Dodaj do ulubionych

Watek dla Malliny i Rona:))))

15.11.03, 14:00
KOchani, zal mi serce sciska jak widze ze w moim watku o emeryturach
przewalacie za kazdym wejsciem te kilobajty tekstu. Zakladam Wam nowy watek
bo nie ukrywam ze czyta sie Wasz dialog z przyjemnoscia:))))
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 15.11.03, 15:21
      no niezle;-)))
      zobaczymy w tygodniu czy sie przyjmie:-))))
      u mnie "emeryturowy" watek jak dotad szybko sie otwieral:-))
      pozdr.
      • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.fornet.waw.pl / 62.233.197.* 16.11.03, 02:48
        pozdrowienia z wawy dla malliny:-)

• mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 16.11.03, 14:48
          :-)))))
          widze, ze i tam pozno chodzisz spac;-)
          • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:22
            trzeba to sobie jasno powiedziec : jestem "nocnym Ronem":-)
            i juz wróciłem z Wawy (nie ma jak w domu)
            ale była po drodze mgła... jakbym w chmurach jechał
          • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:29
            trzeba to sobie jasno powiedziec : jestem "nocnym Ronem":-)
            i juz wróciłem z Wawy w nocy oczywiscie(nie ma jak w domu)
            ale była po drodze mgła... jakbym w chmurach jechał
            • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 17.11.03, 13:45
              to niebezpiecznie podrozowac noca i to z "glowa w chmurach"
              ;-))))
              • pajdeczka Widzę "awanse" 17.11.03, 13:46
                mallina napisała:

> to niebezpiecznie podrozowac noca i to z "glowa w chmurach"
                > ;-))))
                >

Łuuuuuuuuuuuu, cosik się tutaj nam kroi!
                • anahella Psssst, bo zapeszysz;) n/t 17.11.03, 19:24

• mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 17.11.03, 16:41
              a forum dzis sie psuje!!!informacja ze "serwer zajety" zniecheca mnie
              wyjatkowo..
              ale moze wieczorem sie polepszy:-)
              • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 22:46
                nie myslalem ze ktos to sledzi:-)
                • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 17.11.03, 23:23
                  dyskretne miejsce to za bardzo nie jest;-)
                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:39
                    z pewnością:-)
                    ale nie myslalem ze komus oprócz nas chce sie to wszystko czytac:-D

• mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 17.11.03, 23:44
                      ach coz za naiwnosc;-))))))))))
                      • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:48
                        no pewnie , smiej sie okrutnico!!!!!!!;-)
                        • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 17.11.03, 23:50
                          sie usmiecham tylko;-))
                          i ja okrutna? nigdy w zyciu!!
                          • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:57
                            malliny są slodkie, ale potrafią też poranic gdy sie w nie wpadnie :-)))))))
                            • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 00:09
                              widze ze masz juz jakies doswiadczenia w kwestii mallin;-)))
                              • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 00:12
                                próbowalo sie tego i owego:-)
                                • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 00:13
                                  taa...dojrzaly mezczyzna musi miec jakies doswiadczenia;-)
                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 00:17
                                    ale tylko pod warunkiem ze te doswiadczenia nie są zbyt duzym cieżarem:)
                                    • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 00:28
                                      nalezy wiec skupiac sie na obecnej chwili, czy tez przyszlosci, a nie pograzac
                                      we wspomnieniach(no moze nie za czesto;-)
                                      wtedy chyba lzej
                                      • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 00:35
                                        dobra rada:)
                                        no moze nie jesteś taka okrutna jak myslalem:))))
                                        • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 00:37
                                          skad wogole podejrzenie o okrucienstwo?
                                          czyzby byly jakies przeslanki?
                                          ;-)))

skracam jak moge czas oczekiwania na moja odpowiedz;-)))))))))))))
                                          • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 00:43
                                            ja tez:)
                                            zartowalem z tym okrucienstwem, ale z drugiej strony w kazdym z nas drzemie
                                            okrutnik:-)
                                            • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 00:48
                                              wezme wiec to pod uwage..
                                              a ja taka ufna w ludzi i ich dobroc(dobre zamiary):-)))
                                              • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 00:52
                                                wiem bo sobie poczytalem:)
                                                • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 00:53
                                                  tak????
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 00:55
                                                    widze ze cie zaskoczylem calkowicie, bo tak szybkiego responzu jeszcze nie
                                                    widzialem:-DDDD

• mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 00:59
                                                    ;-)))zdarza mi sie szybko reagowac -tego tam nie pisalo?
                                                    ;-)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 01:01
                                                    widac cos musialem przeoczyc:)
                                                    ale teraz juz wiem
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 01:06
                                                    odczuwam lekkie zaniepokojenie;-)
                                                    choc sumienie mam czyste:-))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 01:07
                                                    czym sie tak niepokoisz?
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 01:11
                                                    dla zasady:-)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 01:14
                                                    jak ty to robisz ze zawsze dajesz takie wymijajace odpowiedzi?:)
                                                    100%kobiety, hmm
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 01:16
                                                    a ja myslalam ze one sa konkretne!
                                                    :-))))))))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 01:17
                                                    jasne jasne, juz ty dobrze wiesz
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 01:18
                                                    wszystkiego niewiem - ale chetnie sie dowiem;-)))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 01:23
                                                    mallina jak ty mnie nerwisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 01:24
                                                    straszneeeeeee
                                                    tylko czym Cie tak nerwie;-)?
                                                    czyzby odpowiedzi nie po Twojej mysli?;-))))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 01:26
                                                    jak ja nie lubie gdy cos jest nie po mojej mysli, brrrr....
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 01:29
                                                    doprawdy?
                                                    a idzie nie po Twojej mysli?
                                                    bo ja nie narzekam;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 01:32
                                                    no ja tez nie...
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 01:35
                                                    ale lakonicznie....
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 01:38
                                                    mężczyzna nie musi wiele mówic, wystarczy ze wyrazi to co chce:-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 01:42
                                                    a co chce?(sz)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 01:49
                                                    zawsze tego co nieosiągalne, niestety...
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 01:55
                                                    aaa, Ron-optymista!!!
                                                    a jak nieosiagalne jest w zasiegu reki to potem okazuje sie ze to jednak nie
                                                    TO..taaa niestety
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 01:58
                                                    to jest nadinterpretacja:-D
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 01:59
                                                    tez ladne slowo -zupelnie jak "nieosiagalne"
                                                    ;-)))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:01
                                                    nieosiagalne jest równie ładne jak niebagatelne:-) hihihi
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 02:03
                                                    Ron, czy Ty czasem nie jestes ..marzycielem?
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:08
                                                    o co to, to nie!!!!
                                                    bez przesady:) twardo stąpam po ziemi, a marzenie mam jedno i wciąż to samo :
                                                    swiety spokój
                                                    dlatego jestem nocnym czlowiekiem
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 02:13
                                                    swiety spokoj jest bardzo cenny...(tu wiele mi sie wnioskow i spostrzezen co do
                                                    Twojej wypowiedzi nasunelo, ale to srednie miejsce na nie)

ja sobie czasem pomarze -to nie jest wcale szkodliwe;-)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:17
                                                    ta pora marzeniom sprzyja.....
                                                    wiesz lubie sobie z tobą popisac. to calkiem mile zajecie...
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 02:21
                                                    nie da sie nie zauwazyc ze lubisz ..
                                                    ;-)))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:24
                                                    jak widzą spostrzegawczość obok szybkosci to twoja mocna strona:-)
                                                    jeszcze jakieś?;-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 02:26
                                                    brakloby tej nocy na wymienianie;-)))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:31
                                                    wrodzona skromność:-))))))
                                                    no dalej ja mam czas...
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 02:33
                                                    a koniecznie dzis chcesz juz wszystko odkryc?
                                                    :-)))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:35
                                                    tajemnicze kobiety mają w sobie wiecej powabu, rozumiem i popieram:-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 02:36
                                                    jaka wywazona odpowiedz;-)
                                                    pewnie dlatego tyle czasu trzeba bylo na nia czekac:-)))))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:40
                                                    niecierpliwa- to wada czy zaleta?:-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 02:41
                                                    to zalezy od sytuacji, prawda?
                                                    ;-)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:42
                                                    a jesli chodzi o mężczyzn?
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 02:44
                                                    e tak pytaniem na pytanie..

u mezczyzn to tak samo jak u kobiet w tej sprawie..

jeszcze dwie piosenki i ide sie kapac, o 10 wizyta urzedowa:-))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:46
                                                    w wannie z zółtą kaczuszką? :-)))))))))))
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 02:48
                                                    tak bym sobie tego nie wyobrazala;-)))))

choc szkoda isc gdy ladnie sie rozmowa rozkreca;-))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:50
                                                    spokojnie, jutro tez jest noc.
                                                    Znajdziesz mnie tam gdzie zawsze:))))))))))))
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 02:52
                                                    hmmm - niech bedzie, ze ja pozwole sie odnalezc w tym samym miejscu co zawsze
                                                    ;-)))))))

zycze dobrego snu i udanego wtorku
                                                    milo bylo:-))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 02:55
                                                    jak sobie waćpanna zyczy
                                                    W uniżoności całej Twój sługa Ron
                                                    Dobranoc
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 16:35
                                                    ladnie napisane..:-)

ale slugi nie potrzebuje;-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 18:09
                                                    musze to powiedziec: gazeta dzis fatalnie chodzi:-(
                                                    moze pozniej sie "odblokuje";-)

a dzis...ich liebe biurokracja;-))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 21:11
                                                    odblokowałaś się już? :-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 21:51
                                                    z ledwoscia...gazeta nerwy chce mi zszargac:-(
                                                    dzis nie tylko gazetowa poczta, ale i forum raz sie otwiera, a kolejnym razem
                                                    nie..
                                                    no ale chyba jakos sobie poradze?;-)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 22:04
                                                    mam nadzieje ze sobie poradzisz:)
                                                    jak tam sprawy natury biurokratycznej? wszystko załatwione?
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 22:11
                                                    no staram sie jak moge, ale to co mysle to malo cenzuralne:D

aaa biurokracja w tym kraju ma to do siebie, ze pomimo sporej ilosci papierow,
                                                    pieczatek itp. efekt koncowy zawsze jest pozytywny, czyli zalatwione:-)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 22:25
                                                    usmiechnij sie przeciez znów jest wieczór:-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 22:30
                                                    sie usmiecham
                                                    naprawde
                                                    (ale jakby dzialalo tak bylskawicznie jak wczoraj to usmiechalabym sie
                                                    bardziej;-))
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 22:52
                                                    jakas pasjonujaca lektura chyba sie trafila;-)?
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 23:01
                                                    musiałem do sklepu podjechac po żubrówkę , bo naszła mnie wielka ochota na coś
                                                    do picia:-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 23:17
                                                    i sok jablkowy..:-))
                                                    ale tak sam ze soba bedziesz spozywal?

(juz myslalam ze moze i u Ciebie problem z portalem;-)))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 23:22
                                                    u mnie chodzi wszystko w miarę porządnie, ale nie tak szybko jak wczoraj

cholera nie mam lodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 23:26
                                                    bedziesz wiec pisal taki lekko "chycony"?

moze byc to interesujace - tymbardziej ze nie masz lodu
                                                    ;-)))))))))))))))))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 23:34
                                                    brak lodu nie ostudził mego zapału do skonsumowania flaszki!!!

