wasza_bogini Re: czy ktos moze mnie 27.11.03, 22:03 uchronic od tralalali vel tralalumpek?? Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: czy ktos moze mnie 27.11.03, 23:03 jak będe miał okazje i zapamiętam to postanowienie to spróbuje, O Pani :D pozdrawiam vortex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: czy ktos moze mnie IP: 81.21.197.* 27.11.03, 23:03 funkcja/opcja ignore ;) jestes zalogowana, tralalumpek tez wiec wrzuc ja do worka z wrogami czy nieprzyjaciolmi i zaznacz ze ich posty maja byc niewidoczne ;) czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: czy ktos moze mnie 27.11.03, 23:11 Co ci mogla zrobic taka mila dziewczyna??? Odpowiedz Link Zgłoś
kro.meczka Re: czy ktos moze mnie 27.11.03, 23:15 j_u nie zadawaj takich prowokujacych pytan za chwile znow sie rozlegnie szczek broni i forum zaplonie w ogniu walki... Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: czy ktos moze mnie 27.11.03, 23:52 Ja sie szczerze zdziwilam, bo czytam zawsze tralalumpka z przyjemnoscia. I uwazam ze jest nieglupia. Ale juz wiem o co chodzi, serdecznie sie... ech, niewazne. Odpowiedz Link Zgłoś
kro.meczka ja nie twierdze ze ktorej z nich(przepraszam... 28.11.03, 00:01 ...obie panie ale sie nie zmiescily w topicu) czegokolwiek brakuje i wlasnie dlatego nie chce wiedziec, dlaczego jedna przed druga chronic czy bronic sie chce, obie cenie z roznych wzgledow i nie chce wiedziec, ani prowokowac dyskusji na temat ten ;) jak sie znow zkrzykna jakies dwie grupy zwolennikow, to ja dziekuje i zostaje juz tylko przy kuchni ja nie chce wiedziec o co chodzi, ostatnio wole zyc w blogiej nieswiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakmaszochote [...] IP: *.dialsprint.net 27.11.03, 23:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś