plumkajaca 20.11.08, 21:46 religiapokoju.blox.pl/2008/07/Seksturystyka-Polek-burza-na-forach-Gazetapl.html warto :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba8 Re: Seksuturystyka Polek - dyskusja ;) 20.11.08, 21:59 z arabem bym się nie przespała. Ale z hiszpanem...ogólnie co drugi rówieśnik w hiszpanii północnej baaaaaardzo mi się podoba. W Polsce może jeden na 100 jak nie lepiej. Hm Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Seksuturystyka Polek - dyskusja ;) 20.11.08, 22:02 o co ta cala burza, faceci robia to od zarania dziejow, dlaczego kobietom mialoby nie byc wolno? Fakt ze w Tunezji Europejki powalily mnie, bo tam starszawe kobietki uwieszone na arabskich mlodych "ogierach" to widok na porzadku dziennym, ale "nie moja d... trzeszczy, jak...". Innym ludziom tez radze zajac sie wlasna moralnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Seksuturystyka Polek - dyskusja ;) 20.11.08, 22:06 łe tam :) np. robili całą akcje w wakacje z plakatami, ażeby nie przyjeżdżać z powrotem do kraju z wirusem hiv. Odpowiedz Link Zgłoś
plumkajaca Re: Seksuturystyka Polek - dyskusja ;) 21.11.08, 19:34 > o co ta cala burza, faceci robia to od zarania dziejow, dlaczego kobietom mialoby nie byc wolno? wolno, wolno chociaz kobietki zgrywaja swiete :D Odpowiedz Link Zgłoś