polskiprl 20.03.09, 10:06 Wczoraj nawiedził mnie niespodziewanie kominiarz i co? Nic nie zrobiłam tylko jego przyjęłam. A teraz boję się że bedę miała jakieś 10 lat nieszczęscia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurczak1 Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 10:21 Nie rozumiem. Dlaczego niespodziewanie? Do mnie przyjdzie dziś spodziewanie. I dlaczego nieszczęścia? Przecież kominiarze szczęście przynoszą. A może i wiosnę... Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprl Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 10:26 No tak byłam w domu, a tu ktoś dzwoni otwieram i co widzę kominiarz. Już sama się gubie w tym czy kominiarz to szczęscie czy nie? Bo się mówi, że jakoś trzeba za guzik złapać? Czyli to oznacza, że będę szczęśliwa jak przyjęłam kominiarza? Niemożlwie Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 10:28 polskiprl napisała: > Czyli to oznacza, że będę szczęśliwa jak przyjęłam kominiarza? To jeszcze zależy od tego w jaki sposób go przyjęłaś ;D Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 10:29 A przystojny choć był ten kominiarz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprl Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 10:32 Oj dziewczyny ja tu mam dylemat a my tylko o jednym:) Tak Pan koło 40 lat Dobrze przyjęłam i na koniec podziękowałam. To co mam sznase na szczęscie Odpowiedz Link Zgłoś
lawetas Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 10:43 Skoro nie młody i nie przystojny, to szczęścia nie masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1 Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 11:54 No jak niemłody? Koło 40 w siam raz Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 10:45 Jeśli chwyciłaś za guzik ( swój, nie kominiarza ;)) a następnie zobaczylaś pana w okularach, a potem na rowerze, to bankowo, szczęście Cię nie minie :D A tak calkiem powaznie, to mnie jakieś niespotykane szczęście po wizytach kominiarzy ( i spodziewanych i nie) jakoś nie spotkało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lawetas Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 10:47 Jeszcze trzeba splunąć 3 razy w lewo, później 4 razy w prawo i zrobić jeden przysiad :) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 10:52 Jeśli szczęściem jest wydanie 100 PLN, to miałaś szczęście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprl Re: Kominiarz w domu 20.03.09, 10:56 no to nie bede miala szczecia;/ ech coz trzeba kolejne 10 lat na nie czekac:) Odpowiedz Link Zgłoś