Dodaj do ulubionych

czy wynajmujecie mieszkanie z facetem?

10.11.03, 04:23
Obserwuj wątek
    • me_how Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? 10.11.03, 06:20
      NIE...NIESTETY, ale bardzo chetnie bym wynajal z kobieta, byle by mi
      odpowiadala bo po jakims czasie to zwykla znajomoscia by to nie bylo...
    • Gość: renia tak IP: *.ath.spark.net.gr 10.11.03, 08:24
    • Gość: Maga Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: 217.8.166.* 10.11.03, 09:40
      Teraz już nie, ale dzielnie mieszkałam przez cały rok z facetem. Poznaliśmy się
      przy okazji oglądania tego mieszkania, a wyprowadzając się byliśmy już nieźle
      zaprzyjaźnieni. Generalnie mieszkanie z facetem to baaardzo fajna rzecz,
      szczególnie kiedy nie jest się specjalnie czułym na punkcie porządku. No i
      wszyscy znajomi prześcigają się w domysłach, czy już spotykacie się w
      niekoniecznie przynależnych sobie łóżkach ;)
      Ogólnie polecam - przede wszystkim uczy innego spojrzenia na świat. Poza tym -
      przełamujmy schematy!
    • jakasik tak 10.11.03, 12:16
    • j_u Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? 10.11.03, 12:50
      Eeee... z kochankiem czy znajomym?
      Ja jedno i drugie... naraz;)
      Tzn. mieszkalismy we trojke.
    • Gość: gosik Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 14:31
      TAK, ze swoim
      i jest fajnie
    • jammie-lee Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? 10.11.03, 19:32
      mieszkam...na początku myslałam ze bedzie ciężko...ale jest super
      fajnie...Obawiałam się że trzeba będzie iść na ustępstwa,zrezygnować ze swojego
      zycia itd (chodzi mi np. o moje hobby,znajomych)-ale miło sie
      rozczarowałam.Mieszkamy już oficjalnie rok,a nieoficjalnie-tzw."metoda
      podjazdowa" około dwóch lat. Nie nudzimy się razem a w kwietniu sie
      pobieramy..Pozdrawiam
    • Gość: moboj Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.magma / 192.168.21.* 10.11.03, 20:15
      tak. mieszkam z moim facetem. jesteśmy razem ponad 8 lat, mieszkamy razem ponad
      6. za rok o tej porze być może już będziemy mieć swoje własne mieszkanie. na
      razie wynajmujemy dwupokojowe mieszkanie. oprócz nas mieszkają z nami dwaj
      kumple, moi uczniowie z liceum z naszego miasta. jest bardzo wesoło i
      rozrywkowo. wolę mieszkać z facetami niż z dziewczynami.
      • Gość: Tyż Zdzichu Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 20:28
        Jako facet mówię tak, najlepiej jest opłacić mieszkanie jakiejś fajnej dżadze w
        zamian za dostęp do magicznego oka trzy razy w tygodniu. I uwierzcie mi że to
        jest najtaniej!!!!
    • envi Re: do tyz zdzichu 15.11.03, 23:23
      kretynskie podejscie i malo ekonomiczne!najtaniej mieszkac razem ze swoja
      kobieta we wspolnym mieszkaniu,a tak placisz za swoj dom i mieszkanie twojej
      dziwki,no chyba ze preferujesz forme sexu z doskoku,ale mysle ze 1 dziwka i tak
      ci nie wystarczy i tak skorzystasz z obciagania lachy u przydrozenej tirowy,nie
      ma to jak drogie wyrafinowane pokusy dla prawdziwego samca nie stary?a ty na
      bank takim jestes.takie duze ogoniaste samce jak ty zreszta maja o wiele
      wieksze potrzeby sexualne niz przecietny mezczyzna.samce preferuja zazwyczaj
      wyrafinowane formy sexu ktorych moga udzielic im tylko wielokrotnie zuzyte i
      wydymane,zagrzybione i napalone dziwy.tak trzymaj stary!!jestes moim idolem,moj
      mezczyzna rowniez ci gratuluje.bravo stary!!!
    • melitele Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? 16.11.03, 15:21
      Tak, wynajmuję od chyba 5 lat. Nie jest to mój narzeczony, nie kochamy się w sobie,
      mamy swoich znajomych i nie wchodzimy sobie w drogę. Mieszka się bardzo dobrze.
      • Gość: Misty Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.met.pl 16.11.03, 15:27
        To może napiszcie za ile wynajmujecie gdzie...ja sie przymierzam do wynajecia
        jednopokojowego w Warszawie i ceny zwalaja mnie z nog:(
    • makatkaa Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? 16.11.03, 18:02
      nie, ale "przymierzamy sie" do tego z moim facetem.
      oboje bardzo tego chcemy. jest tylko jeden szkopul - moi rodzice, ktorzy - mimo
      ze nie jestem juz mala dziewczynka - rzucaja mi tekstami w stylu: "juz nas nie
      kochasz" etc. co robic? jak z nimi rozmawiac? jak wytlumaczyc, skoro nic do
      nich nie dociera???
      • Gość: gosiik Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.legionowo.eu.org 16.11.03, 18:06
        Nie miałam wprawdzie tego problemu, ale czy nie możesz powiedzieć im po prostu,
        ze jesteś już dorosła (no, chyba, że nie jesteś :), a szantaż emocjonalny to
        nie sposób na zatrzymanie Cię w domu?
    • Gość: marchefka Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 18:29
      Mieszkalismy tak "z doskoku" przez 2 lata, potem pol roku oficjalnie, a potem
      wzielismy slub :) Polecam kazda z tych imprez, bo to fajna rzecz :)
      marchefka
    • Gość: kohol Re: czy wynajmujecie mieszkanie z facetem? IP: *.crowley.pl 17.11.03, 11:39
      Nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka