creative 20.01.02, 21:07 Może istnieje taka możliwość aby ludzie siedzący na forum i nie tylko zamiast chrzanic w interze spotkali się gdzies w lokalu i pogadali"oko w oko"z ludżmi mającymi podobne problemy.Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 kobiety bez problemow....... 20.01.02, 21:19 tez bym chetnie spotkal, oko w oko, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritka Re: kobiety bez problemow....... IP: 24.42.62.* 20.01.02, 23:34 Czy spotkanie odbedzie sie w Ameryce czy w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Kitek 22.01.02, 18:09 kitek1 napisał(a): > tez bym chetnie spotkal, > oko w oko, Ty tu Kitek nie zalewaj, niecne masz zamiary, a tu ludzie poważne tematy poruszają, mógłbyś słabszych nie wykorzystywać Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 chudziak 22.01.02, 18:41 ze tez tutaj ciebie tez przygnalo, strasznie ci to ocieplenie hormony rozregulowalo, a to juz jest powazny problem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tazoo Re: Ludzie z problemami.... IP: *.talnet.pl 21.01.02, 08:21 Ja mam lepszą propozycję -niech się udadzą do jakiegość fachowca (najczęściej będzie to seksuolog), zresztą taki też jest na Forum. Ja myślę, że większości nie chodzi o rozwiązanie swojego problemu, ale pochwalenie się, jak to np., cytuję: "rozbiłam małżeństwo", "ogoliłam sobie i mam doznania", "jetsem piękna, a wy nie" i tym podobne pierdoły. Wielokrotnie zastanawiałam się, jaki mogłabym założyć wątek, ale nic mi nie przychodzi rozsądnego do głowy, bo to, co mnie boli zostawiam dla siebie i sama staram sobie z tym poradzić. "Rzucanie się na wątki" przez niektóre "wszystowiedzące i każdemu dobrze radzące" panie śmieszy mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minty23 Re: Ludzie z problemami.... IP: *.tele2.pl 21.01.02, 08:35 Ja popieram pomysł spotkania. tylko nie sądzę żeby ludzie którzy maja poważne problemy,chcieli tak odrazu dzielic się nimi z obcymi ludzmi:((( Ale czemu tu się dziwić... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Ludzie z problemami.... IP: *.chello.pl 22.01.02, 18:47 tazoo, tzn. że śmieszysz samą siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tristeza Re: Ludzie z problemami.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 18:24 a co w takim razie mialoby stac sie z forum? (jesli wszyscy powinni przeniesc sie do reala..) I jeszcze pytanie do Tazoo: po co zagladasz tutaj, jesli tak bardzo zniesmacza Cie zawartosc forum? (chociaz to o goleniu to faktycznie bylo tragiczne - ale coz, wszyscy zgaladajac tu zgadzamy sie poniekad na wolnosc wypowiedzi) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś