maladiablica1 08.02.09, 16:16 Załapałam takiego doła psychicznego jak nigdy. wszystko mnie przerasta.Bo jak tu się czuć gdy jest niedziele popłudnie a ja siedzę samiutka jak palec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia880 Re: mam strasznego doła 08.02.09, 16:42 zawsze może być gorzej:) i lepiej też, to Ty jesteś kreatorem swojego świata, więc nie dołuj się tylko coś z tym zrób:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: mam strasznego doła 08.02.09, 16:46 czy jest jakaś głębsza przyczyna Twojego doła? Bo ja też jestem sama w domu, ale jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza... dawno mnie nie było i chyba nie jestem w temacie, co się u kogo dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: mam strasznego doła 08.02.09, 17:00 Cześć kolorowa diablico mnie tez bardzo dawno nie było.Jestem przeziębiona i siedze sama w domu.Dostaję kręćka. Wszytsko to co we mnie siedziało urasta do rangi superproblemu. - nie nawidzę mojej pracy - nie nawidzę studiów - rodziana mnie wkurza a raczej nie potrafię znależź z nimi wspólnego tematu - zapomniała co mnie łączyło z moim facetem bo ostatnoi tylko go potrafię ranić - nie potrfaię sie cieszyć życiem jak kiedyś Jestem ciągle przygnębiona, zazdroszczę ludzią gdy idzą z dziećmi na rodzinny spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: mam strasznego doła 08.02.09, 17:06 hej, hej, więcej optymizmu. Ja też nie przepadam za swoją pracą, na koniec studiów czekam jak na zbawienie, nie ma co się użalać i smucić, zamiast trwogi na forum, to może idź ze swoim mężczyzną do kina, na spacer, na kolację... A jeśli chodzi o te rodziny z dziećmi, ostatnio również widzę oszałamiające ilości ludzi z wózkami, ale mnie jeszcze jakoś szczególnie nie ciągnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: mam strasznego doła 08.02.09, 17:12 A mnie te rodzinki z dziećmi dobijają. Chodż wiem, że tylko tak pięknię wyglądają z daleka. Mam przykład kolezanki 3 raz durnego męża przyjęła po zdradzie ( tak czytaj 3 raz i ta z tą sam laską ) Ona w chacie z chorybi smarkajacymi dzieciakamia on w klapkach na plaży i jeszcze dziecika przywiózł po wielbłądzie. Odpowiedz Link Zgłoś