chyba bede troche chycony, jesli ci to nie przeszkadza
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 23:35
                                                    przeciwnie
                                                    bedzie latwiej
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 23:47
                                                    co łatwiej???
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 18.11.03, 23:48
                                                    luzna mysl to byla, ot nic wiecej

a moge miec mala prosbe?
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 23:57
                                                    słucham uważnie:-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 00:00
                                                    jakbym wiedziala ze uwaznie to wymyslilabym cos powazniejszego;-)))

a prosba taka, czy przestoje moga byc czasem krotsze?;-)
                                                    no chyba ze flaszki braknie i bedziesz musial taryfa do nocnego podjechac;-)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 00:04
                                                    dobrze juz dobrze. staram sie jak moge. ty to jestes niecierpliwa!:))))
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 00:08
                                                    przeciwnie
                                                    jestem najcierpliwszym czlowiekiem jakiego znam..naprawde

ale to milo, ze sie starasz:-)))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 00:11
                                                    juz mi szumi w głowie, ale jest fajnie...
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 00:12
                                                    miales jakies stresy, ze zaistniala potrzeba zubrowki?
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 00:22
                                                    dzisiaj dzień był trochę wredny , wszyscy na mnie psy wieszali. Nienawidze
                                                    takich dni, kiedy czuje ze od wyjscia z domu do powrotu nie bedzie nic co
                                                    dawaloby jakis pozytywny impuls. powiem szczerze ze ostatnio takich dni mam
                                                    wiele.

ale ja jestem optymistą i mnie to nie łamie. pamiętam ze kazdy dzien jest
                                                    walką: dlatego lubie noce są wytchnieniem w samotnosci , a ostatnio w
                                                    rozmowach z tobą:-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 00:29
                                                    po zlych dniach zawsze przychodza dobre, tylko ze czasem nagromadzenie tych
                                                    zlych jest takie, iz wydaje sie ze nigdy nie mina

tez jestem optymista:-))))to naprawde pomaga wiele razy
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 00:32
                                                    dokładnie mam te same odczucia i filozofię zyciową:)
                                                    w końcu zycie potrafi byc tak piękne (czasami)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 00:36
                                                    taaa
                                                    tylko rzeczywistosc czasem nieciekawa

ale zaraz, chcesz sie na smutno upic??????
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 00:42
                                                    ależ ja sie usmiecham. teraz w dodatku odkrylem ze mam jeszcze 6 małych
                                                    flaszeczek whisky z samolotu (takie 50ml)
                                                    no to bedzie ubaw po pachy:-)))
                                                    Mallina powiedz szczerze (bo mi sie zebrało na odwagę) w jakiej kategorii
                                                    wiekowej jesteś
                                                    a. 20-30
                                                    b.30-40
                                                    c. 40-50
                                                    d.50-60
                                                    e. pow.60

bo ja typuję koło 30 ale jesli nie chcesz to nie odpowiadaj:))
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 00:44
                                                    e?
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 00:46
                                                    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie wierze
                                                    ok uznaj ze tematu nie bylo:)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 00:51
                                                    Ty za to zdecydowanie miedzy 30 a 40;-)
                                                    wspomnialam juz kiedys cos o moim wieku..w watku Alberta(tego co chcial mlodej
                                                    kobiety)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 00:58
                                                    30-40 dlaczego tak sądzisz?? i na tym mi zalezy wiec nie zbywaj mnie
                                                    półsłówkami proszę:-)

a co do alberta to o ile pamiętam to bylo wlasnie około 30 ale teraz kurcze
                                                    to juz nie wiem bo jestem juz troszkę...hm
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:09
                                                    trudno mi dokladnie odpowiedziec, naprawde
                                                    ale po prostu wydaje mi sie ze jestes ode mnie starszy

napisalabym ze to kobieca intuicja ale powiedzialbys mi ze Cie zbywam
                                                    choc tak by nie bylo
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:11
                                                    rety a ja nie mam jeszcze 30.
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:13
                                                    jesli to prawda, to jeszcze lepiej
                                                    :-))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:18
                                                    cieszę sie ze ty sie cieszysz:-))))))))))))))))))))))))))
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:19
                                                    ale pelnoletni jestes?
                                                    ;-))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:26
                                                    a czy mama pozwoliłaby mi tu siedzieć gdybym nie miał 15 lat?hahaahah
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:28
                                                    :-)))))))))))))
                                                    Ron chyba ale nie mieszkasz z mama??????
                                                    ;-))))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:31
                                                    a bo co, ale tylko do skończenia gimnazjum:-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:32
                                                    ale gimnazjum jest od niedawna dopiero...
                                                    hmm taki mlody byc nie mozesz;-)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:34
                                                    ok tak naprawde mam prawie 30
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:36
                                                    jezu, taki stary;-)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:38
                                                    to i tak lepiej bo dawałas mi miedzy30 a 40
                                                    teraz zaczynam sie zastanawiac ile ty ty masz lat w takim wypadku:-)))))))
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:39
                                                    powiem na ucho;-)))))))
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:41
                                                    no, czekam
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:45
                                                    nooo jak na ucho to nie w tym miejscu;-)))
                                                    ale teraz sobie mysle czy myisz ze mam naprawde punkt e;-))) albo czy jakas
                                                    malolata ze mnie;-)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:46
                                                    jestem w rozterce...
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:47
                                                    a w jakim miejscu?
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:49
                                                    w rozterce..to takie typowe dla mezczyzn..
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:52
                                                    ciekawe ciekawe skąd ty tak dobrze znasz mezczyzn
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:54
                                                    niewiem czy az tak dobrze, ale troche mysle ze tak:-)
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:55
                                                    chwalimy sie?
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 01:57
                                                    mozemy :DDDDDDDD
                                                    zaczynaj heheeee
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 02:00
                                                    powiem ci na ucho...
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 02:03
                                                    hmmm czyzby?
                                                  • Gość: ron Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 02:04
                                                    a dlaczego nie?
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 02:07
                                                    a dlatego ze...po tej zubrowce domyslnosc jest twoja slabsza;-)

wiec, prosze szepnij -w przeciwienstwie do mnie ty masz taka mozliwosc:-)
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 02:16
                                                    postanowiłem zalegalizowac nasz związek, jesli chcesz co szepnąć to proszę
                                                    bardzo
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 02:19
                                                    boszeeeeee
                                                    !!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    na to wychodzi, ze kobiety to marza o legalizacji;-))))))))))))))
                                                    a takie niezalegalizowane sa zdecydowanie lepsze..

ale taka legalizacja nie jest zla, w tym konkretnym przypadku

i to ja mam pierwsza cie odiwedzic?;-))))))
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 02:21
                                                    było by miło:))))
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 02:25
                                                    no to chyba milo jest, tak troszke:-)
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 02:30
                                                    powiedzialbym ze nawet bardzo... sprawdż skrzynkę
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 02:47
                                                    wiecej niz myslalam:-)))
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 02:51
                                                    lubie cie zaskakiwac
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 03:00
                                                    wiec udalo sie:-)
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 03:11
                                                    czasem zle dni koncza sie nadzwyczaj dobrze:)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 03:50
                                                    mam nadzieje ze jutro tez tak bedziesz myslal:-)
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:02
                                                    no ja juz zdania nie zmienie (nawet mimo tych przeklenstw na prywatnym):-)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:09
                                                    jak bys wiedzial jak sie ograniczam;-))))
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:10
                                                    wiem
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:12
                                                    czyli nie musze sie ograniczac?;-)
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:14
                                                    idź na całość!!!!!!!!!!!!!!!!1
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:17
                                                    w kwestii?
                                                    ;-)
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:18
                                                    a to juz ty zdecyduj!
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:20
                                                    to nie wspomninalam ze lubie mezczyzn zdecydowanych?
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:21
                                                    a ja lubie kobiety gotowe na wszystko:-))))))))))))))))
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:25
                                                    ja to bardzo niesmiala jestem...
                                                    ;-)))
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:28
                                                    mallino ja wiem , ja zawsze to wiedzialem:))))))
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:36
                                                    zdemaskowales mnie....
                                                    ;-))
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:43
                                                    ja sie boje o twoje zdrowie bo ty prawie nie spisz
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:49
                                                    ale czyja to wina?
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:50
                                                    wina jest moja
                                                    byc moze czeka mnie pieklo za to....
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:51
                                                    ponoc w piekle ciekawiej;-)
                                                    wiec sie nie stresuj tym
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 04:57
                                                    gorecej za to na pewno:)
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 05:00
                                                    moze lepiej pojde se przespac? sumienie bede miec spokojniejsze;-))))
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 05:11
                                                    teraz sen juz nic nie da!
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 05:17
                                                    wyrok..
                                                    :-))
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 05:32
                                                    jak ja lubie swit ogladac wczesna nocna porą
                                                  • pajdeczka Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 09:34
                                                    ron76 napisał:

> postanowiłem zalegalizowac nasz związek, jesli chcesz co szepnąć to proszę
                                                    > bardzo

Ron, to Ty małolat jesteś!
                                                  • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 11:39
                                                    i jak tam mallino dzien bo ja mam przechlapany: tak mnie glowa boli ze chyba
                                                    padne, ale nie moge bo dzis do wieczora zaiwaniam w robocie
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 11:54
                                                    oka jeszcze nie zmruzylam:-)))
                                                    i na razie sie nie zapowiada na to..hehehe
                                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 19.11.03, 18:54
                                                    i jak..
                                                    ? :-))
      • wasza_bogini jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? 19.11.03, 00:59

• Gość: ron Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:01
          ryba
          • mallina Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? 19.11.03, 01:10
            bliznieta

(wiem ze taka sobie ponoc to konfiguracja;-))))
            • wasza_bogini Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? 19.11.03, 01:12
              > (wiem ze taka sobie ponoc to konfiguracja;-))))

chyba nie. znaki zmienne sie dobrze dogaduja, oprocz panny;)
              ok. juz wam nie przeszkadzam:)
              • mallina Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? 19.11.03, 01:13
                znaki zmienne?
                o tak, z pannami to kiepsko szlo;-))))
                • Gość: ron Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:20
                  a z zodiakalnymi rybami jakies doswiadczenia posiada obywatelka mallina???
                  • mallina Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? 19.11.03, 01:21
                    tak
                    • Gość: ron Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:33
                      no to ja widze ze znaki zodiaku wszelakiego asortymentu nie są ci obce!
                      • mallina Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? 19.11.03, 01:38
                        no tak to nie jest:-)
                        a ty jak z bliznietami?
                        • Gość: ron Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:41
                          a jaki to niesiąc?
                          • mallina Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? 19.11.03, 01:42
                            alez lenistwo...
                            czerwiec
                            • Gość: ron Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:44
                              czerwiec jak dla mnie to zupełna nowość- terra incognita(ze tez błysnę
                              inteligencją i oczytaniem)
                              • mallina Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? 19.11.03, 01:47
                                bliznieta sa po prostu hmm urocze, naprawde:-))))))))
                                • Gość: ron Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:51
                                  tak ja ty?:-)
                                  • mallina Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? 19.11.03, 01:55
                                    skromnie nic nie odpowiem:-)
              • pajdeczka Re: jakie sa wasze znaki zodiaku???????????????? 19.11.03, 09:44
                wasza_bogini napisała:

> > (wiem ze taka sobie ponoc to konfiguracja;-))))
                > chyba nie. znaki zmienne sie dobrze dogaduja, oprocz panny;)
                > ok. juz wam nie przeszkadzam:)

Co to znaczy "zmienne"? Niewiele wiesz na temat astrologii. Kilka lat ją
                amatorsko studiowałam. Przykład: mój brat Bliźniak i jego żona Ryba - totalne
                nieporozumienie. Kolega Bliźniak - koleżanka Rak (ten sam trygon, co Ryba) -
                rozwód. Jeszcze parę przykładów z życia znam. No, ale to nie moja sprawa.
                Powodzenia
    • pajdeczka Ale się zasiedzieliście! 18.11.03, 09:41
      Nie pracujecie czy co, że tak długo siedzicie przed komputerami?
      Żeby tylko z tego dziecka nie było:)))
      • Gość: ron Re: Ale się zasiedzieliście! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 11:03
        pracuję ale nie od samego rana:)
        zaś co do dzieci to niech sie mallina wypowie:-D
        • mallina Re: Ale się zasiedzieliście! 18.11.03, 16:38
          z zasiedzenia nie ma dzieci;-)))
          • anahella W kwestii dzieci 18.11.03, 18:14
            Jakby co, to moge byc matka chrzestna;) W koncu to ja zalozylam ten watek;))))))
            • pajdeczka Re: W kwestii dzieci 19.11.03, 09:38
              anahella napisała:

> Jakby co, to moge byc matka chrzestna;) W koncu to ja zalozylam ten
              watek;)))))
              > )
              A ja ojcem, bo założyłam drugi:)))
    • pajdeczka Do Rona 19.11.03, 09:41
      Szkoda Ron, że nie jestem młodsza, bo Rak i Ryba to wg astrologii to idealny
      związek:))))
      A na Bliźniaczki uważaj:))))
      • ron76 Re: Do Rona 19.11.03, 11:35
        bede uwazal dzięki!:))
        pajdeczko nie wiek sie liczy oj nie wiek:)))

• pajdeczka Re: Do Rona 19.11.03, 11:56
          ron76 napisał:

> bede uwazal dzięki!:))
          > pajdeczko nie wiek sie liczy oj nie wiek:)))
          >

no niby tak, ale jestem tradycjonalistką:)))
          Powodzenia Złota Rybko (i nie daj się złowić:)))))
      • anahella Re: Do Rona 19.11.03, 12:30
        pajdeczka napisała:

> A na Bliźniaczki uważaj:))))

Z blizniaczkami fajnie sie gada - co widac:)
    • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 10.04.04, 22:58
      mallino czy ty jeszcze pamietasz :)???????????

• mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 10.04.04, 23:06
        to co we mnie najlepsze to pamiec;-)
        • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 10.04.04, 23:23
          to w tobie lubie najbardziej:)
          • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 10.04.04, 23:26
            a co z innymi moimi zaletami?;-)))
            • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 00:08
              ty sie skladasz z samych zalet
              • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 00:12
                wystarczy jedna - umiejetnosc skrywania wad:-)
                • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 00:32
                  to ty masz wady?????
                  niemozliwe
                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 00:35
                    a jednak..
                    np czasem jestem niecierpliwa:D
                    • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 01:18
                      i to ma byc wada?
                      • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 01:22
                        no w tym ujeciu co ty myslisz to jest to zapewne zaleta:P
                        • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 01:24
                          no pewnie ze zaleta:))))
                          • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 01:32
                            ron, ty jestes zaslepiony;-)
                            mowie ci to:DDDD
                            • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 01:38
                              nie jestem :)

trzezwo mysle:)
                              • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 01:51
                                widze ze trzezwe myslenie objawia sie zwiezloscia wypowiedzi:-)
                                • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 01:59
                                  mezczyzna im mniej mowi tym jest wiuecej wart.
                                  • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 11.04.04, 02:07
                                    to jednak naprawde jak widze pora na sen;-)))
    • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 14.05.04, 23:02
      mallinko wzywam cie usilnie i prosze o usmiech:-)
      • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 15.05.04, 02:14
        :-)
        ponoc lepiej pozno niz wcale..
    • ron76 Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 31.07.04, 23:49
      pozdrawiam cie serdecznie mallino
      niestety klopoty natury osobistej powoduja ze nie odzywam sie. minie przejdzie.
      jak zawsze. kiedys w koncu musi byc lepiej
      • hehe.he Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 01.11.04, 01:13
        niebywale ze koms sie tyle chcialo gadac:)
        • mallina Re: Watek dla Malliny i Rona:)))) 01.11.04, 22:44
          myslalam ze to ron76 watek wygrzebal, pomyslalabym wtedy ze jakis sentymentalny
          jest;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka