsze na inicjatywy ale nie poczuwam sie do gierek:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:19
                                                    gierka pojęciem względnym jest :)
                                                    a czas dłuży się i dłuży...
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:21
                                                    kontekst wskazywał raczej bezwględność:)
                                                    ee nie:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:26
                                                    jak nie, jak tak ;P
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:29
                                                    bo zaraz zgeberalizuję, ze kobiety to gł gierki uprawiaja na forum
                                                    zamiast pisac na temat;PPPPPPP
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:33
                                                    Toć piszę W temacie i czasem NA temat ;))
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:39
                                                    czyli czasem nie na temat?:)myslałem ze mam monopol?
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:42
                                                    cóż... w wątku dotyczacym Twojego "dylematu;P" postów na temat jest
                                                    zdecydowanie mniej niż tych obok tematu ;)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:44
                                                    więc co z tymi gierkami?:)o co chodzi?
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:49
                                                    eh... palnęłam, a teraz się czepiasz ;)
                                                    nie ma żadnych gierek, wiec tym bardziej ja ich nie prowadzę.
                                                    Pasuje?? ;)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:51
                                                    :) czyli piszesz nieprawdę? ooooooo nie ładnie:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:19
                                                    ja zawsze piszę najprawdziwszą prawdę. Kwestia tylko ustalenia,
                                                    czymż że ta prawda jest?? :)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:24
                                                    czyli teoria einsteina?:)
                                                    no powinna byc tym zeby druga strona myślała jak Ty:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:34
                                                    niby tak , ale łatwe to nie będzie, bo mam zawsze swój punkt
                                                    widzenia, a ten jak wiadomo... zależy od punktu siedzenia...;)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:46
                                                    to wtedy sa problemy z komunikatywnością,
                                                    ja sie staram mówić w sposób mozliwie prosty i tak wiem ze mówię
                                                    zagmatwanie:)a skróty myślowe to juz wogóle
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:57
                                                    > to wtedy sa problemy z komunikatywnością,

nie doskwierają mi one zbyt mocno - swoje osiągam ;)

> ja sie staram mówić w sposób mozliwie prosty i tak wiem ze mówię
                                                    > zagmatwanie:)a skróty myślowe to juz wogóle

hahaha, może i się starasz, ale dla mnie nie zawsze jest jasno i
                                                    przejrzyście...;)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:04
                                                    hm asertywistka:)
                                                    ale ja sobie zdaje z tego sprawę:)
                                                    ale chyba watek przewodni czytelny?
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:10
                                                    klarownyn niczym woda z górskiego źródełka :)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:13
                                                    i tego sie trzymajmy:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:20
                                                    a jaki z tego morał??
                                                    - jak się chce, to się potrafi ;)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:22
                                                    dziewczyny nie róbcie tatuaży:)
                                                    nie do końca w to akurat nie wierzę:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:29
                                                    gupijasio napisał:

> dziewczyny nie róbcie tatuaży:)
                                                    > nie do końca w to akurat nie wierzę:)

czyli jednak lubisz tatuaże?? ;))
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:30
                                                    ????nie
                                                    druga część odnosiła się do Twojej drugiej części:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:34
                                                    no tak... czytanie ze zrozumieniem o tej porze, przy tej
                                                    temperaturze za oknem sprawia mi problemy... ;P
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:37
                                                    czytaj moze w domu?:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:45
                                                    w domu też jest gorąco... Myślę, że na plaży, przy wiejącej bryzie
                                                    byłoby dopiero przyjemnie :D ale się rozmarzyłam...;P
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:49
                                                    nie trzeba okien otwierać to będzie chłodniej,
                                                    komp przy bryzie by zamókł:( minęło?:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:54
                                                    gupijasio napisał:

> nie trzeba okien otwierać to będzie chłodniej,

mam tylko lekko uchylone.

> komp przy bryzie by zamókł:(

osłoniłabym go namiocikiem plażowym ;)

minęło?:)

niee ;/
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:12
                                                    ale to powinno działac jak termos, nie moze byc lekko uchylone:)
                                                    jakie to namiociki plazowe?faceci ze wzwodem?:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:16
                                                    > ale to powinno działac jak termos, nie moze byc lekko uchylone:)

nie ode mnie wszystko zależy. Sa jeszcze inne intruzy, które okna
                                                    otwierają..

> jakie to namiociki plazowe?faceci ze wzwodem?:)

ale Ci się skojarzyło hahaha... Miałam na myśli inne - nieco
                                                    bardziej funcjonalne, ale jeśli takiego pana spotkam, to czemu
                                                    nie...;P
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:19
                                                    to będzie ciepło:)
                                                    intruzów nalezy gonić
                                                    z laptopem podbiegnij pod namiocik:)
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:22
                                                    niestety - nie wszystkich można i wypada...
                                                    tylko teraz pod który?? Mętlik mi w głowie zrobiłeś... ;)
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:27
                                                    to klimę załóż moze?:)
                                                    najwiekszy oczywiście zeby przed bryzą chronił
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:31
                                                    tyle tylko, że najwieksze czasami okazuje się zawodne.
                                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 15:33
                                                    no to nie wiem co Ci doradzić? nici z plazy trza bedzie zza okna
                                                    pisac:(
                                                  • sicii Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:29
                                                    i kto tu jest niezdecydowany...;P
        • demonii.larua Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:45
          żartujesz? :>
    • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:30
      spoko spoko, zaraz się zmyje
      chociaż w sumie nie wiedziałam, że do gładzi dodają naklejki ;)
      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:37
        permamientny niestety
        zależy do jakiej gładzi:)
        • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:40
          jakoś mi się nie chce wierzyć, że reklama do tego stopnia mogłaby
          być natchnieniem
          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:43
            no nie znasz mnie?:)
            • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:44
              no nie ;)
              ale automatycznie zastosowałam przymróżenie ;]
              • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:48
                to spadaj na anal i nie zaczepiaj obcych chłopów na obcym
                forum:)))))))))
                • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:50
                  gdybyś spojrzał do wyszukiwarki, to byś się przekonał, że na FK
                  byłam już wiele lat temu ;))
                  a a propos anala, to tam właśnie mam obcych chłopów :PPP
                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:52
                    no weź bo mysląłem ze mnie wkręcasz a Ty na serio nie wiesz kto
                    ja?:)))))aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                    • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:53
                      o fuck, jak się okaże że Ty to k/tqp to będzie wtopa :PP
                      no przyznawaj się
                      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:55
                        co tu mówić:)
                        • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:58
                          no i gadaj z takim, jak się nawet do nicka nie chce przyznać :P
                          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 10:59
                            a btw lipiec w krak chyba sie nie uda:(
                            sie pozmieniało
                            • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:01
                              no to lipa :(
                              ale ja prawdopodbnie będę u Was w sierpniu, a potem od października
                              to co chwilę
                              • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:06
                                a sierpień kiedy? bo urlopy od 4-go?
                                • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:08
                                  no teoretycznie z tego co wstępnie rozmawiałam z matką założycielką
                                  to w połowie
                                  ale też muszę sobie obadać jak jest seksretariat czynny, bo mam
                                  złożyć 1 magiczny podpis
                                  i następnym razem informuj o nickach, żebym wiecznie na blond
                                  pustaka nie wychodziła :P
                                  • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:14
                                    a nie da się podpisu poczta?:)
                                    ja ten nick mam tylko tu bo poprzedni za wrogą względem adminów
                                    sygnaturke wycinali:)to się zmówimy w takim razie jak v wyjedzie to
                                    najwyzej bez niej sie widzimy he he;))))))))))
                                    • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:26
                                      jakąś umowę mam podpisać, więc nie wiem czy się da... pewnie, że
                                      wolałabym pocztą, bo oni w wakacje to mają w chorych godzinach ten
                                      sekretariat otwarty, no i nie w weekendy ;/ ale coś pokombinuję :)
                                      a ona na tydzień czy dwa spada na leżak?
                                      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:30
                                        kopia faxem oryginał pocztą proste
                                        na 2 ale będzie w domu chyba od 11 go?
                                        • baba_krk Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:34
                                          o ile oni mi tą umowę w jakikolwiek sposób zechcą dostarczyć ;)
                                          no to git, wyrobimy wszyscy czasowo :) no chyba, że Ty po 15 gdzieś
                                          spadniesz
                                          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:47
                                            łaskę robią?:)
                                            eeeeee jest taka szansa ze 2 ga połowa ale nie wiem jeszcze nic
    • rasgeea Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:21
      namaluj jej laurke :D
      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:31
        na sobie? czy na niej?
        • rasgeea Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:34
          na kartce :pp
          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 11:48
            na podpasce może?:)
            • rasgeea Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:20
              a pewno że może, nie wnikam w jej dewiacje:)
              • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 13:32
                :) i zwykły tusz byłby tu nienamiejscu więc czym hmmm?:)
    • vandikia Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:07
      kupę? ;PPPPPPP
      • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:18
        a jaa bedzie nieduza to nie powiesz ze chyba Cie nie kocham juz?:)
        • vandikia Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:31
          no nie wiem, moze powiem? :PPP
          • gupijasio Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 12:38
            to jednak mało wiesz o mnie:)
    • lacido Re: moja dziewczyna zrobiła 25.07.08, 14:58
      ekstra laska że zrobiła coś co kręci wszystkich facetów poza tym jednym <lol>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka