stokrotka.na.lace 08.08.08, 09:59 Jakbyscie sie juz zdecydowaly dziewczyny na trójkacik to na jakim czasie bycia ze soba w zwiazku...po roku....miesiacu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mell24 Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:02 w ogóle, wcale...nie lubię geometrii:P a trójkątów wcale:P Odpowiedz Link Zgłoś
granatowa-only Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:12 Nie ma sprawy, poszukaj kolegi to sie zabawimy. Zaznaczam, ze mam wzgorowane potrzeby:)A tak na powaznie, nigdy bym się nie odwazyła zaproponowac swojemu partnerowi tego typu atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka.na.lace Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:05 Pytam poniewaz ostatnio w moim zwiazku padlo takie pytanie ale powiem szczerze ze pierwsza mysla bylo to ze chyba jestesmy ze soba za krotko (dopiero 2 miesiace) i chyba mozna w inny sposob urozmaicac sex:) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:07 oj 2 m-c i juz musicie tak urozmaicać ? niektórzy po 5 latach nie mogą się zdecydować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:10 No właśnie, co będziecie robić po 6 miesiącach znajomości? chyba już tylko skrajna perwersja Wam zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka.na.lace Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:14 Akurat z ta dziedzina nie ma problemow i nie musimy jej urozmaicac jak po 5 latach zwiazku a on tak od siebie sie zapytal bo kiedys wspominalam ze byla bym chetna ale jakos teraz nie chce;/ Odpowiedz Link Zgłoś
winomusujace Re: Trójkacik:D 08.08.08, 21:57 to nie wróży powodzenia, jeśli po 2 miesiącach takich atrakcji wam trzeba, przecież to okres najwięjszych uniesień w związku. chyba nie traktujecie się zbyt poważnie ogólnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Trójkacik:D 09.08.08, 01:01 No my już na samym początku ustaliliśmy, że to nie wchodzi w grę. I to on był stanowczo na nie, a ja się z tego w sumie cieszę. Odpowiedź jest , więc taka, że się nie zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:12 > w zwiazku nigdy. poza - zawsze. czyli co Ty sobie a Twój facet sobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:43 nie ma jakiegos ustalonego czasu On ma ochote i ja to od razu:) zreszta ja bym bardzo chciala trojkącik z jeszcze jednym facetem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.stefan Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:44 stokrotka_malenka napisała: > nie ma jakiegos ustalonego czasu On ma ochote i ja to od razu:) zreszta ja bym > bardzo chciala trojkącik z jeszcze jednym facetem:)) A z jeszcze jedną dziewczyną??? Już pewnie mniej chętnie, co??? Racja - w związku NIGDY, gdy nie jestem z nikim - OK. Pamiętaj, że trójkąt zabija intymność. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:47 no tak mniej chętnie:P:P ale bardziej z dziewczyna która On by zaproponował bo jakby pozwolił mi wybrac wziełabym jakąś ładną i fajną kolezankę i ok;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.stefan Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:49 Znakomita większość facetów chciałaby trójkącika, ale tylko z drugą dziewczyną. Na myśl o innym kolesiu w sypialni panikują. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:51 to maja problem bo kobieta tez marzy o trojkaciku z dwoma facetami;) jak ja bym sie zgodziła on ja i mojaładna kolezanka oczekiwałabym tego samego za jakis czas ja on i jego przystojny kolega;D:) Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Trójkacik:D 08.08.08, 10:58 stokrotka_malenka napisała: > to maja problem bo kobieta tez marzy o trojkaciku z dwoma facetami;) jak ja by > m > sie zgodziła on ja i mojaładna kolezanka oczekiwałabym tego samego za jakis cza > s > ja on i jego przystojny kolega;D:) eee...to już lepiej zorganizuj sobie dwóch kolegów - a on niech sobie też dwie koleżanki weźmie - wilk syty i owca cała:) Ale sami egoiści wśród tej młodzieży - kobieta chciałaby sobie leżeć, a dwaj niewolnicy niech się męczą, a facet odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Trójkacik:D 08.08.08, 11:16 tak ,dziś piszesz ,że od 2 mies,masz chlopaka ,przy czym w innym wątku pisalas ,ze jestes samotna i szukasz kolegi na seks .Co za dziwny troll:D Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Trójkacik:D 08.08.08, 11:45 to chyba do autorki watku:Pbo ja od kilku dni mam faceta;D:D:Da najlepsze jest to ze znałam go dłuzej ale nie przyszło mi wczesniej do głowy zeby z nim cokolwiek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Trójkacik:D 09.08.08, 00:56 On pewnie wolałby kobietę. ;D Chyba, że jest gejem albo marzy o kanapce. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
2cycuszki Re: Trójkacik:D 08.08.08, 14:27 W każdej chwili, kiedy już mamy pewne doświadczenie w seksie we dwójkę. Odpowiedz Link Zgłoś