me_how Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? 10.11.03, 06:20 NIE...NIESTETY, ale bardzo chetnie bym wynajal z kobieta, byle by mi odpowiadala bo po jakims czasie to zwykla znajomoscia by to nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: 217.8.166.* 10.11.03, 09:40 Teraz już nie, ale dzielnie mieszkałam przez cały rok z facetem. Poznaliśmy się przy okazji oglądania tego mieszkania, a wyprowadzając się byliśmy już nieźle zaprzyjaźnieni. Generalnie mieszkanie z facetem to baaardzo fajna rzecz, szczególnie kiedy nie jest się specjalnie czułym na punkcie porządku. No i wszyscy znajomi prześcigają się w domysłach, czy już spotykacie się w niekoniecznie przynależnych sobie łóżkach ;) Ogólnie polecam - przede wszystkim uczy innego spojrzenia na świat. Poza tym - przełamujmy schematy! Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? 10.11.03, 12:50 Eeee... z kochankiem czy znajomym? Ja jedno i drugie... naraz;) Tzn. mieszkalismy we trojke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 14:31 TAK, ze swoim i jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
jammie-lee Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? 10.11.03, 19:32 mieszkam...na początku myslałam ze bedzie ciężko...ale jest super fajnie...Obawiałam się że trzeba będzie iść na ustępstwa,zrezygnować ze swojego zycia itd (chodzi mi np. o moje hobby,znajomych)-ale miło sie rozczarowałam.Mieszkamy już oficjalnie rok,a nieoficjalnie-tzw."metoda podjazdowa" około dwóch lat. Nie nudzimy się razem a w kwietniu sie pobieramy..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.magma / 192.168.21.* 10.11.03, 20:15 tak. mieszkam z moim facetem. jesteśmy razem ponad 8 lat, mieszkamy razem ponad 6. za rok o tej porze być może już będziemy mieć swoje własne mieszkanie. na razie wynajmujemy dwupokojowe mieszkanie. oprócz nas mieszkają z nami dwaj kumple, moi uczniowie z liceum z naszego miasta. jest bardzo wesoło i rozrywkowo. wolę mieszkać z facetami niż z dziewczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyż Zdzichu Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 20:28 Jako facet mówię tak, najlepiej jest opłacić mieszkanie jakiejś fajnej dżadze w zamian za dostęp do magicznego oka trzy razy w tygodniu. I uwierzcie mi że to jest najtaniej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: do tyz zdzichu 15.11.03, 23:23 kretynskie podejscie i malo ekonomiczne!najtaniej mieszkac razem ze swoja kobieta we wspolnym mieszkaniu,a tak placisz za swoj dom i mieszkanie twojej dziwki,no chyba ze preferujesz forme sexu z doskoku,ale mysle ze 1 dziwka i tak ci nie wystarczy i tak skorzystasz z obciagania lachy u przydrozenej tirowy,nie ma to jak drogie wyrafinowane pokusy dla prawdziwego samca nie stary?a ty na bank takim jestes.takie duze ogoniaste samce jak ty zreszta maja o wiele wieksze potrzeby sexualne niz przecietny mezczyzna.samce preferuja zazwyczaj wyrafinowane formy sexu ktorych moga udzielic im tylko wielokrotnie zuzyte i wydymane,zagrzybione i napalone dziwy.tak trzymaj stary!!jestes moim idolem,moj mezczyzna rowniez ci gratuluje.bravo stary!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melitele Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? 16.11.03, 15:21 Tak, wynajmuję od chyba 5 lat. Nie jest to mój narzeczony, nie kochamy się w sobie, mamy swoich znajomych i nie wchodzimy sobie w drogę. Mieszka się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.met.pl 16.11.03, 15:27 To może napiszcie za ile wynajmujecie gdzie...ja sie przymierzam do wynajecia jednopokojowego w Warszawie i ceny zwalaja mnie z nog:( Odpowiedz Link Zgłoś
makatkaa Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? 16.11.03, 18:02 nie, ale "przymierzamy sie" do tego z moim facetem. oboje bardzo tego chcemy. jest tylko jeden szkopul - moi rodzice, ktorzy - mimo ze nie jestem juz mala dziewczynka - rzucaja mi tekstami w stylu: "juz nas nie kochasz" etc. co robic? jak z nimi rozmawiac? jak wytlumaczyc, skoro nic do nich nie dociera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiik Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.legionowo.eu.org 16.11.03, 18:06 Nie miałam wprawdzie tego problemu, ale czy nie możesz powiedzieć im po prostu, ze jesteś już dorosła (no, chyba, że nie jesteś :), a szantaż emocjonalny to nie sposób na zatrzymanie Cię w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchefka Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 18:29 Mieszkalismy tak "z doskoku" przez 2 lata, potem pol roku oficjalnie, a potem wzielismy slub :) Polecam kazda z tych imprez, bo to fajna rzecz :) marchefka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.crowley.pl 17.11.03, 11:39 Nie. Odpowiedz Link Zgłoś