li_lah Gruba??????????????????? 31.07.08, 10:24 a w ktorym miejscu jestes gruba? wiesz co..bez urazy ale powinnas sie leczyc na glowe, ty nawet bioder nie masz wygladasz jak chlopczyk, gdyby nie te cycki to tak bym pomyslala. nie wiem po co laski sie tu rozpisuja o jakis cwiczeniach, kaza schudnac itp,wygladasz swietnie i moim zdaniem na drugim zdjeciu tez jestes chuda...co za obsesja nie masz wiekszych zmartwien? Odpowiedz Link Zgłoś
jfk3 Re: Gruba??????????????????? 31.07.08, 12:47 Dziewczyna nie ma bioder np. w stosunku do ramion i niestety ale brak talii. Odpowiedz Link Zgłoś
edwarddyp Bardzo ładne piersi :) 31.07.08, 11:15 a figura bez zastrzeżeń na obu zdjeciach Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 12:53 Nie powiem, że różnicy między jednym a drugim nie widac, ale nadal jesteś szczupła, dałabym Ci jakies 55-56 kg i ja MARZĘ o takiej wadze! Trzymaj się, i pamiętaj, że bulimia to straszna choroba, nie daj się! Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 16:21 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WYPOWIEDZI. Z jednych się uśmiałam, drugie wzięłam do siebie-ale genralnie-nie zdołowałam się,ale zmobilizowałam, ze zdrowym rozsądkiem, bez popadania w obsesję. Spróbuję zatem nadal podtrzymnywać to co zaczęłam(nie wpsomniałam jeszcze o tym,że schudłam ze 3kg),aczkowliek teraz potrzebna jest większa ilość ruchu, bo waga stoi w miejscu. Niektórzy pisali, że jeśli jest mi źle, to żebym schudła. Hehe, gdyby to wszystko było takie piękne i łatwe:]To, że ktoś przyczepił się do moich bioder-to hmm...sprawa drugorzędna:D To, że nie mam talii nie jest spowodowane ani moim odzywianiem, ani ćwiczeniami czy ich brakiem- po prostu taka moja uroda, rozstaw kolców biodrowych:-)Myślę,że po porodzeie może być tego, aż za dużo, więc co jak co,ale nie spędza mi to snu z powiek;)Dodatkowo moja mało zarysowana talia spowodowana jest dość specyficznym szerokim układem żeber-nie sposób, żebym miała większe wcięcie. Chodzi mi o ogólny zarys sylwetki oraz rozmieszczenie tkanki tłusczowej. Hmm....reasumując-nadal mam zamiar schudnąć jesczez z 5kg. Będę rozsądnie się odżywiać i dużo, dużo łazić(co ,jak co,ale uwielbiam spacerki połączone z truchcikiem). Po Waszych w większości miłych komentarzach, jest mi lepiej i POSTARAM się tak bardzo tym nie przejmować, tzn.nie prowokować wymiotów:-/ Nie będzie to dla mnie może priorytetem,o!Ale regularnie, skutecznie wdrożę w swoje życie zasady, które pomogą mi na dłuższą mętę uelastycznić ciało i zrzucić co nieco. Mam też zamiar życ spokojniej oraz mniej się denerwować, bo niestety jestem z tych, które po stresie łapie wilczy głód i rzucają się na wszystko:-/ Na siłownie nie mam zamiaru chodzić, bo ani fajne ani przyjemne mi się to nie wydaje, a przecież w ruchu chodzi przede wszystkim o to by to co robimy było dla nas miłe. Btw-kobiety "ukształtowane"na siłowni, z lekkim zarysem mięsni są dla mnie absolutnie aseksualne;)Zależy mi by zrzucić trzęsącą się galaretkę na nogach(zwłaszcza udach) i ogólnie tłuszcz, który obrósł rmaiona,plecy i właściwie całą mnie;)Myślę, że systematyczny wysiłek przy którym lekko się spocę, ale zachowam miarowy puls tutaj sprawdzi się jak najbardziej.Myślę, że jest to realne! Szczęsliwie, że moje "galaretki" mój DOPYCHACZ jak ktoś brzydko się wyraził, toleruje, a wręc uwielbia i nie chce żebym schudła...Gdyby jeszcze on wywierał na mnie jakąś presję, byłoby to dla mnie bardzo przykre...Ale robię to tylko dla siebie..Jeśli mi się uda, wrócę tu za jakiś pare miesięcy i napiszę o tym. Tymczasem ciao! Do zobaczenia w innych wątkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Do kobiet łykającyh tabletki anty 31.07.08, 16:26 Nasunęła mi się jeszcze jedna mała uwaga. Jeśli Wasz styl życia i odżywiania nie zmienił się, a zaczełyscie przyberać na wadze, w te pędy odstawcie hormony i przerzuccie się na inna metode zabezpieczenia, mniej inwazyjną. Gdybym brała to cholerstwo dłużej, dziś przypomninałabym małego słonika... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 16:59 ja uwazam ze jestes normalna, szczupla, hmm, no i gora lepsza niz dol, bo masz bardzo waskie biodra, ale pewnie fajnie wygladasz w skinny jeans:) Odpowiedz Link Zgłoś
k2i wporzo wyglądasz:) 31.07.08, 19:06 nie wiem co ci jest ale wyglądasz całkiem normalnie, brzuszek w normie, bioderka też całkiem, całkiem, biust też jest O.K, o co ci chodzi?? Jedna uwaga nie garb się, łopatki do tyłu i uśmiech na twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 19:13 Lewe lepsze, ale po prawej też jest ok. I tu i tu jesteś szczupła. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl ile przytylas ? 1 kg ? 3kg ? 31.07.08, 19:18 laska wygladasz normalnie, nie wymyslaj problemow. A na powaznie:zastanow sie nad wizyta u psychologa... Odpowiedz Link Zgłoś