wm34 30.09.08, 14:41 witam, czy ktoś brał Bio CLa , czy napawdę pomaga , jakie są efekty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studentk Re: skuteczność BIO CLA 30.09.08, 15:07 Całkiem fajny specyfik, przyspiesza zmiany tłuszczowe. Czyli: Jak ćwiczysz to szybciej chudniesz. Jak nie ćwiczysz to szybciej grubiejesz. Prosta zależność, uwaga CLA podwyższa poziom cholesterolu we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: skuteczność BIO CLA 27.10.08, 11:06 Tutaj się zgodzę, zużyłam całe opakowanie ale mam mało ruchliwą pracę i w efekcie końcowym tylko przytyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: skuteczność BIO CLA 30.09.08, 16:50 U mnie po 3 miesiącach zero efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
mach-ela Re: skuteczność BIO CLA 26.10.08, 18:05 Ja biorę Cla z zieloną herbatą od 6 dni, dodatkowo stosuję dietę i ćwiczę codziennie po 1 godz. i schudłam 3 kg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: skuteczność BIO CLA 27.10.08, 14:24 Co najwyzej stracilas 3 litry wody... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: skuteczność BIO CLA 30.01.09, 13:21 Trochę za szybko gubisz te kilogramy Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: skuteczność BIO CLA 20.02.09, 15:15 w 6 dni moglas schudnac gora kilogram... to zalezy co to za cwiczenia i dieta.. pozostale 2 kilo to woda,kwasy zoladkowe itpe...i kiepska w tym, bo mi w tym samym czasie ubylo 4 kilo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: skuteczność BIO CLA 27.10.08, 11:14 U mnie nawet efekt placebo nie wystąpił :-( Schudł tylko mój portfel, bo świństwo drogie straszecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kikamarikamarikesz Re: skuteczność BIO CLA 30.01.09, 01:20 oj nie zgodzę się i to absolutnie!!! już się wypowiadałam na temat tego preparatu w innych wątkach na forum. I mianowicie na mnie podziałał dobrze preparat i ja go polecam a co do portfela no cóż cena jest niewielka 40-60zl jeśli ty mówisz ze schudł to sory ale z kasą to krucho u niektórych jeśli sądzą ze to majątek. ciao Odpowiedz Link Zgłoś
bobasica Re: skuteczność BIO CLA 30.01.09, 13:09 a ja stosowałam go razem z dieta i schudłam tak jak zawsze,więc pomógł mi troche nabrać smuklejszego wyglądu.co do CHOLESTEROLU-właśnie robiłam badanie LDL(zły) mam bardzo podwyższony-więc się zgodze że podnosi poziom cholesterolu dwukrotnie nawet! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: skuteczność BIO CLA 20.02.09, 15:16 wiec Ci nie pomogl...bo gdyby pomogl to schudlabys znacznie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
lawetas Re: skuteczność BIO CLA 30.01.09, 13:20 Nie trujcie się tym, tylko ruszcie dupę sprzed telewizora ------- Lawetas to kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
specyficzna.karola Re: skuteczność BIO CLA 02.02.09, 13:36 A czym tu się można zatruć? Przecież kapsułki bio cla zawierają naturalne składniki. W połączeniu z ruchem efekty są satysfakcjonujące... (Wiem to z własnego doświadczenia...!) Odpowiedz Link Zgłoś
agatazieba Re: skuteczność BIO CLA 02.02.09, 14:51 a to w naturze nie ma nic trującego. w ogóle tak nie ma to jak preparat z samych naturalnych składników... Odpowiedz Link Zgłoś
specyficzna.karola Re: skuteczność BIO CLA 04.02.09, 21:16 Hmm, czuje się dobrze, widzę efekty, jestem pod stałą kontrolą lekarza. No, ale każdy może myśleć co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
pat-99 Re: skuteczność BIO CLA 20.02.09, 12:21 mi pomogło, przy tym zmniejszył mi się znacznie cellulit, ja się ogólnie dobrze czulam wiecej energii, mniejsze laknienie na slodycze, wiec dla mnie trafiony ale to tez jest kwestia organizmu, jak duza jest nadwaga itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pat-99 Re: skuteczność BIO CLA 23.02.09, 15:25 efekt jojo to jest glownie dlatego ze czlowiek wraca do nawyków żywieniowych sprzed odchudzania i nie podtrzymuje cwiczen, a akurat po tym suplemencie na jojo to chyba trzeba niezle sie postarac. Odpowiedz Link Zgłoś
specyficzna.karola Re: skuteczność BIO CLA 25.02.09, 14:16 Efekt jojo, to coś okropnego, moja siostra się tego nabawiła... Także jak można temu zapobiec, to super. Grunt, to nie objadać się. Odpowiedz Link Zgłoś