wiarusik 31.10.08, 21:09 chodzi do teatru,opery,filharmonii,kina na niszowe produkcje,do restauracji itp. przybytków kultury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrianna26 Re: która z was 31.10.08, 21:20 teatr i filharmonię przyznaję, że zaniedbałam, szczególnie filharmonię, do opery w miarę możliwości czasowych, min. raz na kwartał, czasem nawet raz w miesiącu się udaje:) w restauracjach często bywam, wiąże się to z licznymi wyjazdami, szczególnie lubię zlokalizowane w zabytkach (dworki, pałace, zamki), jest tam specyficzny klimat dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: która z was 31.10.08, 21:22 byłem ostatnio w operze i grali tam to: www.youtube.com/watch?v=9G-6_2bzi7c&feature=related i tak się zastanawiam,czy aby na pewno nie pomyliłem adresu Odpowiedz Link Zgłoś
kali_login Re: która z was 02.11.08, 03:15 Masz przesrane. Slucham tego szitu druga godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: która z was 31.10.08, 21:22 wiarusik napisała: > chodzi do (...)kina na niszowe produkcje ja :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: która z was 31.10.08, 21:24 czy to prawda,że na takie seanse chodzą przeważnie studenci by sobie,powiedzmy,spuścić z krzyża? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: która z was 31.10.08, 21:29 wiarusik napisała: > czy to prawda,że na takie seanse chodzą przeważnie studenci by > sobie,powiedzmy,spuścić z krzyża? a mozesz to po polskiemu napisac? Bo jakos ta nowomowa tudziez indywidualny jezyk do mnie nie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: która z was 31.10.08, 21:42 wiarusik napisała: > podmuchać jesli pytasz czy na jakimkolwiek seansie spotkalam kopulujacych studentow czy nie-studentow to odpowiedz jest: nie spotkalam. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_login Re: która z was 02.11.08, 01:10 Ja spotkalem dwoch typow marszczacych swe fredy. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: która z was 02.11.08, 04:09 iberia.pl napisała: > jesli pytasz czy na jakimkolwiek seansie spotkalam kopulujacych > studentow czy nie-studentow to odpowiedz jest: nie spotkalam. Hehe, Iberia, jesteś moją idolką dnia dzisiejszego :P Od siebie dodam, że chodzę często do opery i kina (restauracji nie - świadomie), i też nie spotkałam kopulujących studentów, ani sama nie kopulowałam w żadnym z powyżej wymienionych miejsc. > Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Liiska 02.11.08, 18:21 Ja nie śpię, nie jem, sama nie wiesz z kim kontakt nawiązałaś :] Odpowiedz Link Zgłoś
mira.bella Re: która z was 31.10.08, 21:38 kino niszowe, restauracje i owszem. reszte swiadomie omijam. kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
your_valerie Re: która z was 31.10.08, 21:52 wiarusik, jesteś moim ulubionym trolem, masz jeszcze jakieś ciekawe pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: która z was 31.10.08, 21:56 your_valerie napisała: > wiarusik, jesteś moim ulubionym trolem, masz jeszcze jakieś ciekawe > pomysły? mam umówimy się fix Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: która z was 02.11.08, 15:05 mam za daleko do tego typu przybytków, nawet kino mi ostatnio zamknęli ;/ no schodzę na kulturalne dno Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: która z was 02.11.08, 15:26 ja byłam w zachęcie i nikt nie kopulował Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: która z was 02.11.08, 18:24 ja chodze do kina na masowe, nie kusi nie tez dziwaczne jedzenie, ale za to lubie filharmonie :) chetnie chodze do restauracji, ale na normalne jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś