kochanica-francuza 25.07.08, 18:18 Zagadka: O czym to? zawierają znaczne ilości szkodliwych dla zdrowia związków, które w określonych stężeniach mogą doprowadzić do ciężkich zatruć, a nawet do śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nouba Re: Mniam, mniam 25.07.08, 18:34 ale spaliny nie są mniam, mniam :) obstawiam: faceta, red bulla, albo te wszystkie shity typu activia, actimel, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Re: Mniam, mniam 25.07.08, 18:39 Ale to może być ironiczne "mniam mniam" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Mniam, mniam 25.07.08, 19:16 to było ironiczne mniam, mniam nie, faceci to nie są ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mniam, mniam 25.07.08, 18:50 > ale spaliny nie są mniam, mniam :) > > obstawiam: faceta, red bulla, albo te wszystkie shity typu activia, > actimel, itp. A może papierosy? Niektórym smakują. Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: Mniam, mniam 25.07.08, 18:51 oj, nie pomyslalam o tym, a dziwne - bo sama kopce jak smoczyca :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mniam, mniam 25.07.08, 18:57 To pewnie dlatego. :-P Nie przyjmujesz do wiadomości, że się trujesz. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: Mniam, mniam 25.07.08, 18:58 Otóż to Kitku. Moje schematy myslowe wykluczyły tak oczywistą odpowiedź :). Odpowiedz Link Zgłoś
comm2mee Re: Mniam, mniam 25.07.08, 19:26 papierosy?hm godzine temu znowu zaczelam palic Odpowiedz Link Zgłoś
golfstrom Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:21 Ja stawiam na marchewki z ogródków działkowych spod Huty im. Sendzimira. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:30 Wy mi powiedzcie, co dzisiaj nie jest szkodliwe? Oprócz czekolady ;) Spaliny, papierochy, warzywka... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:31 W ogóle to przypomniała mi się pewna książka Chmielewskiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:32 mini_kks napisała: > W ogóle to przypomniała mi się pewna książka Chmielewskiej :)) No?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:35 Teraz tytułu nie pamiętam, ale tam było o tym, że szkodliwe jest po prostu WSZYSTKO :) Hmm... "Dzikie białko"? Jutro pójdę do biblioteki dla dzieci i sobie wypożyczę wszystko Chmielewskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:40 mini_kks napisała: > Teraz tytułu nie pamiętam, ale tam było o tym, że szkodliwe jest po > prostu WSZYSTKO :) > > Hmm... "Dzikie białko"? > Jutro pójdę do biblioteki dla dzieci i sobie wypożyczę wszystko > Chmielewskiej :) Dla jakich dzieci??? Ja se właśnie wypożyczyłam w bibliotece dla dorosłych i młodzieży, ale problem mam, bo znam chyba całą starą Ch., a pamięć mam dobrą, więc jak wracam do ksiązki, to po trzech stronach mi się przypomina, o co chodzi i kto zabił. ;-) A nowe są językowo niestrawne. "Grzmiało Martusią" i inne nowotwory językowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:45 To jest biblioteka, do której od małego jestem zapisana i od tamtej pory chodzę do działu dla dzieci i młodzieży do gimnazjaum. Ja z tych nowych to mam tylko "Zapalniczkę", a do starych chętnie wracam i często odkrywam coś, co przeoczyłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:54 Co się w grzmieniu Martusi nie podoba, a? ;) Podpisano Martusia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Mniam, mniam 25.07.08, 21:23 funny_game napisała: > Co się w grzmieniu Martusi nie podoba, a? ;) > > Podpisano > Martusia To nie było grzmienie Martusi, tylko grzmienie MartusiĄ. Jacyś inni ludzie grzmieli Martusią. Ha! > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mniam, mniam 25.07.08, 21:28 Jak znam Martusie, to im odgrzmiała i mają za swoje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Mniam, mniam 25.07.08, 21:43 funny_game napisała: > Jak znam Martusie, to im odgrzmiała i mają za swoje ;) > Autorka nic o tym nie wspominała. ;-) Poza tym oni grzmieli poza oczy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mniam, mniam 25.07.08, 21:51 Grzmoty słychać, nie słychać ciszy przed burzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:39 Chyba tak :) Muszę, po prostu MUSZĘ jutro iść do biblioteki sobie wypożyczyć wszystko Chmielewskiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:41 mini_kks napisała: > Chyba tak :) Muszę, po prostu MUSZĘ jutro iść do biblioteki sobie > wypożyczyć wszystko Chmielewskiej :)) Dotachasz do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:42 Mam nadzieję, że tak. Jeśli nie, znajdzie się kogoś po drodze ;) Problem tylko w tym, że bibliotekę remontują i nie wiadomo, gdzie co jest i czy w ogóle jest. Ale dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Mniam, mniam 25.07.08, 20:44 kurcze, nie chce mi sie d.. ruszac do biblioteczki.... metale rzadkie? ;) saponiny? Odpowiedz Link Zgłoś