Dodaj do ulubionych

czy partnerzy powinni roznicsie(kontrast?fizycznie

10.11.03, 04:23
Obserwuj wątek
    • Gość: renia nie me raguł IP: *.ath.spark.net.gr 10.11.03, 08:25
    • anahella Re: czy partnerzy powinni roznicsie(kontrast?fizy 10.11.03, 09:08
      Teoretycznie tak - cechami plciowymi i wtedy mowimy o zwiazkach
      heteroseksuanych. ale znane sa przypadki kiedy sie nie roznia, i wtedy sa
      zwiazki homoseksualne. O to Ci chodzilo?
    • Gość: kohol Re: czy partnerzy powinni roznicsie(kontrast?fizy IP: *.crowley.pl 12.11.03, 11:49
      Ogólnie dobrze rokują podobieństwa w statusie społecznym, inteligencji,
      dążeniach.
      • libressa Re: czy partnerzy powinni roznicsie(kontrast?fizy 12.11.03, 12:15

Nie lubicie kultowej bajki o "Kopciuszku"?
        :)
        ---
        Nadmiar zalet to duza wada.
        /LIBRA/
        • Gość: kohol Re: czy partnerzy powinni roznicsie(kontrast?fizy IP: *.crowley.pl 12.11.03, 12:58
          libressa napisała:

> ...bajki...

O widzisz :)
          Cośtam kiedyś mialam na studiach o tych podobieństwach i różnicach, ale to było
          dawno i nie pamiętam :)
          Nic o fizycznych podobieństwach/różnicach w każdym bądź razie.
          • Gość: Klara Re: czy partnerzy powinni roznicsie(kontrast?fizy IP: *.pl 12.11.03, 13:00
            Wg mnie, jeśli w grę wchodzi miłość to to jak ktoś wygląda jest bez znaczenia.
    • oberver owszem powinni !!!! 12.11.03, 13:11
      fajne sa np. pary, gdzie kobieta ok. 180 cm wzrostu, i 100-120 kg wagi ma za
      partnera pana 165 cm, szczuplaska.
      Taki pan ma szansę pływać na takiej bujnej kobiecie, i wbrew pozorom, takie
      pary to nie rzadkość ;-)))))))))))))))
      • Gość: frot. Re: owszem powinni !!!! IP: 193.235.68.* 12.11.03, 13:51
        Teoretycznie pary powinny sie uzupelnac na zasadzie przeciwienstw. Ala badania
        wykazuja, ze jednak ludzie dobieraja sie wg podobienstw. Zarowno charakterow
        jak i cech fizycznych. Ale powinni roznic sie cechami plciowymi :))). zarowno I-
        , II- i III-cio rzedowymi.
        pozdr.
        • Gość: Qrak Re: owszem powinni !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 14:32
          Powinni się różnić na pewno jedną rzeczą.Jeden partner powinien mieć członka a
          druga cipke.
      • magitek yo yo yo 12.11.03, 23:00
        fizycznie .. tak , owszem
        ja 165 cm, szatynka, niebieskie oczka
        on 184 , blondynek, zielone oczka... super wygladamy razem
        a łaczy nas to co w srodku... podobienstwo podejscia do zycia, cele, marzenia
        itp...
        sjuperrrrrrr
    • tralalumpek ty, satelita zalozylas watek i gdzie jestes?/nt 12.11.03, 14:35

• brzoskwineczka Re: czy partnerzy powinni roznicsie(kontrast?fizy 12.11.03, 23:11
      Ja sie roznie z moim narzeczonym np ja mam wieksze piersi a on nie. O to
      chodzi?
    • Gość: opa Re: czy partnerzy powinni roznicsie(kontrast?fizy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:18
      jesli chodzi o kontrst fizyczny to ja zazwyczaj tak dobieralam chlopakow, tzn
      ja jasna blondynka o jasnej karnacji a oni bruneci z ciemna karnacja :)

a ostatnio dobrałam jeszcze lepiej :) ja szczuplutka (wrecz chuda)a on -
      kilkadziesiat kg nadwagi :) super wygladamy, tak jakby on zabieral mi całe
      jedzenie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka