Dodaj do ulubionych

Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee....

IP: *.dialsprint.net 28.11.03, 20:22
bylem na imprezie na ok 30 tylko jenda no moze dwie byly w miare ladne.
Juz nie (pierdolcie) ze Polki sa takie ladne. Moze jakis 1% reszta to po
prostu paszczury, ktore mysla ze sa Marylin Monroe.
Obserwuj wątek
    • Gość: weathlehow Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 20:23
      może chodzisz na imprezy do klubu seniora...
    • Gość: kerrygold Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 20:25
      no, paskudne jesteśmy.
      • yagnieszka Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 28.11.03, 22:01
        Paszczura to od paszczy? Ale fajne - jak to milo widziec, ze sie jezyk
        rozwija ;o)
        • Gość: Winicjusz Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 22:08
          Nie.Krytyczny jestem i to bardzo ale Polki na tle Europy to się prezentują
          akurat bardzo dobrze.Podobne zdanie o naszych paniach zresztą mają cudzoziemcy,
          choć to nie jest pewnie tak obiektywne bo Polki przed obcokrajowcami akurat
          najchętniej rozkładają nogi i to od razu(za co muszę sie ciężko wstydzić przed
          kolegami z zagranicy że to takie łatwe kurwy).Paszczury to sa najgorsze w
          Belgii i wogóle w krajach Beneluxu no i w Anglii.
          • Gość: Alicja Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: 62.233.186.* 29.11.03, 12:22
            generalizujecie...Wy tez nie jesteście idealni...przynajmniej nie
            wszyscy...trafiłeś na feralna imprezkę, ale zgrzeszyłaym gdybym nie przyznała
            Ci troche racji--papa
            • anieatak Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 29.11.03, 12:55
              wszystkie jestescie piekne..
              tzn mozecie byc..
              nie wszystkie bedziecie sie podobac wszystkim..
              ale jak to mowia..
              `kazda potwora znajdzie swego amatora

druga mozliwosc to robienie tzw pasztetu zajeczego..
              tzn..wyrywasz na imprezie najwiekszego paszteta i tak go posuwasz az zajeczy:)
              wiem..malo gustowny dowcip:)..ale smieszny..
              • Gość: Mrufka na marginesie IP: *.w81-248.abo.wanadoo.fr 29.11.03, 13:56
                Kritike, Marylin Monroe nie byla specjalnie ladna. Dopiero jak przeszla
                operacje nosa, podbrodka i policzkow i kiedy utlenila sobie wlosy. Jej
                prawdziwe imie tez nie bylo zbyt atrakcyjne.
                Fakt jednak, ze nawet jako ciemnowlosa nastolatka, miala w sobie duzo uroku.

• anieatak Re: na marginesie 29.11.03, 14:02
                  Gość portalu: Mrufka napisał(a):

> Kritike, Marylin Monroe nie byla specjalnie ladna. Dopiero jak przeszla
                  > operacje nosa, podbrodka i policzkow i kiedy utlenila sobie wlosy. Jej
                  > prawdziwe imie tez nie bylo zbyt atrakcyjne.
                  > Fakt jednak, ze nawet jako ciemnowlosa nastolatka, miala w sobie duzo uroku.
                  >
                  chirurgia plastyczna jest na swiecie dla niepotrzebujacych jej ale majacych
                  mnostwo kasy..
                  powszechne bezplatne poprawienie odstajacych uszow czy drobnych szczegolow..
                  poprawiloby ogolny nastroj rodziny ludzkiej:)

diabel tkwi w szcze golach:)

mnie marlin tak nie kreci..
                  mnie kreci Anita Werner:)
                • kochanica29 Marylin Monroe = Norma Jean Baker 30.11.03, 16:09
                  Gość portalu: Mrufka napisał(a):

> Kritike, Marylin Monroe nie byla specjalnie ladna. Dopiero jak przeszla
                  > operacje nosa, podbrodka i policzkow i kiedy utlenila sobie wlosy. Jej
                  > prawdziwe imie tez nie bylo zbyt atrakcyjne.
                  > Fakt jednak, ze nawet jako ciemnowlosa nastolatka, miala w sobie duzo uroku.
                  >
                  a chodzila tak seksownie, bo jeden obcas miala o 5 milimetrow ściety...

• Gość: Marlena dlaczego nie rozkladamy nog przed Polakami IP: *.dial.proxad.net 02.12.03, 10:27
            Polki za granica to latwe kurwy?! no to ci sie udalo, brawo. pomysl raczej o
            Polakach za granica, bo to sa dopiero przypadki, gdy ich widze na ulicy to zal
            mi sie robi, wstyd -beznadziejnie ubrani, styl hip hop, przeklenstwa itd.
            Kobiety nie "rozkladaja latwo przed nimi nog" bo i nie ma przed kim..

oczywiscie uogolniam, sa pewnie wyjatki..
            • ha-jo Re: dlaczego nie rozkladamy nog przed Polakami 02.12.03, 17:55
              Gość portalu: Marlena napisał(a):

> Polki za granica to latwe kurwy?! no to ci sie udalo, brawo. pomysl raczej o
              > Polakach za granica, bo to sa dopiero przypadki, gdy ich widze na ulicy to
              zal
              > mi sie robi, wstyd -beznadziejnie ubrani, styl hip hop, przeklenstwa itd.
              >
              "" Kobiety nie "rozkladaja latwo przed nimi nog" bo i nie ma przed kim..""

haj! ale winicjusz nie zalil sie, ze nie rozkladacie nog przed zle ubranymi
              polakami, tylko ze wlasnie rozkladacie je przed ladnie ubranymi
              obcokrajowcami, no ale skoro ladnie ubrani, i pachnacy to jest przed
              kim...wynika z twojego powyzszego zdania.

> oczywiscie uogolniam, sa pewnie wyjatki..

tu sie zgodze.uogolniasz.sa pewnie wyjatki? dlaczego wyjatki?ja uwazam, ze
              wyjatki to smierdzacy, i zle ubrani polacy, no ale nie wiem, w jakim
              towarzystwie sie obracasz, wiec moze i takich spotykasz.u mnie na uni, i w
              firmie dosyc latwo mozna trafic na polaka, czy polke, i zwykle nie roznia sie
              wizualnie od niemcow.szkoda, ze masz takie okropne zdanie o polakach, i w
              sumie to dopasawalas sie do autora tytulowego watku, z ta roznica, ze ty
              beznadziejnie krytykujesz wszystkich polakow, podczas gdy on polki.wiesz, ja
              mysle, ze ty chcesz wlasnie tak negatywnie widziec polakow, i pozniej jeden
              spotkany przypadek smierdzacego ziomka sprawia, ze od razu mowisz sobie "a nie
              mowilam", i wrzucasz wyszystkich do jednego wora.pozniej wracasz do swojego
              niemca, czy innego faceta innej narodowosci, z ktorym obecnie jestes, lub
              bylas, i czujesz sie taka dowartosciowana, nie? masz kompleksy, i zanizone
              zdanie o sobie samej.gdybys ich nie miala, moglabys byc z obcokrajowcem, ale
              polakow nie potrzebowalabys krytkowac.ty ich krytykujesz, i dzieki temu
              czujesz sie jak ktos wyjatkowy mogac byc z facet innej narodowosci.
              • Gość: Marlena Re: dlaczego nie rozkladamy nog przed Polakami IP: *.dial.proxad.net 03.12.03, 20:25
                wiem dobrze,ze jest wielu fajnych, przystojnych i zadbanych Polakow, a pisalam
                o tych, ktorych widuje na ulicy - bo rzucaja sie w oczy. to byla odpowiedz dla
                winicjusza za polki kurwy.
                wcale nie umniejszam Polakow, wrecz przeciwnie. zreszta byloby to glupie
                ponizac za granica wlasny narod i siebie.
                nie powiedzialam tez ze wszyscy obcokrajowcy sa pachnacy i przed takimi milo
                rozkladac nogi.
    • beatach1 Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 29.11.03, 14:01
      A ja zawsze myslalam, ze jestesmy najladniejsze ;).
      Zreszta nadal tak mysle.....

Pozdrawiam
      Beatach1
    • andziurek Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 29.11.03, 15:30
      To emigruj!!!
    • evvusia Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 29.11.03, 15:36
      Jaki ojciec - taka corka...
      • Gość: Misio ja tez mysle ze w polsce jest duzo kaszalotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 16:26
        i wydaje im sie ze sa takie super piekne :)) a w wiekszosci to kaszaloty ,
        najlepsze ze im paskudniejsza dziewczyna tym ma o sobie wieksze miemanie ,
        mysli ze jest gwiazda i taka niedostepna jest, te najladniejsze zawsze bylo
        latwiej zdobyc.
    • Gość: Marlena KRITIKE JESTES ZALOSNY IP: *.dial.proxad.net 29.11.03, 16:26
      zal mi ciebie,na prawde. przykro mi,jak mam do czynienia z ludzmi tak
      ograniczonymi. nie wiem, czy mozna cos na to poradzic, moze zacznij wiecej
      czytac (dowiedz sie wczesniej co warto czytac)?
      takie kretynskie tematy typu "ale te polki sa brzydkie" swiadcza tylko o twoim
      niskim poziomie.
      • Gość: Misio Marlenka nie przypier. bo gosc ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 16:37
        moze troszke przesadzil , ale ma racje.
      • evvusia Re: KRITIKE JESTES ZALOSNY 29.11.03, 19:47
        Msci sie pewnie za watek, w ktorym jakas panienka wychwalala facetow innej
        narodowosci.
        • Gość: Marlena Re: KRITIKE JESTES ZALOSNY IP: *.dial.proxad.net 01.12.03, 19:30
          prawdopodobnie tak! a pewne jest, ze nie ma powodzenia wsrod Polek!
    • Gość: Kritike Spokojnie kobiety, tylko spokojnie.... IP: *.dialsprint.net 29.11.03, 16:55
      a moze akurat jestes w tym jednym procencie ;-)
      • Gość: detonator [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 19:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • anieatak Re: a 30.11.03, 14:19
          na wiele wiecej nie zasluguje..
          pozdrawiam..
          poznanskich theTonaTorow:)
    • agulin Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 29.11.03, 22:27
      wiesz co? powienienes przyjechac do Niemiec i zobaczyc jakie tutaj sa Bazyle,
      stary z miejsca wrocisz do Polski z podwinietym ogonem i bedziesz sie cieszyl
      ze mozesz miec naprawde ladna dziewczyne z Polski, uwierz mi na slowo bo
      widzialem tutaj to i owo i nie ma mi czego zazdroscic.
    • Gość: Scarlet Spider Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.client.comcast.net 30.11.03, 01:15
      Polki akurat sa bardzo ladne. Przyjemnosc w szkole powiedziec o to moja
      kolezanka do czarnucha albo tej choloty portorykanskiej. Bo ich dziewczyny to
      strachy na wroble. Jedyny problem to ciezko je poderwac(Polki). Chyba sa za
      dumne (ale to juz nasza narodowa przywara).
      • Gość: Misio Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 01:43
        wlasnie , polki mysla ze sa najlepsze , i lepiej bez kija nie podchodz :))
        a prawda jest taka ze duzo z nich to kaszaloty.
    • tapati Ale na przykład.... 30.11.03, 16:17
      Panowie innych narodowości uważają, że to właśie Polki sa najładniejsze..
      Włosi mają do nas słabość..A ostatnio brazylijski piłkarz Pogoni Szczecin w wywiadzie dla Piłki Nożnej stwierdził, że "Brazylijki ( uważane przecież za najpiękniejsze kobiety na świecie) nie sa brzydkie, ale Polki to naparwdę duża klasa...Tyle piękna jest wokół was na ulicach, powinniscie być szcześliwi..."
    • gocha71 Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 30.11.03, 22:23
      Gość portalu: Kritike napisał(a):

> bylem na imprezie na ok 30 tylko jenda no moze dwie byly w miare ladne.
      > Juz nie (pierdolcie) ze Polki sa takie ladne. Moze jakis 1% reszta to po
      > prostu paszczury, ktore mysla ze sa Marylin Monroe.

A co? zadnej laski nie udało ci się poderwać i musisz sobie odreagować?
      Sam jesteś super? Najpierw sprawdź, czy ci spod pach nie śmierdzi, czy umyłeś
      zeby i ubrałeś czyste skarpetki (mam nadzieję, że nie białe do czarnych
      mokasynów).
    • Gość: facet Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.toya.net.pl 30.11.03, 22:37
      swieta racja przecietna polka jest zaniedbana niedomyta pyzata i ma narypane
      pod kopula! Brakuje jej przede wszystkim klasy!
      • evvusia Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 01.12.03, 13:29
        Gość portalu: facet napisał(a):

> swieta racja przecietna polka jest zaniedbana niedomyta pyzata i ma narypane
        > pod kopula! Brakuje jej przede wszystkim klasy!

A faceci to sa zadbani? Pachnacy? Wspaniali? I maja klase? Wlasnie tym postem
        pokazales, ze sam jej nie masz...
        A kobiety sa zaniedbane, bo musza wychowywac samotnie dzieci, ktore naplodzil
        wspanialy facet. A umyte na pewno sa. Najwiekszy problem z brudem maja faceci.
        Smierdza potem i mysla ze sa mescy... Bleee...
    • oberver Przyjedz do Szwajcarii, to .... 01.12.03, 11:49
      zachwycisz sie uroda tutejszych kobiet :-(((
      pieknych, ale inaczej :-))))
      Jestem tu juz miesiac i nie widzialam ladnej kobiety, nawet w 1 %.
      Taka jedna mi przdstawili, jako pieknosc, wyglada jak Baba Jaga i ma
      haczykowaty nos.
      • kika004 ach, ach, jestesmy warci siebie - Polki pasztety- 01.12.03, 18:30
        kaszaloty i smierdzacy-popiardujacy panowie. Cudnie
        • Gość: Super Men najgorsze sa te KASZALOTY!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 18:34
          wszedzie ich pelno , 1 liga kobiet :))
          • evvusia Re: najgorsze sa te KASZALOTY!!!!!!!!!!! 01.12.03, 18:39
            "skaszalocily" sie pewnie przez ten smrod...
          • evvusia Re: najgorsze sa te KASZALOTY!!!!!!!!!!! 01.12.03, 18:40
            Super Men - Ilu Was jest?
    • ha-jo Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 01.12.03, 19:46
      Gość portalu: Kritike napisał(a):

> bylem na imprezie na ok 30 tylko jenda no moze dwie byly w miare ladne.
      > Juz nie (pierdolcie) ze Polki sa takie ladne. Moze jakis 1% reszta to po
      > prostu paszczury, ktore mysla ze sa Marylin Monroe.

juhu, a sie usmialem.baby na facetow, faceci na baby.ja znam taka jedna polke,
      co jest brzydka okropnie, ale znam tez taka, co jest piekna okropnie.znam tez
      taka co jest zwykla dupodajka, ale i taka, co ma naprawde duza klase.
      taka ktora plaszczy sie przed obcokrajowcami, i taka, ktorej podobaja sie
      tylko polscy mezczyzni, i zaden obcokrajowiec nie ma u niej szansy, znam tez
      takie co uwielbiaja rosol z kury, i taka jedna, co go nie znosi.
      hmmm, moglbym wyliczac
    • Gość: cami2 Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 19:56
      pojedz do anglii albo usa...
    • Gość: Macho strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystukasz IP: 217.97.129.* 03.12.03, 10:31
      1. Polki nie sa takie ladne jak sie im wydaje
      2. w wiekszosci krajow Slowianskich od Rosji, poprzez Ukraine, Slowacje,
      Czechy. Chorwacje, Serbie sa ladniejsze laski niz u nas
      3. Dziwne ale tak rozebrane jak Polki po ulicach to nie chodza chyba zadne inne
      dziewczyny na swiecie - no poza plemionem Tobango w Afryce i mieszkankami Wysp
      Salomona
      4. Polki rozkladaja nogi przed cudzoziemcami bo im sie wydaje ze zrobia kariery
      za granica- a ze trafiaja do Bauera do obrabiana krow to inna sprawa
      5. Polska maniera to tez zakladanie mini spodniczek- caly swiat zachodni chodzi
      w spodniach a nasze paszczury nawet jak maja nogi w ixy to lataja z golymi
      dupami
      6. NAlezy sprowadzac do kraju wieksze ilosci towaru kolorowego (mulatki,
      metyski, chinki, tajki). Ile mozna stukac tak samo wygladajace i ubrane
      utlenione blondyny spod Lowicza...
      • Gość: gg Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 11:09
        ale z ciebie maczunio, no, no...
        • Gość: ech Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: *.bydgoszcz.agora.pl 03.12.03, 12:03
          gupek
          • Gość: Macho ha ha IP: 217.97.129.* 03.12.03, 12:27
            za to ty jestes madra ale pewnie pasztet.
      • dzika_roza Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka 03.12.03, 13:29
        smiech na sali. i tyle, hehe.
      • l2m Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka 03.12.03, 16:45
        Gość portalu: Macho napisał(a):

> 2. w wiekszosci krajow Slowianskich od Rosji, poprzez Ukraine, Slowacje,
        > Czechy. Chorwacje, Serbie sa ladniejsze laski niz u nas

Zabawne to. Już nie po raz pierwszy czuję takie stwierdzenie od Polaków. Ale
        coś mi się wydaje, że należy ono do rzędu "dobrze jest tam, gdzie nas nie ma" ;-
        ) Nasi panowie (czyli Ukraińcy) właśnie twierdzą, że Polki są ładniejsze i
        bardziej kobiece, niż Ukrainki i Rosjanki. Nasze panie też to przyznają, w
        skrytości ducha zgrzytając zębami i czym tam w ogóle da się pozgrzytać ;-) Jak
        tam jest na Słowacji - brak miarodajnych opinii ;-)
        • Gość: Macho Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: 217.97.129.* 04.12.03, 11:53
          JAkich miarodajnych opinii ci brak? Jedz do Kijowa i zobaczysz jak wygladaja
          tamte dziewczyny. A Slowackie kelnerki? Miodzio...a Chorwatki na ulicach Splitu
          albo Dubrovnika...Piekne i gustownie ubrane- klasa swiatowa.
          • l2m Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka 04.12.03, 14:41

> JAkich miarodajnych opinii ci brak? Jedz do Kijowa i zobaczysz jak wygladaja
            > tamte dziewczyny

Aleś mnie rozśmieszył! Ja właśnie w Kijowie jestem, więc wcale nie muszę tam
            jechać. :P żeby zobaczyć kijowskie dziewczyny, muszę najwyżej wyjść na
            korytarz :P Powyżej pisałam o zdaniu moich rodaków (płci męskiej), którzy przez
            jakiś czas mieszkali w Polsce. Ja tam w ogóle żadnej różnicy między Polkami a
            Ukrainkami nie widzę :P
            • Gość: Macho Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: 217.97.129.* 04.12.03, 15:22
              A ja widze. I wole Ukrainki. tak jak wiekszosc Europy- 200 000 Ukrainek
              wyjechalo na zachod podobno w poszukiwaniu mezow.
              • l2m de gustibus... 04.12.03, 17:49
                Ty wolisz Ukrainki, wiele Ukraińców woli Polki (ja tego nie wymyśliłam), ktoś
                tam szaleje za Chinkami... To wszystko wcale nie dowodzi, że Polki ogólnie są
                gorsze od kobiet innych narodowości.

> 200 000 Ukrainek wyjechalo na zachod podobno w poszukiwaniu mezow

Ehh, gdyby to w poszukiwaniu mężów... Wszystko jest gorzej i prościej -
                wyjeżdżają w poszukiwaniu pracy. W Ukrainie zachodniej całe wsie są wyludnione,
                mężczyźni pracują na budowach w Ameryce Północnej i Portugalii, kobiety zaś
                jadą do Włoch jako pomoce domowe...
      • eboniet Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka 03.12.03, 17:30

> 1> 6. NAlezy sprowadzac do kraju wieksze ilosci towaru kolorowego (mulatki,
        > metyski, chinki, tajki). Ile mozna stukac tak samo wygladajace i ubrane
        > utlenione blondyny spod Lowicza...

Zwlaszcza Tajki bys od siebie poodroznial...Chyba nigdy w zyciu ich nie
        widziales w wiekszej liczbie...
        Boszszsz, jacy ci polscy samcy sa niedowartosciowani...i wulgarni...

E.
        • Gość: Macho Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: 217.97.129.* 04.12.03, 11:55
          no dziwisz sie ze jestesmy wylgarni skoro na co dzien w biurach i domach musimy
          sie uzerac z takim paszczurami jak polskie samiczki? Wbrew pozorom da sie je
          odrozniac i wbrew twemu wyobrazeniu sa to wspaniale i prawdziwe kobiety ktore
          potrafia byc wiernymi i kochajacymi zonami i matkami- zobacz ile tajek czy
          chinek zostalo "sprowadzonych" przez facetow na zachodzie Europy bo nie mialo
          ochoty spolkowac z facetopodobnymi Norwezkami, Holenderkami, Niemkami itd...
          • eboniet Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka 04.12.03, 14:21
            Ano widzisz, widze, widze, i widze tez, ze nie masz racji...
            Jakby ci to powiedziec...Tajki i Chinki nie sa "eksportowane" do Europy Zach. w
            takiej liczbie, jak ci sie wydaje. Poza tym (dotyczy to tez np. Filipinek,
            Indonezyjek, Taiwanek) i one nie leca tak na bialych facetow. Nie wiem, gdzie
            mieszkasz, ale np. w Holandii liczba malzenstw tzw. mieszanych (tzn. bialy
            facet i Azjatka) nie jest duza (znacznie mniejsza niz np. Holender+Polka czy
            Rosjanka/Ukrainka/Czeszka/Wegierka). Poza tym, wielu Azjatow zyje na zachodzie
            Europy (sa cale spolecznosci, np. w Skandynawii, Niemczech czy krajach
            Beneluxu) calymi rodzinami i w takim wlasnie srodowisku zawieraja malzenstwa.
            Przenikanie sie srodowisk i malzenstwa mieszane nie sa dobrze widziane w bardzo
            tradycyjnych spolecznosciach Azjatow. Osobiscie znam tylko jedna pare mieszana
            europejsko-azjatycka (on Holender, ona Chinka z Chin, nie z Europy - poznali
            sie w czasie jej studiow w Holandii), natomiast liczba par zach.-wsch. (czyli
            np. Niemiec/Holender/Belg + Polka/Rosjanka etc.) - tylko z osob, ktore znam
            osobiscie - cos kolo setki.

Jeszcze jedno - Azjatki potrafia byc albo baaaardzo brzydkie, albo bardzo
            piekne (tak mniej wiecej 50-50%). Podobnie z Murzynkami.
            Natomiast niemal bez wyjatku piekne sa mlode Marokanki i inne Arabki (pisze
            mlode, bo po wyjsciu za maz szybko tyja niemilosiernie i przestaja o siebie
            dbac). Moze sie zatem przerzucisz ze swoimi zachwytami w kierunku islamu?

E.
            • Gość: Macho Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: 217.97.129.* 04.12.03, 15:28
              Z czym nie mam racji?
              Z tym ze importuje sie chetnie wschodnie kobiety bo sa blizsze cialu niz
              europejki? I ze pewnie niedlugo proceder ten bedzie praktykowany w Polsce?
              Rosjanki, Ukrainki tak naprawde tez i Polki w zasadzie tu na zachodzie
              spelniaja role "kobiet z Azji". Rozni je tylko typ urody i pewnie fakt ze
              smarza sznycle zamiast gotowac ryz...Przeciez wschodnioeuropejka ma byc dobra
              zona- najlepiej mloda, ladna, umiec gotowac i sprzatac. Najlepeij nie meic tez
              za duzych wymagan- no przynajmniej byc tansza w utrzymaniu jak i blizzsa
              idealowi zonki niz gruba Helga. No i wy kochane Poleczki sie na to godzicie.
              A potem pyskujecie w Polsce jak to Polacy sa beee, jak to wy nie mozecie sie
              wyemancypowac.
    • Gość: POLKA Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: 3.5.* / *.rs2.nuria.telefonica-data.net 03.12.03, 16:49
      PEWNIE KOLEGA KRITIKE MSCI SIE ZE TE NIELADNE POLSKIE PANIE NAWET NIE
      ZWROCILY NA NIEGO UWAGI.TAK TAK,NIE WYSTARCZY KILO ZELU NA PUSTEJ GLOWIE.
    • wasza_bogini bo to byly amerykanskie polki 03.12.03, 17:18
      a nie nadwislanskie.
    • eboniet Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 03.12.03, 17:33
      mysle, ze dobrze by ci bylo na forum Polonia - tam bys znalazl podobnych do
      siebie "miszczuf"...i wspolny jezyk...

E.
    • anieatak bez wzgledu na narodowosc.. 03.12.03, 17:44
      ludzie sa atrakcyjni albo niepelnosprawni..
      ktos bardzo brzydki/czy tez oszpecony przez wypadek, czy wade wrodzona jest
      niepelnosprawny..wlasnie w tym sensie, ze czesto jest niemal skazany na
      samotnosc..i cierpienie..
      mozna to zmienic..

a wracajac do poczatku..jezeli ktos nie jest oszpecony specjalnie..
      to dbajac o siebie (i nie mowie tutaj o maniaczkach biegajacych caly dzien od
      salonu do salonu)..nie smierdzac..jest teoretycznie atrakcyjny seksualnie dla
      wszystkich pozostalych..

nie mowiac juz o tym..ze nawet brzydki bardzo inteligentny mezczyzna/kobieta
      brzydka jednak mniej..moze zdobyc bardzo piekna kobiete..zdobyc jej serce..a to
      jak wiemy prowadzi czesto do podzielenia sie cialem..
      woody jak julie zdobywal na przyklad:)
      przekazcie sobie znak pokoju..obmacajcie sobie tylki:)

a naprawde oszpeconych bedzie ratowala w niedalekiej przyszlosci..
      fundowana przez panstwo..wspomniana wyzej plastyczna..
      a poza tym..jezeli mowimy o pieknie fizycznym..to dwie na trzy..przynajmniej te
      mlodsze/czy tez te bardziej dbajace o skore..sa naprawde piekne..

ps tyle piekna ..ze nie do skosumowania..
      chyba zeby nic nie robic..tylko sie pipi..caly dzien i cala noc..non stop przez
      cale zycie..phi..smiertelna nuda..ale z drugiej strony..celibat..to tez
      smiertelny bat..dla kogos kto ma pragnienia..i nie ma ich ochoty tlumic..

pozdrawiam..

powyzszym tekstem nikomu nie chcialem lamac serca:)
      jakby co przepraszam..

pozwalam Wam o sobie marzyc dziewczyny..
      czuje Wasze marzenia..niemal namacalnie..

a znacie moje marzenia???
      • Gość: rafi Re: bez wzgledu na narodowosc.. IP: 195.193.202.* 03.12.03, 17:47
        Tys sie chyba niezle nagrzmocil...

rf
    • Gość: Ninja wy laski naprawde macie zawyzony poziom samooceny IP: 217.97.129.* 04.12.03, 12:00
      Azjatki- male i grube. No i glupie
      Murzynki - czarne i tepe
      Ukrainki- dziwki przy drodze
      za to wy podstarzale pracownice biurowe jestescie piekne i atrakcyjne- zapewne
      najbardziej dla niemieckich dziadkow wybierajacych sobie was jako zabawki na
      stare lata ...
      • eboniet Re: wy laski naprawde macie zawyzony poziom samoo 04.12.03, 14:30
        Czyzby polskie kobiety skladaly sie wylacznie z podstarzalych pracownic
        biurowych???
        Ciekawa jestem w takim razie, jak wyglada twoja wybranka??? Czy tez jest to
        podstarzala pracownica biurowa?
        heh, troche samokrytyki w stosunku do samego siebie...
        Czy na prawde wydaje wam sie, polscy mezczyzni, ze takie z was osme cuda
        swiata???
        Wystarczy popatrzec sie, coz to za "kwiat meskosci" chodzi po ulicach polskich
        miast...tak obiektywnie...plakac mozna ze smiechu...
        Owszem, zdarzaja sie wyjatki, ale one tylko potwierdzaja regule. I dziwisz sie,
        ze wiele Polek ucieka od was???

E.
        • Gość: Ninja Re: wy laski naprawde macie zawyzony poziom samoo IP: 217.97.129.* 04.12.03, 15:15
          Nie mowie ze Polscy mezczyzni sa piekni i subtelni. Sa tacy jakich ich Pan Bog
          stworzyl (czasem nawet niestey nie widzieli mydla i szamponu :) ). Ale mysle ze
          uklad ze:
          -polski facet to gnom
          -polska kobieta to miss world
          jest smieszny.
          Prawda jest taka ze jest mnostwo nacji przywiazujacych wieksza role do
          atrakcyjnosci fizycznej niz Polacy i tez mnostwo nacji robi to jednak w
          bardziej subtelny i wyszukany sposob. Stad nieraz prymitywna agresywnosc w
          wygladzie Polek, ktora czesto poparta zachowaniem wyniesionym z domu typu-
          coreczko ozen sie z cudzoziemcem to i mamusi bedzie lepiej- prowadzi to
          stereotypu Polki-Towaru o blond wloskach, niebieskich oczkach i szybko
          rozkladalnych nozkach. Po prostu - jakby polskie kobiety przestaly sie uwazac
          za misski i zaczely sie normalnie zachowywac to by wiele zyskaly. Przyklad?
          Niemka moze byc profesjonalistka w kazdym calu. Polka musi nadrabiac wygladem
          bo przeciez jest kobieta i nie moze pracowac tak jak facet , nie mozna miec
          wobec niej takich wymagan....itd...Wiec nie chcecie byc takie jak Azjatki-
          grzeczne, ulegle, glupawe ale i nie chce wam sie byc takie jak kobiety zachodu-
          wyemancypowane i niezalezne ale ciezko pracujace. No ale przeciez fajnie jest
          dostawac kwiatki, byc przepuszczanym w drzwiach, calowanym po pazurach ale juz
          gorzej zarabiac na dom, dorobic sie mieszkania, zdawac egzaminy bo sie jest
          madrym a nie uwodzicielskim, awansowac bo sie jest lepszym od faceta a nie bo
          wystarczy umowic sie z szefem na kolacje....

• Gość: Ninja Re: wy laski naprawde macie zawyzony poziom samoo IP: 217.97.129.* 04.12.03, 15:17
          Aha jeszcze jedno- jak ostatnio jestem w kraju to zauwazylem ze i mlodzi
          Polacy coraz lepiej wygladaja i stereotyp Polaka-brudasa jednak chyba juz
          niedlugo odejdzie w niepamiec. WIec i roznica miedzy atrakcyjna Polka- brudnym
          Polakiem sie zaciera...
          • Gość: Misio Re: wy laski naprawde macie zawyzony poziom samoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 18:35
            Na tle slowianskiej urody , to polki nie sa czyms wyjatkowym , ale za to ich
            zachowanie jest super :))) zachowuja sie jak gwiazdy filmowe , wlasnie dla
            tego te azjatki i inne sa bardziej pozadane , bo sa skromne i nie maja tak
            nasrane w glowie jak polki , a polki to gwiazdy filmowe nawet te paskudne.
        • ha-jo Re:do eboniet 05.12.03, 15:52
          eboniet napisała:

> Czyzby polskie kobiety skladaly sie wylacznie z podstarzalych pracownic
          > biurowych???
          > Ciekawa jestem w takim razie, jak wyglada twoja wybranka??? Czy tez jest to
          > podstarzala pracownica biurowa?
          > heh, troche samokrytyki w stosunku do samego siebie...
          > Czy na prawde wydaje wam sie, polscy mezczyzni, ze takie z was osme cuda
          > swiata???
          > Wystarczy popatrzec sie, coz to za "kwiat meskosci" chodzi po ulicach
          polskich
          > miast...tak obiektywnie...plakac mozna ze smiechu...
          > Owszem, zdarzaja sie wyjatki, ale one tylko potwierdzaja regule. I dziwisz
          sie,
          >
          > ze wiele Polek ucieka od was???
          >
          > E.

oj , eboniet, ale uogolniasz, w zasadzie podobnie jak kilka pan wyzej,
          dopasowujesz sie do poziomu wypowiedzi autora tytulowego watku.polscy
          mezczyzni wcale nie maja siebie za 8 cud swiata, jest dokladnie odwrotnie.to
          wy wyrastacie w przekonaniu ze polki to najpiekniejsze kobiety na swiecie, i
          to was sie duzo bardziej celebruje niz polskich mezczyzn w naszym kraju.w
          niemczech jest przykladowo odwrotnie.i wiele polek od nas ucieka, bo tacy
          beeee jestesmy?
          i uciekaja do facetow, ktorzy sa tacy suuuuper, tak?ale bzdura!
          tylko jakims cudem wszyskie polki ciagnie na zachod....bo tam tacy super
          faceci?buhahahahahahahah!!!!
          a czemu nie jezdzicie sprawdzic jacy super sa kazachowie, albo uzbekowie,
          innymi slowy na wschod?he?no czemu tam nie jezdzicie w poszukiwanaiach
          idealnego mezczyzny??ruskiego tez byscie sie szybciej nauczyli, i akcentu
          byloby mniej slychac.otoz dlatego, bo tam nie ma pieniazkow.byly by tam
          pieniazki, a zachod europy biedny, to wraz z polepeszeniem sie sytuacji
          finansowej kazacha, polepszylby sie jego obraz w oczach poleczek, zas o
          wspanialych holendrach czy niemcach mialybyscie wowczas zdanie, jak dzisiaj
          wlasnie o kazachach.a moze nie?cala prawda o tym, ktorzy faceci jakich nacji
          sa najlepsi.jesli wiec juz chcesz oceniac, to naprzod pojedz, i sprawdz
          mezczyzn innych nacji, rowniez tych biedniejszych, tak aby twoje zdanie
          zawieralo choc troche obiektywizmu.mnostwo polek ma zwykle kompleksy, i
          kiedy "ten wielki bogaty obcokrajowiec, o ktorych wiekszosc ma tak
          nieslychanie dobre zdanie, mnie chce, to znaczy ze i ja musze byc duzo warta."
          mozna wiec leczyzc kompleksy
    • Gość: paszczurka Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 19:06
      kto co? paszczura
      kogo czego? paszczury
      komu czemu? paszczurze
      kogo co? paszczure
      z kim z czym? z paszczura
      o kim o czym? o paszczurze
      wolacz jezus maria!
      • ayme bravo ninja 05.12.03, 20:20
        mieszkam za granica i musze sie zgodzic w wielu punktach z ninja chociaz jestem
        kobieta.Polki chca ladnie wygladac byc adorowane ale do ciezkiej roboty jak
        Niemry i inne juz sie nie chce.siedza w domu wiec maja czas na dbanie o
        siebie.taka niemra czy dunka zapierd..bo maz nie utrzyma jej nawet jakby
        chcial.trzeba dwoch wyplat zeby zarobic na dom ,dwa samochody ,wycieczki.no i
        taka styrana niemra nie ma juz ani sily ani czesto zdrowia zeby sie pindrzyc
        jak Polka.wiem bo widze to ,na co dzien staram sie dbac o siebie, ale jest to
        trudne bo praca tutaj to ciezka rzecz a nie zabawa -nawet w biurze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka