03.11.09, 22:13
proszona na anala
:)
Obserwuj wątek
    • niski.oktan Re: baba krk 03.11.09, 22:30
      A ty coś za jedna? Nie uczyli, że trzeba się przedstawić w nowym miejscu? >:(
      • baba_krk Re: baba krk 03.11.09, 22:43
        Wandzi nie znasz? Pfff
        • niski.oktan Re: baba krk 03.11.09, 22:47
          A nie mówili ci gdzieś ostatnio, że zdarzało ci się już bywać w lepszej formie?...
          W przeszłości się zdarzało. :D
          • baba_krk Re: baba krk 03.11.09, 22:59
            A jakby tam był doklejony uśmieszek, to przekaz stałby się jaśniejszy? :>
            • niski.oktan Re: baba krk 03.11.09, 23:22
              Pfff wystarczy.

A teraz już nie podskakuj. Pa, luli. :D
              • baba_krk Re: baba krk 04.11.09, 05:46
                Pff ma wiele twarzy ;)
                • niski.oktan Re: baba krk 04.11.09, 11:18
                  Co, 05:46??? =O Biedactwo. :(

Chwilę wcześniej się kładłem. Gdybym wiedział, byłbym poczekał, żebyś tak sama nie cierpiała. :D
                  • baba_krk Re: baba krk 04.11.09, 15:09
                    Jeśli nie było w tym szydery, to było miłe :>

A tak na marginesie to był taki przedprzedostatni raz, potem znowu będę sową :D
                    • niski.oktan Re: baba krk 04.11.09, 16:23
                      Tak na marginesie to sobie wyobraź, że od matury (dobra, niech będzie od magisterki) dzień w dzień jeździsz do Huty na 6 rano. :D
                      • baba_krk Re: baba krk 04.11.09, 16:29
                        To jest coś, czego wyobrazić sobie nie umiem, a fantazję mam wielką :>

Natomiast teraz dziwię się jakim cudem przez całe liceum miałam do szkoły na
                        7:30 co oznacza wymarsz z domu najpóźniej o 6:45 i zdarzało się nawet, że byłam
                        na czas! W ogóle sam fakt, że wstawałam dzień w dzień o tak nieludzkiej godzinie
                        jest dla mnie teraz zaskakujący. Btw. w podstawówce też mi się lekcje o 7:30
                        zaczynały i chociaż to rzut beretem był, to i tak się spóźniałam ;)
                        • niski.oktan Re: baba krk 04.11.09, 18:34
                          W liceum też chodziłem na 7:30 i wyrabiałem się bez żadnych problemów. Rzecz
                          jasna, dopóki mi na tym zależało. :D
                          Ale miałem 25 minut na butach, komunikacją dwa razy krócej. A już w środkowym
                          liceum miałem takie warunki fizyczne, że nie istniał autobus tak zapchany, żebym
                          się nie załapał do środka. Jeżeli tylko kierowca otworzył drzwi na przystanku,
                          nie zdarzało się, że autobus odjechał beze mnie. O ile mi zależało na tym, żeby
                          pojechać. :cool:

Ale podstawówkom to teraz chyba nawet nie wolno zaczynać przed ósmą.
                          • baba_krk Re: baba krk 04.11.09, 21:17
                            U mnie jest pewna zależność: im wcześniejsza pobudka, tym proces wybudzania
                            dłuższy. A do LO miałam jakieś 7 km, więc z buta się nie dało ;)

Oraz Oktanie czy Ty chcesz mi zakomunikować, że byłeś/jesteś (?) suchy jak
                            patyk? Czy może jedynie chodziło o umiejętność rozpychania się? :>
                            • niski.oktan Re: baba krk 04.11.09, 23:32
                              Szczypiorkiem ani nie byłeś, ani nie jesteś. I rozpychacz się też nie byłeś/jesteś.
                              Ale miałeś dość pary, żeby podnieść stopień sprężenia w autobusie. :cool:
                              • baba_krk Re: baba krk 04.11.09, 23:35
                                No to mnie uspokoiłeś. Uffff :D
    • baba_krk Re: baba krk 03.11.09, 22:35
      a do którego konkretnie wątku? czy mam wszystkie przejrzeć po kolei? ;)
      • vandikia Re: baba krk 03.11.09, 22:46
        dzikiej :)
        • vandikia Re: baba krk 03.11.09, 22:47
          masz pzdr od kogoś ale se sama zobacz :P
          • baba_krk Re: baba krk 03.11.09, 23:00
            To obadam jutro, bo teraz powoli już odpływam. Jutro znowu będzie straszny dzień
            z pobudką w środku nocy.
            • niski.oktan Re: baba krk 04.11.09, 18:24
              Wiesz co, ja polazłem tam na Anala wg wskazówek Wandzi. Szok - nagromadzenie nieszczęść i chorób prawie jak w noclegowni brata Alberta. :(
              Najbardziej mnie te choroby osłabiają - tamta ekipa na oko przeciętnie ledwo po trzydziestce, a tak im bida daje popalić. :(
              • baba_krk Re: baba krk 04.11.09, 21:21
                No widziałam :(
    • stedo Re: baba krk 04.11.09, 00:01
      No gdzie, no gdzie ją ciągniesz? Do jakiejś speluny?!;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka