sanderka_free 27.11.08, 11:24 Co was najbardziej pociąga w facetach. (w wyglądzie, zachowaniu,) jaki typ urody według was jest najbardziej pożądany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
en_ema Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 11:25 sanderka_free napisała: > Co was najbardziej pociąga w facetach. duże cycki Odpowiedz Link Zgłoś
sanderka_free Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 11:27 Ha ha ha.. Bardzo śmieszne.. Odpowiedz Link Zgłoś
haela_gielvert dużo pieniędzy 27.11.08, 11:35 poza tym mogę być nawet koślawi;-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia_86 Re: dużo pieniędzy 27.11.08, 11:51 Nie musi być powalająco przystojny. Chodzi raczej o sposób bycia,błysk w oku,sposób w jaki mówi,co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: dużo pieniędzy 27.11.08, 11:53 To jak mam mówić? Woooooooooo.......lniej, czy szyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybko ? :) nisko, czy WYSOKO ? Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: dużo pieniędzy 27.11.08, 11:57 To jak mam mówić? > Woooooooooo.......lniej, czy szyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybko ? :) > > nisko, czy WYSOKO ? > Czule... Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: dużo pieniędzy 27.11.08, 12:02 i szeptem, ponoć szeptem się nie kłamie. I blisko do ust całkiem od uszka, prawda? Prawda, że droga do ust wiedzie przez ucho? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: dużo pieniędzy 27.11.08, 12:05 > Prawda, że droga do ust wiedzie przez ucho? :) Nie tylko do ust...;)) Wiele kobiet ma największą strefę erogenną właśnie między uszami:) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: dużo pieniędzy 27.11.08, 12:09 To tak, jak ja :) Jak umiesz trafić do tego, co pomiędzy uszami, to reszta jest już tylko kwestią czasu i cierpliwości :) Z tym , ze z wami to jest tak, ze ma co się pchać ze słowy ku uszom jeśli tylko na nas patrzycie, ale nas nie widzicie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: dużo pieniędzy 27.11.08, 12:16 > Z tym , ze z wami to jest tak, ze ma co się pchać ze słowy ku uszom > jeśli tylko na nas patrzycie, ale nas nie widzicie :D Chodzi o nową fryzurę czy jednak o wnętrze? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: dużo pieniędzy 27.11.08, 12:29 Chodzi o to, że pierwsze 15 sekund, kiedy tylko patrzysz decyduje, czy chcesz w ogóle go usłyszeć :) Nigdy nie czułaś tego narastania wewnętrznego napięcia, kiedy widzisz kogoś pierwszy raz i czujesz, gdzieś głęboko w głowie, choć tak naprawdę całym ciałem, że obudzona została jakaś dawno uśpiona struna, że "spina cię" jakaś dziwna ciekawość połaczona z zaskoczeniem, które sprowadza się do wewnętrznego nakazu skierowania uwagi w kierunku tej osoby....Że zadajesz sobie wtedy pytanie "Kto to jest"? To jest chwila, kiedy do głosu dochodzi naturalna wewnętrzna ciekawość. To jest trochę takie zaskoczenie, jakby usłyszeć pierwszy raz szum morza zbliżając się do wydm. Możesz to widzieć wcześniej wiele razy w TV, czytać o tym. Ale nic nie zastępuje doznania, którego doświadcza się pierwszy raz widząc morze, słysząc szum fal i czując wiatr na twarzy? Ten ułamek sekundy....to podobne odczucie zaskoczenia, ciekawości i niepokoju. Dla wielu to miłe złego początki :D Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: dużo pieniędzy 27.11.08, 12:43 To, o czym tak pięknie napisałes istnieje, ale bywa mylące. I to w obydwie strony - czyli zarówno pierwsze "magiczne" wrażenie może skończyć się rozczarowaniem, jak i na odwrót - "wewnętrzny nakaz ciekawości" budzi się pod wpływem jakiegos impulsu wobec osoby, która została dawno i dokładnie "obejrzana". Dla mnie najważniejszy jest głos, jego barwa i sposób mówienia. Mówi więcej o człowieku, niż owe słynne "spojrzenia w oczy" Na podstawie głosu wiem, czy chciałabym z tym mężczyzna znaleźć się w sytuacji intymnej. I jak dotad się nie pomyliłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 11:48 Podobno najbardziej sexy jest dominująca pozycja w grupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula.em Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 12:14 w facecie najbardziej podnieca mnie to.. czego na pierwszy rzut oka nie widac;) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 12:22 > to.. czego na pierwszy rzut oka nie widac;) Czyli, że to drań i świnia. :))) Tylko taki przystojny, oczytany i dowcipny na pierwszy rzut oka.....a jak się pozna go dłużej, lub zakończy się znajomość, to wtedy widac z kim rzecz :D Odpowiedz Link Zgłoś
anula.em Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 12:25 no przeciez przeciwienstwa podobno sie przyciagaja;) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 12:27 anula.em napisała: >w facecie najbardziej podnieca mnie to.. czego na pierwszy rzut oka nie widac;) Tylko bez świntuszenia, proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 12:30 przecież widzę o co prosisz ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa28_live Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 17:19 sposob w jaki zaciaga sie papierosem... jak na mnie patrzy gdy jestem tylko jego to jak pisze o tym co jest miedzy nami... a wyglad? kocham jego przerazliwie zielone, madre oczy Odpowiedz Link Zgłoś
diamondbeach Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 17:23 Zgrabny tyłek, szeroka klata i dobrze wyrobione bicepsy. A do tego kaloryfer na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
granatowa-only Re: Co was podnieca w facetach? 27.11.08, 17:27 Inteligentny, elokwentny, z poczuciem humoru. Koniecznie owłosiony na maksa, zadbany, czysty, pachnący i wyprasowany;) Odpowiedz Link Zgłoś