Gość: Kritike IP: *.dialsprint.net 28.11.03, 20:22 bylem na imprezie na ok 30 tylko jenda no moze dwie byly w miare ladne. Juz nie (pierdolcie) ze Polki sa takie ladne. Moze jakis 1% reszta to po prostu paszczury, ktore mysla ze sa Marylin Monroe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weathlehow Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 20:23 może chodzisz na imprezy do klubu seniora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerrygold Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 20:25 no, paskudne jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 28.11.03, 22:01 Paszczura to od paszczy? Ale fajne - jak to milo widziec, ze sie jezyk rozwija ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winicjusz Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 22:08 Nie.Krytyczny jestem i to bardzo ale Polki na tle Europy to się prezentują akurat bardzo dobrze.Podobne zdanie o naszych paniach zresztą mają cudzoziemcy, choć to nie jest pewnie tak obiektywne bo Polki przed obcokrajowcami akurat najchętniej rozkładają nogi i to od razu(za co muszę sie ciężko wstydzić przed kolegami z zagranicy że to takie łatwe kurwy).Paszczury to sa najgorsze w Belgii i wogóle w krajach Beneluxu no i w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: 62.233.186.* 29.11.03, 12:22 generalizujecie...Wy tez nie jesteście idealni...przynajmniej nie wszyscy...trafiłeś na feralna imprezkę, ale zgrzeszyłaym gdybym nie przyznała Ci troche racji--papa Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 29.11.03, 12:55 wszystkie jestescie piekne.. tzn mozecie byc.. nie wszystkie bedziecie sie podobac wszystkim.. ale jak to mowia.. `kazda potwora znajdzie swego amatora druga mozliwosc to robienie tzw pasztetu zajeczego.. tzn..wyrywasz na imprezie najwiekszego paszteta i tak go posuwasz az zajeczy:) wiem..malo gustowny dowcip:)..ale smieszny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka na marginesie IP: *.w81-248.abo.wanadoo.fr 29.11.03, 13:56 Kritike, Marylin Monroe nie byla specjalnie ladna. Dopiero jak przeszla operacje nosa, podbrodka i policzkow i kiedy utlenila sobie wlosy. Jej prawdziwe imie tez nie bylo zbyt atrakcyjne. Fakt jednak, ze nawet jako ciemnowlosa nastolatka, miala w sobie duzo uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: na marginesie 29.11.03, 14:02 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Kritike, Marylin Monroe nie byla specjalnie ladna. Dopiero jak przeszla > operacje nosa, podbrodka i policzkow i kiedy utlenila sobie wlosy. Jej > prawdziwe imie tez nie bylo zbyt atrakcyjne. > Fakt jednak, ze nawet jako ciemnowlosa nastolatka, miala w sobie duzo uroku. > chirurgia plastyczna jest na swiecie dla niepotrzebujacych jej ale majacych mnostwo kasy.. powszechne bezplatne poprawienie odstajacych uszow czy drobnych szczegolow.. poprawiloby ogolny nastroj rodziny ludzkiej:) diabel tkwi w szcze golach:) mnie marlin tak nie kreci.. mnie kreci Anita Werner:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Marylin Monroe = Norma Jean Baker 30.11.03, 16:09 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Kritike, Marylin Monroe nie byla specjalnie ladna. Dopiero jak przeszla > operacje nosa, podbrodka i policzkow i kiedy utlenila sobie wlosy. Jej > prawdziwe imie tez nie bylo zbyt atrakcyjne. > Fakt jednak, ze nawet jako ciemnowlosa nastolatka, miala w sobie duzo uroku. > a chodzila tak seksownie, bo jeden obcas miala o 5 milimetrow ściety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena dlaczego nie rozkladamy nog przed Polakami IP: *.dial.proxad.net 02.12.03, 10:27 Polki za granica to latwe kurwy?! no to ci sie udalo, brawo. pomysl raczej o Polakach za granica, bo to sa dopiero przypadki, gdy ich widze na ulicy to zal mi sie robi, wstyd -beznadziejnie ubrani, styl hip hop, przeklenstwa itd. Kobiety nie "rozkladaja latwo przed nimi nog" bo i nie ma przed kim.. oczywiscie uogolniam, sa pewnie wyjatki.. Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: dlaczego nie rozkladamy nog przed Polakami 02.12.03, 17:55 Gość portalu: Marlena napisał(a): > Polki za granica to latwe kurwy?! no to ci sie udalo, brawo. pomysl raczej o > Polakach za granica, bo to sa dopiero przypadki, gdy ich widze na ulicy to zal > mi sie robi, wstyd -beznadziejnie ubrani, styl hip hop, przeklenstwa itd. > "" Kobiety nie "rozkladaja latwo przed nimi nog" bo i nie ma przed kim.."" haj! ale winicjusz nie zalil sie, ze nie rozkladacie nog przed zle ubranymi polakami, tylko ze wlasnie rozkladacie je przed ladnie ubranymi obcokrajowcami, no ale skoro ladnie ubrani, i pachnacy to jest przed kim...wynika z twojego powyzszego zdania. > oczywiscie uogolniam, sa pewnie wyjatki.. tu sie zgodze.uogolniasz.sa pewnie wyjatki? dlaczego wyjatki?ja uwazam, ze wyjatki to smierdzacy, i zle ubrani polacy, no ale nie wiem, w jakim towarzystwie sie obracasz, wiec moze i takich spotykasz.u mnie na uni, i w firmie dosyc latwo mozna trafic na polaka, czy polke, i zwykle nie roznia sie wizualnie od niemcow.szkoda, ze masz takie okropne zdanie o polakach, i w sumie to dopasawalas sie do autora tytulowego watku, z ta roznica, ze ty beznadziejnie krytykujesz wszystkich polakow, podczas gdy on polki.wiesz, ja mysle, ze ty chcesz wlasnie tak negatywnie widziec polakow, i pozniej jeden spotkany przypadek smierdzacego ziomka sprawia, ze od razu mowisz sobie "a nie mowilam", i wrzucasz wyszystkich do jednego wora.pozniej wracasz do swojego niemca, czy innego faceta innej narodowosci, z ktorym obecnie jestes, lub bylas, i czujesz sie taka dowartosciowana, nie? masz kompleksy, i zanizone zdanie o sobie samej.gdybys ich nie miala, moglabys byc z obcokrajowcem, ale polakow nie potrzebowalabys krytkowac.ty ich krytykujesz, i dzieki temu czujesz sie jak ktos wyjatkowy mogac byc z facet innej narodowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: dlaczego nie rozkladamy nog przed Polakami IP: *.dial.proxad.net 03.12.03, 20:25 wiem dobrze,ze jest wielu fajnych, przystojnych i zadbanych Polakow, a pisalam o tych, ktorych widuje na ulicy - bo rzucaja sie w oczy. to byla odpowiedz dla winicjusza za polki kurwy. wcale nie umniejszam Polakow, wrecz przeciwnie. zreszta byloby to glupie ponizac za granica wlasny narod i siebie. nie powiedzialam tez ze wszyscy obcokrajowcy sa pachnacy i przed takimi milo rozkladac nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 29.11.03, 14:01 A ja zawsze myslalam, ze jestesmy najladniejsze ;). Zreszta nadal tak mysle..... Pozdrawiam Beatach1 Odpowiedz Link Zgłoś
andziurek Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 29.11.03, 15:30 To emigruj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 29.11.03, 15:36 Jaki ojciec - taka corka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio ja tez mysle ze w polsce jest duzo kaszalotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 16:26 i wydaje im sie ze sa takie super piekne :)) a w wiekszosci to kaszaloty , najlepsze ze im paskudniejsza dziewczyna tym ma o sobie wieksze miemanie , mysli ze jest gwiazda i taka niedostepna jest, te najladniejsze zawsze bylo latwiej zdobyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena KRITIKE JESTES ZALOSNY IP: *.dial.proxad.net 29.11.03, 16:26 zal mi ciebie,na prawde. przykro mi,jak mam do czynienia z ludzmi tak ograniczonymi. nie wiem, czy mozna cos na to poradzic, moze zacznij wiecej czytac (dowiedz sie wczesniej co warto czytac)? takie kretynskie tematy typu "ale te polki sa brzydkie" swiadcza tylko o twoim niskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Marlenka nie przypier. bo gosc ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 16:37 moze troszke przesadzil , ale ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: KRITIKE JESTES ZALOSNY 29.11.03, 19:47 Msci sie pewnie za watek, w ktorym jakas panienka wychwalala facetow innej narodowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: KRITIKE JESTES ZALOSNY IP: *.dial.proxad.net 01.12.03, 19:30 prawdopodobnie tak! a pewne jest, ze nie ma powodzenia wsrod Polek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kritike Spokojnie kobiety, tylko spokojnie.... IP: *.dialsprint.net 29.11.03, 16:55 a moze akurat jestes w tym jednym procencie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detonator [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 19:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: a 30.11.03, 14:19 na wiele wiecej nie zasluguje.. pozdrawiam.. poznanskich theTonaTorow:) Odpowiedz Link Zgłoś
agulin Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 29.11.03, 22:27 wiesz co? powienienes przyjechac do Niemiec i zobaczyc jakie tutaj sa Bazyle, stary z miejsca wrocisz do Polski z podwinietym ogonem i bedziesz sie cieszyl ze mozesz miec naprawde ladna dziewczyne z Polski, uwierz mi na slowo bo widzialem tutaj to i owo i nie ma mi czego zazdroscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.client.comcast.net 30.11.03, 01:15 Polki akurat sa bardzo ladne. Przyjemnosc w szkole powiedziec o to moja kolezanka do czarnucha albo tej choloty portorykanskiej. Bo ich dziewczyny to strachy na wroble. Jedyny problem to ciezko je poderwac(Polki). Chyba sa za dumne (ale to juz nasza narodowa przywara). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 01:43 wlasnie , polki mysla ze sa najlepsze , i lepiej bez kija nie podchodz :)) a prawda jest taka ze duzo z nich to kaszaloty. Odpowiedz Link Zgłoś
tapati Ale na przykład.... 30.11.03, 16:17 Panowie innych narodowości uważają, że to właśie Polki sa najładniejsze.. Włosi mają do nas słabość..A ostatnio brazylijski piłkarz Pogoni Szczecin w wywiadzie dla Piłki Nożnej stwierdził, że "Brazylijki ( uważane przecież za najpiękniejsze kobiety na świecie) nie sa brzydkie, ale Polki to naparwdę duża klasa...Tyle piękna jest wokół was na ulicach, powinniscie być szcześliwi..." Odpowiedz Link Zgłoś
gocha71 Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 30.11.03, 22:23 Gość portalu: Kritike napisał(a): > bylem na imprezie na ok 30 tylko jenda no moze dwie byly w miare ladne. > Juz nie (pierdolcie) ze Polki sa takie ladne. Moze jakis 1% reszta to po > prostu paszczury, ktore mysla ze sa Marylin Monroe. A co? zadnej laski nie udało ci się poderwać i musisz sobie odreagować? Sam jesteś super? Najpierw sprawdź, czy ci spod pach nie śmierdzi, czy umyłeś zeby i ubrałeś czyste skarpetki (mam nadzieję, że nie białe do czarnych mokasynów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.toya.net.pl 30.11.03, 22:37 swieta racja przecietna polka jest zaniedbana niedomyta pyzata i ma narypane pod kopula! Brakuje jej przede wszystkim klasy! Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 01.12.03, 13:29 Gość portalu: facet napisał(a): > swieta racja przecietna polka jest zaniedbana niedomyta pyzata i ma narypane > pod kopula! Brakuje jej przede wszystkim klasy! A faceci to sa zadbani? Pachnacy? Wspaniali? I maja klase? Wlasnie tym postem pokazales, ze sam jej nie masz... A kobiety sa zaniedbane, bo musza wychowywac samotnie dzieci, ktore naplodzil wspanialy facet. A umyte na pewno sa. Najwiekszy problem z brudem maja faceci. Smierdza potem i mysla ze sa mescy... Bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
oberver Przyjedz do Szwajcarii, to .... 01.12.03, 11:49 zachwycisz sie uroda tutejszych kobiet :-((( pieknych, ale inaczej :-)))) Jestem tu juz miesiac i nie widzialam ladnej kobiety, nawet w 1 %. Taka jedna mi przdstawili, jako pieknosc, wyglada jak Baba Jaga i ma haczykowaty nos. Odpowiedz Link Zgłoś
kika004 ach, ach, jestesmy warci siebie - Polki pasztety- 01.12.03, 18:30 kaszaloty i smierdzacy-popiardujacy panowie. Cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super Men najgorsze sa te KASZALOTY!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 18:34 wszedzie ich pelno , 1 liga kobiet :)) Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: najgorsze sa te KASZALOTY!!!!!!!!!!! 01.12.03, 18:39 "skaszalocily" sie pewnie przez ten smrod... Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: najgorsze sa te KASZALOTY!!!!!!!!!!! 01.12.03, 18:40 Super Men - Ilu Was jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 01.12.03, 19:46 Gość portalu: Kritike napisał(a): > bylem na imprezie na ok 30 tylko jenda no moze dwie byly w miare ladne. > Juz nie (pierdolcie) ze Polki sa takie ladne. Moze jakis 1% reszta to po > prostu paszczury, ktore mysla ze sa Marylin Monroe. juhu, a sie usmialem.baby na facetow, faceci na baby.ja znam taka jedna polke, co jest brzydka okropnie, ale znam tez taka, co jest piekna okropnie.znam tez taka co jest zwykla dupodajka, ale i taka, co ma naprawde duza klase. taka ktora plaszczy sie przed obcokrajowcami, i taka, ktorej podobaja sie tylko polscy mezczyzni, i zaden obcokrajowiec nie ma u niej szansy, znam tez takie co uwielbiaja rosol z kury, i taka jedna, co go nie znosi. hmmm, moglbym wyliczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami2 Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 19:56 pojedz do anglii albo usa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystukasz IP: 217.97.129.* 03.12.03, 10:31 1. Polki nie sa takie ladne jak sie im wydaje 2. w wiekszosci krajow Slowianskich od Rosji, poprzez Ukraine, Slowacje, Czechy. Chorwacje, Serbie sa ladniejsze laski niz u nas 3. Dziwne ale tak rozebrane jak Polki po ulicach to nie chodza chyba zadne inne dziewczyny na swiecie - no poza plemionem Tobango w Afryce i mieszkankami Wysp Salomona 4. Polki rozkladaja nogi przed cudzoziemcami bo im sie wydaje ze zrobia kariery za granica- a ze trafiaja do Bauera do obrabiana krow to inna sprawa 5. Polska maniera to tez zakladanie mini spodniczek- caly swiat zachodni chodzi w spodniach a nasze paszczury nawet jak maja nogi w ixy to lataja z golymi dupami 6. NAlezy sprowadzac do kraju wieksze ilosci towaru kolorowego (mulatki, metyski, chinki, tajki). Ile mozna stukac tak samo wygladajace i ubrane utlenione blondyny spod Lowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 11:09 ale z ciebie maczunio, no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: *.bydgoszcz.agora.pl 03.12.03, 12:03 gupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho ha ha IP: 217.97.129.* 03.12.03, 12:27 za to ty jestes madra ale pewnie pasztet. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka 03.12.03, 13:29 smiech na sali. i tyle, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka 03.12.03, 16:45 Gość portalu: Macho napisał(a): > 2. w wiekszosci krajow Slowianskich od Rosji, poprzez Ukraine, Slowacje, > Czechy. Chorwacje, Serbie sa ladniejsze laski niz u nas Zabawne to. Już nie po raz pierwszy czuję takie stwierdzenie od Polaków. Ale coś mi się wydaje, że należy ono do rzędu "dobrze jest tam, gdzie nas nie ma" ;- ) Nasi panowie (czyli Ukraińcy) właśnie twierdzą, że Polki są ładniejsze i bardziej kobiece, niż Ukrainki i Rosjanki. Nasze panie też to przyznają, w skrytości ducha zgrzytając zębami i czym tam w ogóle da się pozgrzytać ;-) Jak tam jest na Słowacji - brak miarodajnych opinii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: 217.97.129.* 04.12.03, 11:53 JAkich miarodajnych opinii ci brak? Jedz do Kijowa i zobaczysz jak wygladaja tamte dziewczyny. A Slowackie kelnerki? Miodzio...a Chorwatki na ulicach Splitu albo Dubrovnika...Piekne i gustownie ubrane- klasa swiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka 04.12.03, 14:41 Gość portalu: Macho napisał(a): > JAkich miarodajnych opinii ci brak? Jedz do Kijowa i zobaczysz jak wygladaja > tamte dziewczyny Aleś mnie rozśmieszył! Ja właśnie w Kijowie jestem, więc wcale nie muszę tam jechać. :P żeby zobaczyć kijowskie dziewczyny, muszę najwyżej wyjść na korytarz :P Powyżej pisałam o zdaniu moich rodaków (płci męskiej), którzy przez jakiś czas mieszkali w Polsce. Ja tam w ogóle żadnej różnicy między Polkami a Ukrainkami nie widzę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: 217.97.129.* 04.12.03, 15:22 A ja widze. I wole Ukrainki. tak jak wiekszosc Europy- 200 000 Ukrainek wyjechalo na zachod podobno w poszukiwaniu mezow. Odpowiedz Link Zgłoś
l2m de gustibus... 04.12.03, 17:49 Ty wolisz Ukrainki, wiele Ukraińców woli Polki (ja tego nie wymyśliłam), ktoś tam szaleje za Chinkami... To wszystko wcale nie dowodzi, że Polki ogólnie są gorsze od kobiet innych narodowości. Gość portalu: Macho napisał(a): > 200 000 Ukrainek wyjechalo na zachod podobno w poszukiwaniu mezow Ehh, gdyby to w poszukiwaniu mężów... Wszystko jest gorzej i prościej - wyjeżdżają w poszukiwaniu pracy. W Ukrainie zachodniej całe wsie są wyludnione, mężczyźni pracują na budowach w Ameryce Północnej i Portugalii, kobiety zaś jadą do Włoch jako pomoce domowe... Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka 03.12.03, 17:30 Gość portalu: Macho napisał(a): > 1> 6. NAlezy sprowadzac do kraju wieksze ilosci towaru kolorowego (mulatki, > metyski, chinki, tajki). Ile mozna stukac tak samo wygladajace i ubrane > utlenione blondyny spod Lowicza... Zwlaszcza Tajki bys od siebie poodroznial...Chyba nigdy w zyciu ich nie widziales w wiekszej liczbie... Boszszsz, jacy ci polscy samcy sa niedowartosciowani...i wulgarni... E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: 217.97.129.* 04.12.03, 11:55 no dziwisz sie ze jestesmy wylgarni skoro na co dzien w biurach i domach musimy sie uzerac z takim paszczurami jak polskie samiczki? Wbrew pozorom da sie je odrozniac i wbrew twemu wyobrazeniu sa to wspaniale i prawdziwe kobiety ktore potrafia byc wiernymi i kochajacymi zonami i matkami- zobacz ile tajek czy chinek zostalo "sprowadzonych" przez facetow na zachodzie Europy bo nie mialo ochoty spolkowac z facetopodobnymi Norwezkami, Holenderkami, Niemkami itd... Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka 04.12.03, 14:21 Ano widzisz, widze, widze, i widze tez, ze nie masz racji... Jakby ci to powiedziec...Tajki i Chinki nie sa "eksportowane" do Europy Zach. w takiej liczbie, jak ci sie wydaje. Poza tym (dotyczy to tez np. Filipinek, Indonezyjek, Taiwanek) i one nie leca tak na bialych facetow. Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale np. w Holandii liczba malzenstw tzw. mieszanych (tzn. bialy facet i Azjatka) nie jest duza (znacznie mniejsza niz np. Holender+Polka czy Rosjanka/Ukrainka/Czeszka/Wegierka). Poza tym, wielu Azjatow zyje na zachodzie Europy (sa cale spolecznosci, np. w Skandynawii, Niemczech czy krajach Beneluxu) calymi rodzinami i w takim wlasnie srodowisku zawieraja malzenstwa. Przenikanie sie srodowisk i malzenstwa mieszane nie sa dobrze widziane w bardzo tradycyjnych spolecznosciach Azjatow. Osobiscie znam tylko jedna pare mieszana europejsko-azjatycka (on Holender, ona Chinka z Chin, nie z Europy - poznali sie w czasie jej studiow w Holandii), natomiast liczba par zach.-wsch. (czyli np. Niemiec/Holender/Belg + Polka/Rosjanka etc.) - tylko z osob, ktore znam osobiscie - cos kolo setki. Jeszcze jedno - Azjatki potrafia byc albo baaaardzo brzydkie, albo bardzo piekne (tak mniej wiecej 50-50%). Podobnie z Murzynkami. Natomiast niemal bez wyjatku piekne sa mlode Marokanki i inne Arabki (pisze mlode, bo po wyjsciu za maz szybko tyja niemilosiernie i przestaja o siebie dbac). Moze sie zatem przerzucisz ze swoimi zachwytami w kierunku islamu? E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: strzel cwiarteczke i paszczury-polki wystuka IP: 217.97.129.* 04.12.03, 15:28 Z czym nie mam racji? Z tym ze importuje sie chetnie wschodnie kobiety bo sa blizsze cialu niz europejki? I ze pewnie niedlugo proceder ten bedzie praktykowany w Polsce? Rosjanki, Ukrainki tak naprawde tez i Polki w zasadzie tu na zachodzie spelniaja role "kobiet z Azji". Rozni je tylko typ urody i pewnie fakt ze smarza sznycle zamiast gotowac ryz...Przeciez wschodnioeuropejka ma byc dobra zona- najlepiej mloda, ladna, umiec gotowac i sprzatac. Najlepeij nie meic tez za duzych wymagan- no przynajmniej byc tansza w utrzymaniu jak i blizzsa idealowi zonki niz gruba Helga. No i wy kochane Poleczki sie na to godzicie. A potem pyskujecie w Polsce jak to Polacy sa beee, jak to wy nie mozecie sie wyemancypowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLKA Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: 3.5.* / *.rs2.nuria.telefonica-data.net 03.12.03, 16:49 PEWNIE KOLEGA KRITIKE MSCI SIE ZE TE NIELADNE POLSKIE PANIE NAWET NIE ZWROCILY NA NIEGO UWAGI.TAK TAK,NIE WYSTARCZY KILO ZELU NA PUSTEJ GLOWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... 03.12.03, 17:33 mysle, ze dobrze by ci bylo na forum Polonia - tam bys znalazl podobnych do siebie "miszczuf"...i wspolny jezyk... E. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak bez wzgledu na narodowosc.. 03.12.03, 17:44 ludzie sa atrakcyjni albo niepelnosprawni.. ktos bardzo brzydki/czy tez oszpecony przez wypadek, czy wade wrodzona jest niepelnosprawny..wlasnie w tym sensie, ze czesto jest niemal skazany na samotnosc..i cierpienie.. mozna to zmienic.. a wracajac do poczatku..jezeli ktos nie jest oszpecony specjalnie.. to dbajac o siebie (i nie mowie tutaj o maniaczkach biegajacych caly dzien od salonu do salonu)..nie smierdzac..jest teoretycznie atrakcyjny seksualnie dla wszystkich pozostalych.. nie mowiac juz o tym..ze nawet brzydki bardzo inteligentny mezczyzna/kobieta brzydka jednak mniej..moze zdobyc bardzo piekna kobiete..zdobyc jej serce..a to jak wiemy prowadzi czesto do podzielenia sie cialem.. woody jak julie zdobywal na przyklad:) przekazcie sobie znak pokoju..obmacajcie sobie tylki:) a naprawde oszpeconych bedzie ratowala w niedalekiej przyszlosci.. fundowana przez panstwo..wspomniana wyzej plastyczna.. a poza tym..jezeli mowimy o pieknie fizycznym..to dwie na trzy..przynajmniej te mlodsze/czy tez te bardziej dbajace o skore..sa naprawde piekne.. ps tyle piekna ..ze nie do skosumowania.. chyba zeby nic nie robic..tylko sie pipi..caly dzien i cala noc..non stop przez cale zycie..phi..smiertelna nuda..ale z drugiej strony..celibat..to tez smiertelny bat..dla kogos kto ma pragnienia..i nie ma ich ochoty tlumic.. pozdrawiam.. powyzszym tekstem nikomu nie chcialem lamac serca:) jakby co przepraszam.. pozwalam Wam o sobie marzyc dziewczyny.. czuje Wasze marzenia..niemal namacalnie.. a znacie moje marzenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: bez wzgledu na narodowosc.. IP: 195.193.202.* 03.12.03, 17:47 Tys sie chyba niezle nagrzmocil... rf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja wy laski naprawde macie zawyzony poziom samooceny IP: 217.97.129.* 04.12.03, 12:00 Azjatki- male i grube. No i glupie Murzynki - czarne i tepe Ukrainki- dziwki przy drodze za to wy podstarzale pracownice biurowe jestescie piekne i atrakcyjne- zapewne najbardziej dla niemieckich dziadkow wybierajacych sobie was jako zabawki na stare lata ... Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: wy laski naprawde macie zawyzony poziom samoo 04.12.03, 14:30 Czyzby polskie kobiety skladaly sie wylacznie z podstarzalych pracownic biurowych??? Ciekawa jestem w takim razie, jak wyglada twoja wybranka??? Czy tez jest to podstarzala pracownica biurowa? heh, troche samokrytyki w stosunku do samego siebie... Czy na prawde wydaje wam sie, polscy mezczyzni, ze takie z was osme cuda swiata??? Wystarczy popatrzec sie, coz to za "kwiat meskosci" chodzi po ulicach polskich miast...tak obiektywnie...plakac mozna ze smiechu... Owszem, zdarzaja sie wyjatki, ale one tylko potwierdzaja regule. I dziwisz sie, ze wiele Polek ucieka od was??? E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja Re: wy laski naprawde macie zawyzony poziom samoo IP: 217.97.129.* 04.12.03, 15:15 Nie mowie ze Polscy mezczyzni sa piekni i subtelni. Sa tacy jakich ich Pan Bog stworzyl (czasem nawet niestey nie widzieli mydla i szamponu :) ). Ale mysle ze uklad ze: -polski facet to gnom -polska kobieta to miss world jest smieszny. Prawda jest taka ze jest mnostwo nacji przywiazujacych wieksza role do atrakcyjnosci fizycznej niz Polacy i tez mnostwo nacji robi to jednak w bardziej subtelny i wyszukany sposob. Stad nieraz prymitywna agresywnosc w wygladzie Polek, ktora czesto poparta zachowaniem wyniesionym z domu typu- coreczko ozen sie z cudzoziemcem to i mamusi bedzie lepiej- prowadzi to stereotypu Polki-Towaru o blond wloskach, niebieskich oczkach i szybko rozkladalnych nozkach. Po prostu - jakby polskie kobiety przestaly sie uwazac za misski i zaczely sie normalnie zachowywac to by wiele zyskaly. Przyklad? Niemka moze byc profesjonalistka w kazdym calu. Polka musi nadrabiac wygladem bo przeciez jest kobieta i nie moze pracowac tak jak facet , nie mozna miec wobec niej takich wymagan....itd...Wiec nie chcecie byc takie jak Azjatki- grzeczne, ulegle, glupawe ale i nie chce wam sie byc takie jak kobiety zachodu- wyemancypowane i niezalezne ale ciezko pracujace. No ale przeciez fajnie jest dostawac kwiatki, byc przepuszczanym w drzwiach, calowanym po pazurach ale juz gorzej zarabiac na dom, dorobic sie mieszkania, zdawac egzaminy bo sie jest madrym a nie uwodzicielskim, awansowac bo sie jest lepszym od faceta a nie bo wystarczy umowic sie z szefem na kolacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja Re: wy laski naprawde macie zawyzony poziom samoo IP: 217.97.129.* 04.12.03, 15:17 Aha jeszcze jedno- jak ostatnio jestem w kraju to zauwazylem ze i mlodzi Polacy coraz lepiej wygladaja i stereotyp Polaka-brudasa jednak chyba juz niedlugo odejdzie w niepamiec. WIec i roznica miedzy atrakcyjna Polka- brudnym Polakiem sie zaciera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: wy laski naprawde macie zawyzony poziom samoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 18:35 Na tle slowianskiej urody , to polki nie sa czyms wyjatkowym , ale za to ich zachowanie jest super :))) zachowuja sie jak gwiazdy filmowe , wlasnie dla tego te azjatki i inne sa bardziej pozadane , bo sa skromne i nie maja tak nasrane w glowie jak polki , a polki to gwiazdy filmowe nawet te paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re:do eboniet 05.12.03, 15:52 eboniet napisała: > Czyzby polskie kobiety skladaly sie wylacznie z podstarzalych pracownic > biurowych??? > Ciekawa jestem w takim razie, jak wyglada twoja wybranka??? Czy tez jest to > podstarzala pracownica biurowa? > heh, troche samokrytyki w stosunku do samego siebie... > Czy na prawde wydaje wam sie, polscy mezczyzni, ze takie z was osme cuda > swiata??? > Wystarczy popatrzec sie, coz to za "kwiat meskosci" chodzi po ulicach polskich > miast...tak obiektywnie...plakac mozna ze smiechu... > Owszem, zdarzaja sie wyjatki, ale one tylko potwierdzaja regule. I dziwisz sie, > > ze wiele Polek ucieka od was??? > > E. oj , eboniet, ale uogolniasz, w zasadzie podobnie jak kilka pan wyzej, dopasowujesz sie do poziomu wypowiedzi autora tytulowego watku.polscy mezczyzni wcale nie maja siebie za 8 cud swiata, jest dokladnie odwrotnie.to wy wyrastacie w przekonaniu ze polki to najpiekniejsze kobiety na swiecie, i to was sie duzo bardziej celebruje niz polskich mezczyzn w naszym kraju.w niemczech jest przykladowo odwrotnie.i wiele polek od nas ucieka, bo tacy beeee jestesmy? i uciekaja do facetow, ktorzy sa tacy suuuuper, tak?ale bzdura! tylko jakims cudem wszyskie polki ciagnie na zachod....bo tam tacy super faceci?buhahahahahahahah!!!! a czemu nie jezdzicie sprawdzic jacy super sa kazachowie, albo uzbekowie, innymi slowy na wschod?he?no czemu tam nie jezdzicie w poszukiwanaiach idealnego mezczyzny??ruskiego tez byscie sie szybciej nauczyli, i akcentu byloby mniej slychac.otoz dlatego, bo tam nie ma pieniazkow.byly by tam pieniazki, a zachod europy biedny, to wraz z polepeszeniem sie sytuacji finansowej kazacha, polepszylby sie jego obraz w oczach poleczek, zas o wspanialych holendrach czy niemcach mialybyscie wowczas zdanie, jak dzisiaj wlasnie o kazachach.a moze nie?cala prawda o tym, ktorzy faceci jakich nacji sa najlepsi.jesli wiec juz chcesz oceniac, to naprzod pojedz, i sprawdz mezczyzn innych nacji, rowniez tych biedniejszych, tak aby twoje zdanie zawieralo choc troche obiektywizmu.mnostwo polek ma zwykle kompleksy, i kiedy "ten wielki bogaty obcokrajowiec, o ktorych wiekszosc ma tak nieslychanie dobre zdanie, mnie chce, to znaczy ze i ja musze byc duzo warta." mozna wiec leczyzc kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczurka Re: Ale te Polki brzydkie bleeeeeeeeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 19:06 kto co? paszczura kogo czego? paszczury komu czemu? paszczurze kogo co? paszczure z kim z czym? z paszczura o kim o czym? o paszczurze wolacz jezus maria! Odpowiedz Link Zgłoś
ayme bravo ninja 05.12.03, 20:20 mieszkam za granica i musze sie zgodzic w wielu punktach z ninja chociaz jestem kobieta.Polki chca ladnie wygladac byc adorowane ale do ciezkiej roboty jak Niemry i inne juz sie nie chce.siedza w domu wiec maja czas na dbanie o siebie.taka niemra czy dunka zapierd..bo maz nie utrzyma jej nawet jakby chcial.trzeba dwoch wyplat zeby zarobic na dom ,dwa samochody ,wycieczki.no i taka styrana niemra nie ma juz ani sily ani czesto zdrowia zeby sie pindrzyc jak Polka.wiem bo widze to ,na co dzien staram sie dbac o siebie, ale jest to trudne bo praca tutaj to ciezka rzecz a nie zabawa -nawet w biurze. Odpowiedz Link Zgłoś