lilian101 25.07.08, 21:54 dzienbez przejrzenia jest dniem stracownym, a jak juz wejde nie moge skonczyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 21:54 ale nic nie piszesz wiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 21:56 Mi nie mów. Na szczęście urlop od jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 22:00 sie boje, moj za tydzien, zabiore laptopa na plaze. Pisze jak jestem strasznie wnerwiona, szukam bratniej duszy, a najczesciej ktos mie wnerwi jeszcze bardziej , haha Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 22:03 A dla mnie to zabawa i to sobie powtarzam i sama się dziwię, że życie na forum przenieść umiem, a forum na życie nie... Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 21:59 mialam tak w 2002 roku. pakowalam sie wtedy do emigracji do stolicy i odlaczylam net w domu. juz pierwszego dnia nie moglam sobie miejsca znalezc. a mialam necik w pracy i glownie prywatke odwalalam na forum :) po godzinie nie wytrzymalam i pobieglam do najblizszej kafejki i wtedy zrozumialam ze potrzebny dluzszy odwyk kompletnie nie pojmuje jak moglam, pamietna tych chwil, pokazac forum mężowi...glupia, glupia Mika. wlasnie buszuje na FK z drugiego kompka. a moglby wyrwac mi laptopa, rzucic na lozko.... echh :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 22:02 a ja musze nanecie firmowo, i tak sobie skacze, to tu to tam i czas leci.... robota stoi Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 22:35 Eeee i on wie, że tu piszesz? :-> I wie CO? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 22:39 wie zazwyczaj nie zagladamy sobie w nasze fora ale akurat DZISIAJ ;)podglada mi w lapku i otwiera te same watki. w jednym nawet tez sie udzielil a ja generalnie lubie ten dreszczyk ryzyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 22:49 tutaj w kazdym razie tez zajrzal ale nie rzucil zaczal sobie robic test IQ w necie nie tym organem mial popracowac wieczorem buuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 22:52 Jeżeli to ten test o którym myślę, wkrótce się zawiedzie. Po rozwiązaniu całego testu,pokazuje się żądanie zapłacenia przed obejrzeniem wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 22:56 ten albo pokrewny forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=82626275 jak zagladamy to zagladamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 23:12 To chyba ten. Wygląda podobnie. Będzie przykra niespodzianka na koniec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 23:13 buuu..bozia pokarze ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 22:55 Uuuuu jak to zobaczy, to na pewno go zmobilizuje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: uzaleznilam sie od tego forum 25.07.08, 22:58 jest szansa bo poszedl sie kapac :D Odpowiedz Link Zgłoś